跳至

首頁

尾頁

別墅

Re: 哈..鐘意就入黎傾下啦^-^

wing媽 寫道:
咪係,你唔同大仔玩,想同邊個玩呀 [quote]
波子媽 寫道:

你係度講乜呀姑婆?? 你同大仔玩乜"跳海" (潮州音)呀?? ?-( ?-( ?-( ?-( ?-( ?-(

用戶要求終止服務

好媽媽勳章

wing媽,
多謝!不過臭豬之前氣管敏感, 看佐醫生成2個月, 剛好返個星期, 今日阿嫂話他又有d作感冒, 真係心痛水我. 不過見住他成長, 真係咩都抵返.

wing媽 寫道:
係呀,妙兒你好嗎,仔仔大個左好多喎 :mrgreen: [quote]

男爵府

ruru,咁你係呢度講出黎,發洩下lu

八掛的wing媽

男爵府

睇左兩個月醫生,唔好講錢,食藥都食到佢on居居,真係鄧佢辛苦,[quote]
妙兒 寫道:
wing媽,
多謝!不過臭豬之前氣管敏感, 看佐醫生成2個月, 剛好返個星期, 今日阿嫂話他又有d作感冒, 真係心痛水我. 不過見住他成長, 真係咩都抵返.

[quote]

子爵府

因為你地d 音真係好鬼爆笑, 我地咪成日作d 音出黎囉!
wing媽 寫道:
咪係,你唔同大仔玩,想同邊個玩呀 [quote]
波子媽 寫道:

你係度講乜呀姑婆?? 你同大仔玩乜"跳海" (潮州音)呀?? ?-( ?-( ?-( ?-( ?-( ?-(
多謝am 幫我搵個好英o既buzz 呀! 特此鳴謝!!!

男爵府

算啦~ 家家有本難唸的經 ! 見到你地, 我唸我會好D 架啦~

wing媽 寫道:

八掛的wing媽
[size=medium]我既囝囝P 仔係2003 年7月16日出世架~~ :-D

子爵府

係啦, 咩樹呀............

拿.............女人唔開心不外乎3 樣野架暏:
(1) 男人
(2) 錢銀
(3) 化妝品

講出黎比我地聽下啦!屈住好un 頂 架!
wing媽 寫道:

八掛的wing媽

大宅

我水完啦 !

波子媽,
"潮州人"TOPIC個處咪有句潮州話o既, 我問12少, 12少竟然唔係好明喎.

ruru, 唔好唔開心啦. 雖然唔知咩事, 但我地會支持你o既.

男爵府

呢個肯定唔會令到我唔開心、因為我都唔需要 [quote]
kittybuzz 寫道:

(3) 化妝品

子爵府

咪好囉! 你天山麗質, 又少左機會唔開心喇! :mrgreen:
[quote]
wing媽 寫道:
呢個肯定唔會令到我唔開心、因為我都唔需要

大宅

化妝品 ~ 我都唔會... 我會係
1. 男人
2. 仔/女
3. $$
4. 工作

wing媽 寫道:
呢個肯定唔會令到我唔開心、因為我都唔需要 [quote]

(3) 化妝品

男爵府

0112 多謝你既支持呀!

有時真係會成日唸, 唉...做人點解會咁唔開心呢..有時真係會有個衝動不如水左佢算, 但係回心一唸又唔捨得p 仔喎.. 如果佢冇左我會唔會好慘呢, 我又唔捨得離開佢喎.... 咁又會堅強咁撐落去架啦... 可能我比較灰啦.... 同埋好情緒化啦.. :-(
不過我唸我會好快冇事架啦~
[size=medium]我既囝囝P 仔係2003 年7月16日出世架~~ :-D

子爵府

ruru,
你咪咁傻啦!

你估水好容易架? 係真係一次過水左至好喎, 唔係留返1/2 條人命, 仲浪費人力物力呀! 仲有p 仔呢, 你仲要供書教學佢架喎..............有排你捱呀! 想水, 你就想喇!

p.s. 係咪同大仔有關呀?? 真架, 唔好屈住呀, 講出黎, 呻下好d 架!

大宅

ruru,
我都試過好似你咁唸, 但一唸到凝凝無人理, 我就唔會水.
總之, 千其唔好傻啦 !

Ru3gakuen 寫道:
0112 多謝你既支持呀!

有時真係會成日唸, 唉...做人點解會咁唔開心呢..有時真係會有個衝動不如水左佢算, 但係回心一唸又唔捨得p 仔喎.. 如果佢冇左我會唔會好慘呢, 我又唔捨得離開佢喎.... 咁又會堅強咁撐落去架啦... 可能我比較灰啦.... 同埋好情緒化啦.. :-(
不過我唸我會好快冇事架啦~

男爵府

唉... kitty 我都知道. 所以都係唸下, 如果真係要做既話, 冇p仔個時就做左啦, 而家就更加唔會, 因為有個牽掛呀....

子爵府

總之2 個人好易話為架暏, 我都成日同大仔鬧交架啦, 講清楚咪無事囉! ok??
[quote]
唉... kitty 我都知道. 所以都係唸下, 如果真係要做既話, 冇p仔個時就做左啦, 而家就更加唔會, 因為有個牽掛呀....

男爵府

0112 明架啦. 做左人媽媽, 真係唔係好似以前咁想點就點呀.
唔理自己要理個細啦.

[quote]
0112 寫道:
ruru,
我都試過好似你咁唸, 但一唸到凝凝無人理, 我就唔會水.
總之, 千其唔好傻啦 !

男爵府

唔~ 明白架啦~ thx 呀kitty ~~

[quote]
總之2 個人好易話為架暏, 我都成日同大仔鬧交架啦, 講清楚咪無事囉! ok??

大宅

咁就o岩啦....
如果同男人有關 ~ 咪同佢慢慢傾o羅;
如果同$$有關 ~ 咪大家一齊挨o羅, 好多人都係咁
總之萬事總會有解決o既方法.

[quote]
0112 明架啦. 做左人媽媽, 真係唔係好似以前咁想點就點呀.
唔理自己要理個細啦.

大宅

咁就o岩啦....
如果同男人有關 ~ 咪同佢慢慢傾o羅;
如果同$$有關 ~ 咪大家一齊挨o羅, 好多人都係咁
總之萬事總會有解決o既方法.

[quote]
唔理自己要理個細啦.

首頁

尾頁

跳至