跳至

首頁

尾頁

伯爵府

Re: 織冷衫(三十七)之瘋癲學院

可樂,
check咩呀?

子爵府

吉: 好難講架, 我堂家姐個囡勁百厭架, 撞穿頭去縫針, 都唔會喊, 我都服左佢呀

伯爵府

18號你來唔來呀,我帶埋個囝去呀,我地一齊表演啦.
http://hk.myblog.yahoo.com/handmadeson

伯爵府

563:
我覺我個囝好有潛質架...
第時我地睇下邊個癲d...

17/1~2.81kg;17/2~3.41kg;18/3~5.5kg;29/4~7kg;30/5~7.53kg;17/6~8.1kg;22/7~8.8kg;31/8~9kg;30/9~9.4kg;28/10~9.7kg;29/11~10.3kg;30/12~10.9kg;16/1~10.8kg;28/2~11.3kg;31/3~11kg;30/4~11kg;31/5~12kg;30/6~12kg;17/7~12kg;30/8~12kg21/9~12.7kg;27/10~13kg;29/11~13.5kg;2/1~13.5kg;28/2~13.5kg;13/4~13.25kg

伯爵府

奀ma:
我今日比你既 pm 呀....
你收唔到咩???

17/1~2.81kg;17/2~3.41kg;18/3~5.5kg;29/4~7kg;30/5~7.53kg;17/6~8.1kg;22/7~8.8kg;31/8~9kg;30/9~9.4kg;28/10~9.7kg;29/11~10.3kg;30/12~10.9kg;16/1~10.8kg;28/2~11.3kg;31/3~11kg;30/4~11kg;31/5~12kg;30/6~12kg;17/7~12kg;30/8~12kg21/9~12.7kg;27/10~13kg;29/11~13.5kg;2/1~13.5kg;28/2~13.5kg;13/4~13.25kg

子爵府

WING: 應該去架, 楠楠都會去, 我諗你個仔乖過楠楠好多, 同埋聽話好多呀

大宅

請問各位媽咪, 唔知點解起腳1針高1針低, 總係會歪歪斜斜唔靚, 有冇方法可以好d?

伯爵府

好呀,又多個小朋友用我個囝玩,我日日對住佢點都好d的.
http://hk.myblog.yahoo.com/handmadeson

子爵府

諗諗下楠楠可能會喊喎, 咁多唔試既人, 我又驚佢會話走呀

伯爵府

d小朋友玩玩吓就唔想走0家啦,有得玩就唔會喊.

子爵府

C火啦, 睇黎到時全場最癲果個一定係我啦

子爵府

咁就大Q獲啦, 到佢唔肯走又係煩架啦, 又扭餐飽架啦
wing1206 寫道:
d小朋友玩玩吓就唔想走0家啦,有得玩就唔會喊.

大宅

各位高手,

想請教下, 點樣織兩針高兩針底的彈弓腳!??! (我識織一針高一針底的彈弓腳)

謝謝!
Hei-Hei

子爵府

都係一樣咁起架, 只不過挑既時間係織兩針高再挑兩針低架咋
Hei-Hei 寫道:

各位高手,

想請教下, 點樣織兩針高兩針底的彈弓腳!??! (我識織一針高一針底的彈弓腳)

謝謝!

大宅

係!?!?! 原來就係o甘簡單!?!? 等我返去試試先!!!

Many Many Thanks.
Hei-Hei

子爵府

奀媽: 你係做緊咩野呀????

子爵府

唔使客氣啦
Hei-Hei 寫道:

係!?!?! 原來就係o甘簡單!?!? 等我返去試試先!!!

Many Many Thanks.

子爵府

又冇人呀 ?-( ?-( ?-( ?-(

伯爵府

563,
我好忙咁m緊呀
563111 寫道:

子爵府

同邊個M緊呀?????
奀豬mami~~ 寫道:
563,
我好忙咁m緊呀 [quote]
563111 寫道:
[/quote]

首頁

尾頁

跳至