跳至

首頁

尾頁
該用戶已被刪除

織冷衫(三十七)之瘋癲學院

該用戶已被刪除

Re: 織冷衫(三十七)之瘋癲學院

子爵府

[size=x-large]到呀~~~~

伯爵府

[size=x-large]到~~

子爵府

奀媽: 你都好快手喎

洋房

你們好,
[img align=left]C:\My Documents\My Pictures\2004-07-14[/img]
該用戶已被刪除

伯爵府

563,
係呀,一入黎,就見到啦...哈哈

子爵府

奀媽: 你係唔係唔使訓架, 你LEE度做看更架????

子爵府

吉,
未CONFIRM呀~

Kitty&Daniel 寫道:
高比,
星期六有gathering(6pm-9pm),你黎唔黎呀???

子爵府

校長,

[email protected]
Thanks!

Christy 寫道:
高比
有既
但你要等等
我email比你啦
但你都係留多次email係我公司mail啦
[quote]
高比 寫道:
想問你地有叫小朋友帽仔+頸巾1set既pattern呀?
我個囡話要帶頸巾呀!
[/quote]

伯爵府

563,
我琴晚send完pm比你,咪去訓囉 :lol: :lol:

伯爵府

到~~~

17/1~2.81kg;17/2~3.41kg;18/3~5.5kg;29/4~7kg;30/5~7.53kg;17/6~8.1kg;22/7~8.8kg;31/8~9kg;30/9~9.4kg;28/10~9.7kg;29/11~10.3kg;30/12~10.9kg;16/1~10.8kg;28/2~11.3kg;31/3~11kg;30/4~11kg;31/5~12kg;30/6~12kg;17/7~12kg;30/8~12kg21/9~12.7kg;27/10~13kg;29/11~13.5kg;2/1~13.5kg;28/2~13.5kg;13/4~13.25kg

子爵府

奀媽: 你收晒我未呀????

伯爵府

我想問,我睇email會睇到怪獸字呀,咁點算呀??點可以setting呀 ?-( ?-(
該用戶已被刪除

子爵府

係怪字, 定係一條條呀??? 如果係一條條就可以COPY 貼去WORD 到睇
奀豬mami~~ 寫道:
我想問,我睇email會睇到怪獸字呀,咁點算呀??點可以setting呀 ?-( ?-(

伯爵府

奀ma:
你仲未set outlook express 咩???

17/1~2.81kg;17/2~3.41kg;18/3~5.5kg;29/4~7kg;30/5~7.53kg;17/6~8.1kg;22/7~8.8kg;31/8~9kg;30/9~9.4kg;28/10~9.7kg;29/11~10.3kg;30/12~10.9kg;16/1~10.8kg;28/2~11.3kg;31/3~11kg;30/4~11kg;31/5~12kg;30/6~12kg;17/7~12kg;30/8~12kg21/9~12.7kg;27/10~13kg;29/11~13.5kg;2/1~13.5kg;28/2~13.5kg;13/4~13.25kg

男爵府

PRESENT!

[size=x-large]UPDATE
[size=x-large]各位,已確實地點,請到時準時出席!

[size=x-large]聖誕織織學院大派對
[size=large]
地點 : PANCHU CLUBHOUSE (位置鑽石山mtr)
形式 : 大家樂

[size=large]日期 : 18/12/04(星期六)
[size=large]時間 : 6:00pm-9pm

1. gemini---------2a, 1b(不過未問老公)
2. samsam------ 1a,1b
3. 奀豬媽咪-------2a,2b :mrgreen:
4. 津津媽媽---- 2a, 1b(不過未問老公)
5. kiu媽-----1a,1b(不過未問阿女)哈哈~
6. vickym---- 1a
7. Astrid----- 2a. 2b
8. ww-----1a,1b(不過未問老公)
9. kitty&daniel-----2a
10. christy ---1a
11. 11-2002 - 1a,1b
12. Beauty - 1A + 1b
13. WING1206 1a+1b

比,
你點呀?!

各位我order左野食架啦....唔準甩底架啦由而家開始!!!

男爵府

CHECK EMAIL
高比 寫道:
校長,

[email protected]
Thanks!

[quote]
Christy 寫道:
高比
有既
但你要等等
我email比你啦
但你都係留多次email係我公司mail啦
[quote]
高比 寫道:
想問你地有叫小朋友帽仔+頸巾1set既pattern呀?
我個囡話要帶頸巾呀!
[/quote][/quote]

首頁

尾頁

跳至