跳至

首頁

尾頁

用戶要求終止服務

好媽媽勳章

Re: 哈..鐘意就入黎傾下啦^-^

0112,
hehe, 次次入來妳地都係去"十" 的. 恨水我啦.

0112 寫道:
咁我地星期五係咪去"十", 下次先"豬骨煲" ??

大宅

係呀, 我地搬左屋呀 多D入黎坐呀 !

啫喱媽 寫道:
0112, kittybuzz,乜你o地過o左o黎呢度?

大宅

妙兒,
我地上一次無去到呀...

WING媽去左返工, 每日3,4點先會蒲頭LU.

[quote]
妙兒 寫道:
0112,
hehe, 次次入來妳地都係去"十" 的. 恨水我啦.

男爵府

0112 寫道:

我o地o個邊搞燒鵝宴喎,有冇興趣呀?得閒入o黎打個round啦!

Jerry in Studio 其實無咩要求, 得到o既反而越多.........

大宅

燒鵝宴 ?? 肥水人咩

啫喱媽 寫道:
我o地o個邊搞燒鵝宴喎,有冇興趣呀?得閒入o黎打個round啦!

用戶要求終止服務

好媽媽勳章

0112,
thanks!

子爵府

係呀! 你巡到黎呢到喇! :mrgreen:
[quote]
啫喱媽 寫道:
[quote]
0112 寫道:
多謝am 幫我搵個好英o既buzz 呀! 特此鳴謝!!!

子爵府

係喎,

妙兒, 上次你肚柯完之後, 我老公唔準我地食2 蚊雞雪糕lu :cry: :cry: :cry:

用戶要求終止服務

好媽媽勳章

kittybuzz ,
真係難為妳地lo, 不過叫妳老公買返其他靚雪糕俾妳地食lo.

子爵府

比你講仲左喎!

而家我地食d 好貴o既雪糕架............要有包裝兼幾蚊杯架! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

男爵府

你地走晒啦, 我而家先啱啱忙完咋..... :cry:
[size=medium]我既囝囝P 仔係2003 年7月16日出世架~~ :-D

男爵府

妙兒,我而家去左返兼職呀,放兩點 呢個名真係好正呀,咁你得閒就多d入黎傾下la :mrgreen: :mrgreen: ,
妙兒 寫道:
wing媽,
個名好正呀! 好耐無同妳傾計添. 而家忙唔忙呀!

子爵府

畀面勳章

HI, 我今日真係忙到水呀!!
係喎, JELLYMA & 妙兒, WELCOME 呀, 有時間多D 入黎吹下水啦.

子爵府

畀面勳章

早晨啦, 今朝我最早. heheh.....

男爵府

早呀~ 俾波子媽快我一步tim~ :mrgreen:
[size=medium]我既囝囝P 仔係2003 年7月16日出世架~~ :-D

用戶要求終止服務

好媽媽勳章

wing媽 ,
一定一定!!!

大宅

早晨..早晨..

子爵府

早呀!

慘啦, 輪到我有d 喉嚨痛tim..........

子爵府

畀面勳章

姑婆, 咁你冇乜樹呀?? 食左藥 & 喉糖未呀?? 聽日你惦唔惦呀??

0112, 你幫凝凝寄左去攞特區護照 & 身份証未呀?? 我搞惦啦, 琴晚收到入境處o既信, 17號可以去攞啦.

大宅

我份野仲完封不動咁放左響樹

波子媽 寫道:
0112, 你幫凝凝寄左去攞特區護照 & 身份証未呀?? 我搞惦啦, 琴晚收到入境處o既信, 17號可以去攞啦.

首頁

尾頁

跳至