跳至

首頁

尾頁

別墅

sorry~ 老左少少…咁有冇 66 年出世既媽咪?

近況如何呀?
水水 8-)

大宅

好媽媽勳章

Re: sorry~ 老左少少…咁有冇 66 年出世既媽咪?

水兒,
我唔係66年出世,路過八吓.......
都無話老唔老嘅!啱傾咪得law^^
呢度有咁多話題,實有一個啱你果喎!!
我都係四圍去睇吓其他媽咪d心得,
有時答吓咀咁law!
咁你的小朋友幾大了?我就有個5個月大的b女^^

別墅

Re: sorry~ 老左少少…咁有冇 66 年出世既媽咪?

多謝你回應我呀!睇嚟哩度的媽媽真係好後生呀!我都係新近先睇到哩個網,識唔到人都無問題啦…因為我真係年紀大左的…哩度好多野睇!所以我都一樣會嚟架!學下野嘛…
水水 8-)

男爵府

水兒 >>
Hello !!

你小朋友幾大呀??
通常小朋友年紀相若,有較多話題。

這裡媽咪真係好後生,未夠30己有子女 4, 5 歲,真係大有人在。我在 BK 識到不少30 幾的媽咪,佢地好少發言。或者到 " 初中教育 "果版看 , 那裡的小朋友也找中學,計起來應有66, 65, 64, 63 年左右的父母架!

我識的同事和朋友,成 30 到至肯結婚,到30幾才生咋!

可能我地講講下就有媽咪人加入呢?
又或者係果到開一版試反應!其實我都唔細,大少也 P.5 呢!我會支持你

快樂取決你主觀的心  不在決定於客觀的事

等待驗證會員

Hi 水兒,

我都係路過o架,我唔細(70年)您好多咋,我老公就66年。

男爵府

Hi, 你地好!

雖然我唔係66年出世, 但我覺得其實而家有好多30幾歲既女人, 睇落去都唔似真實年齡, 因為而家D人識打扮及註重護膚, 千奇唔好話自己老呀, 我有幾個同事及朋友都係66年出世, 但佢地既小朋友只係2歲幾, 有D重未生添!(唔知係唔係諗住唔生呢?)

侯爵府

2018復活節勳章 畀面勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

水兒 :
你都未老.我大你一年添.更加老喇.我有一個十三歲既女同 9 歲既仔.你呢.
少年耆英..為藝術而偽術..偽術煮意

侯爵府

2024勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章

Hi, everybody,

我唔係66年出世, 但我有一個囡囡, 今年6.5歲, 讀緊小一。

loklok0104,

你講得好啱, 你睇下"米雪"都將近五十歲, 都仲keep 得咁後生, 我D朋友都係事業型女仕, 年近四張, 都未有小朋友, 發覺得大家D 話題越來越少。

Charitymami
千 山 我 獨 行......... 不 必 相 送..........

複式洋房

Hi,

有呀! I am born in 1966.

owenmami

侯爵府

2024勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章

Hi, owenmami,

你好! 你個小朋友係唔係囝囝呀? 佢係唔係好鍾意錫足球呢?

Charitymami
千 山 我 獨 行......... 不 必 相 送..........

伯爵府

我係66年出世嫁!睇我個名都知啦!
我bb得4個月咋![quote]

珍珠宮

開心吸收勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

I was also born in 1966.

大宅

Hi,

I'm "66"too! My girl is close to 5 years old.

CATHYMON

首頁

尾頁

跳至