跳至

首頁

尾頁

伯爵府

Re: 織冷衫(三十七)之瘋癲學院

563,
咁比個pattern左20針,咁個袖點計呀

子爵府

我又要返去睇下NOTE先答到你, 好似起54針左右, 今晚覆你啦
奀豬mami~~ 寫道:
563,
咁比個pattern左20針,咁個袖點計呀

伯爵府

釘橋 [quote]
563111 寫道:
我又要返去睇下NOTE先答到你, 好似起54針左右, 今晚覆你啦 [quote]

子爵府

奀:不過我手緊架喎, 你係唔係手鬆架??? 如果係又唔使咁多喎

子爵府

我撇啦, 楠楠LEE排我地走時, 佢唔比爸爸走呀, 成日話想要爸爸, 喊到C呀 :-(

伯爵府

點解會咁既
563111 寫道:
我撇啦, 楠楠LEE排我地走時, 佢唔比爸爸走呀, 成日話想要爸爸, 喊到C呀 :-(

伯爵府

跟住我同隻佬講[size=large]563仲多呀
563111 寫道:
咁都唔你好多姐 :lol: [quote]
作c你地咩
琴日我隻佬幫我數左個冷櫃,
我有27件大人衫,8件豬豬衫,12件豬女衫未織呀,
佢叫我快d呀,唔好成日掛住上網呀
[/quote]

伯爵府

咁快手
咁就唔好比佢停啦
WW 寫道:

563,

切切驚左妳同奀o個本喇.

男爵府

重有kiu媽呀

跟住我同隻佬講[size=large]563仲多呀 [quote]
563111 寫道:
咁都唔你好多姐 :lol: [quote]
作c你地咩
佢叫我快d呀,唔好成日掛住上網呀
[/quote][/quote]

男爵府

有咩正野記得send俾我呀 :mrgreen:

咁快手
咁就唔好比佢停啦 [quote]
WW 寫道:

563,

切切驚左妳同奀o個本喇.
[/quote]

伯爵府

係呀,係呀 又講比佢聽先 :mrgreen: :mrgreen: [quote]
gemini 寫道:
重有kiu媽呀

[quote]

伯爵府

點少得你呀...問中央部啦 :mrgreen: :mrgreen: [quote]
gemini 寫道:
有咩正野記得send俾我呀 :mrgreen:

[quote]

伯爵府

男爵府

如無意外係收 9 點 :wink: :wink: :wink:

gemini 寫道:
奀,
我老公星期六放假, 知唔知佢地收幾點呀~~~因為我下午要body check呀

男爵府

astrid,
thanks~~~

Astrid 寫道:
如無意外係收 9 點 :wink: :wink: :wink:

男爵府

我出街啦~~

男爵府

織唔哂 ..... 咁你整個架 ... 等我地去買冷 lor

作c你地咩
佢叫我快d呀,唔好成日掛住上網呀 [quote]
Astrid 寫道:
梗係 ..... 架巴士黎 ss 勁快 :wink: :wink: :wink: :wink:

[quote]
Kitty&Daniel 寫道:
睇黎奀媽依家蒲ss多lor...

[quote]
563111 寫道:
唔知奀媽, 幾時去多轉呢??? 叫佢問下幾多錢都好喎, 等我買左佢先
[/quote][/quote][/quote]

男爵府

小奀 .... m 記呀

大宅

各位:
我有幾本書,你地睇下邊本冇,話我知,等我scan好再send比你地. :lol: :lol:
我未scan ga!比d時間我.

該用戶已被刪除

首頁

尾頁

跳至