跳至

首頁

尾頁

大宅

Re: 哈..鐘意就入黎傾下啦^-^

sorry呀, 但我真係唔知點解會咁.....

[quote]
kittybuzz 寫道:
ok!

慘啦............我都織左幾高下tim............ :cry: :cry:

大宅

我想"十"呀 !

p.s. 個到好似仲未開返喎, 如果你地仲係想食果樣野, 就要坎csb, 不過係鋪頭. 又或者你地想食mug野, 我再諗!

子爵府

見完你講呢句之後...........你知唔知我而家個心情係..........表面上會同你講"唔緊要啦, 你睇左先啦", 心裡就講"話比你聽, 如果到時你叫我拆哂再織過, 我唔嬲你都勢係假,你唔同我整返大佢, 你就xy#%*z@"
[quote]
0112 寫道:
sorry呀, 但我真係唔知點解會咁.....
多謝am 幫我搵個好英o既buzz 呀! 特此鳴謝!!!

子爵府

畀面勳章

我都想"十"呀!!
好似好耐都冇去過咁lu. hehe...

大宅

見係咁講... 我o既心情係.....
表面上會同你講"你比我睇左先啦, 情況可能唔係咁壞o既", 心裡就講"好彩你都在場睇住度/計數, 你自己織細左, 關我x事"

[quote]
見完你講呢句之後...........你知唔知我而家個心情係..........表面上會同你講"唔緊要啦, 你睇左先啦", 心裡就講"話比你聽, 如果到時你叫我拆哂再織過, 我唔嬲你都勢係假,你唔同我整返大佢, 你就xy#%*z@"

子爵府

又再表面講"唔好理喇, 比你睇左先算啦!" 心裡面就講"你幫我起架喎, 我都係跟住黎織, 細左咪即係你起少左呀, 大佬?

[quote]
0112 寫道:
見係咁講... 我o既心情係.....
表面上會同你講"你比我睇左先啦, 情況可能唔係咁壞o既", 心裡就講"好彩你都在場睇住度/計數, 你自己織細左, 關我x事"

男爵府

但係波子媽你病啱啱好, 去十好似唔係咁好喎~

8 掛路人上
[size=medium]我既囝囝P 仔係2003 年7月16日出世架~~ :-D

子爵府

0112,

講真, 點算呀??? 點解會咁架?? 有無得救架??

RURU,
今日星期3 炸喎, 到時佢TIGER 都打得幾隻啦!

大宅

我咪幫你加左10針o羅, 你可以數下架.

大不了... 我咪同你織番.

[quote]
又再表面講"唔好理喇, 比你睇左先算啦!" 心裡面就講"你幫我起架喎, 我都係跟住黎織, 細左咪即係你起少左呀, 大佬?

子爵府

畀面勳章

係呀, 我地呢D 正一係年青力壯, 後生o丫嗎, 星期五會冇晒事o架lu. heheh......
RURU,
今日星期3 炸喎, 到時佢TIGER 都打得幾隻啦!

大宅

再加上, 有得"十", 波子媽一定無事o既.

[quote]
波子媽 寫道:
係呀, 我地呢D 正一係年青力壯, 後生o丫嗎, 星期五會冇晒事o架lu. heheh......

子爵府

咪係................你睇佢身形就知啦.........he....he........
0112 寫道:
再加上, 有得"十", 波子媽一定無事o既.

[quote]
波子媽 寫道:

子爵府

畀面勳章

水野姑婆!!! 打打你!! 你曳曳!!!! 唔啋你!!!

男爵府

哈~ 咁又係~~~你地係名付其實既"十"痴, 到時一定會好既~

[quote]
波子媽 寫道:
[quote]
[size=medium]我既囝囝P 仔係2003 年7月16日出世架~~ :-D

男爵府

e.. 咁我睇佢個身形...........又估佢唔到係咁樣喎~~~

[quote]
咪係................你睇佢身形就知啦.........he....he........
[quote]

子爵府

咩呀! 我係話見到你個"wulu"身形, 就知你係個d 食極都咁正架啦呀!

hoho.......he..he...........

波子媽 寫道:
水野姑婆!!! 打打你!! 你曳曳!!!! 唔啋你!!!

大宅

咁我地星期五係咪去"十", 下次先"豬骨煲" ??

男爵府

男爵府

0112, kittybuzz,乜你o地過o左o黎呢度?
Jerry in Studio 其實無咩要求, 得到o既反而越多.........

用戶要求終止服務

好媽媽勳章

wing媽,
個名好正呀! 好耐無同妳傾計添. 而家忙唔忙呀!

首頁

尾頁

跳至