跳至

首頁

尾頁

大宅

我今日講咗無數個電話(唔關訂package 事), 令我諗起返工的日子.
我好攰... 明天話俾你地聽幾多錢...

大宅

我計唔掂條數.. 點算?
Total EPS: HKD14934.
但係我加埋細數, 夾唔到呀.. 你地又幫我計下:

雙人房package 連船票早餐: HKD2066
共6間房

另外買小童船票, 共5張, 每張HKD179.

香江野生動物世界入場券, 共12張, 每張HKD139. (小童under 1.2米唔使錢)
點解總數變咗hkd14959?

大宅

OK, 我搵到原因了.
小童船票, 174元一張.
我已pm大家滙豐帳戶. 如果大家沒有滙豐帳戶, 再告訴我另作安排. 謝謝.

我會遲下再post 幾點在中港城哪裏集合.
現在去的船次是10:40am中港城出發.
回來, 1800在蓮花港出發.

要預早半個鐘到中港城. 船上有杯麵之類的嘢食賣. 所以建議大家食個豐富早餐先上船.

原帖由 dragonpork 於 09-12-6 11:39 發表
我計唔掂條數.. 點算?
Total EPS: HKD14934.
但係我加埋細數, 夾唔到呀.. 你地又幫我計下:

雙人房package 連船票早餐: HKD2066
共6間房

另外買小童船票, 共5張, 每張HKD179.

香江野生動物世界入場券, 共12張, 每 ...

複式洋房

唔該曬龍珠媽,我會過$$到妳的HSBC戶口。請問我地有邊幾個家庭一齊去呀?

原帖由 dragonpork 於 09-12-6 17:13 發表
OK, 我搵到原因了.
小童船票, 174元一張.
我已pm大家滙豐帳戶. 如果大家沒有滙豐帳戶, 再告訴我另作安排. 謝謝.

我會遲下再post 幾點在中港城哪裏集合.
現在去的船次是10:40am中港城出發.
回來, 1800在蓮花港出發.
...

大宅

我們的團友:
spysiub 2大1小
lamfungfung 2大1小
李做咩 2大1小
dragonpork 2大1小
pomanc 4大1小

原帖由 spysiub 於 09-12-7 14:00 發表
唔該曬龍珠媽,我會過$$到妳的HSBC戶口。請問我地有邊幾個家庭一齊去呀?

子爵府

你地好, 路經,
溫馨提示,

如果會看馬戲班, 記住唔好坐前面, 仲有佢地speaker係好強勁, 找個遠d的位好過近!

酒店方面, 早d同酒店講, 要bb床.

玩得開心d!
原帖由 dragonpork 於 09-12-7 15:08 發表
我們的團友:
李做咩 2大1小
pomanc 4大1小

大宅

唔該晒tp.

係呀, 就我所知, 應該有幾個小朋友都好怕大聲, 要坐後面架啦...

bb床方面, 有d小朋友唔需要, 但係我已經request 晒所有bb床, 到時去到酒店唔要都唔緊要嘛...

全部double bed.

高層, 因為低層驚有蚊或者其他嘢. 高層可以望遠少少. 唔鐘意高層, 到時先去轉低小小都唔怕.

原帖由 tpmak 於 09-12-12 09:40 發表
你地好, 路經,
溫馨提示,

如果會看馬戲班, 記住唔好坐前面, 仲有佢地speaker係好強勁, 找個遠d的位好過近!

酒店方面, 早d同酒店講, 要bb床.

玩得開心d!
...

男爵府

好媽媽勳章

唔該龍珠媽!

原帖由 dragonpork 於 09-12-12 01:33 PM 發表
唔該晒tp.

係呀, 就我所知, 應該有幾個小朋友都好怕大聲, 要坐後面架啦...

bb床方面, 有d小朋友唔需要, 但係我已經request 晒所有bb床, 到時去到酒店唔要都唔緊要嘛...

高層, 因為低層驚有蚊或 ...

子爵府

Dragonpork,
你好細心! 我想有係安排, 大家都會玩得好開心, 有機會, 我都join你地一齊玩.

原帖由 dragonpork 於 09-12-12 13:33 發表
唔該晒tp.

高層, 因為低層驚有蚊或 ...

大宅

TP讚我呀? 我面紅喎.. heee...

借個機會提大家買保險:
上回講到買保險要各人出生日期及身份證號等等, 因私隱問題, 所以冇問到大家拿以上資料購買保險.
現再次提一提大家買保險.
藍十字, 恒生等均可在網上購買.

原帖由 tpmak 於 09-12-14 15:33 發表
Dragonpork,
你好細心! 我想有係安排, 大家都會玩得好開心, 有機會, 我都join你地一齊玩.

大宅

點解唔俾我發表?

大宅

I can't post?

大宅

hello?

大宅

好熱鬧呀, 可惜我地去過, 下次有機會再約啦!!

原帖由 dragonpork 於 09-12-7 15:08 發表
我們的團友:
李做咩 2大1小
pomanc 4大1小

別墅

龍豬媽,
你響邊間買呀?有冇比較過邊間好D呢?
原帖由 dragonpork 於 09-12-15 11:51 發表
TP讚我呀? 我面紅喎.. heee...

借個機會提大家買保險:
上回講到買保險要各人出生日期及身份證號等等, 因私隱問題, 所以冇問到大家拿以上資料購買保險.
現再次提一提大家買保險.
藍十字, 恒生等均可在網上購買.

...

大宅

我未買呀.. 不過以前係恒生買開.
呢個blog 有個比較

http://hk.myblog.yahoo.com/jw!YaohD36REx.QzJbugJrlAyuH/article?mid=9625

我遲d決定咗o係邊間買post 返上來.. 放心, 唔會好遲.

原帖由 lamFungFung 於 09-12-15 23:13 發表
龍豬媽,
你響邊間買呀?有冇比較過邊間好D呢?

男爵府

好媽媽勳章

我搵咗我個agent買旅遊保啦,剛剛有八五折,所以仲平d。

複式洋房

下星期一就出發lah,依幾日假期大家都會好忙,要早D講定到時約在哪里等呀!

大宅

係呀, 呢幾日上唔到BK.

星期一朝早0945AM o係中港城離境大堂等. o個度應該有優之良品, 不如o係優之良品門口等.

另外, 保險o個度, 我都係幫襯返恒生呀...

原帖由 spysiub 於 09-12-23 13:43 發表
下星期一就出發lah,依幾日假期大家都會好忙,要早D講定到時約在哪里等呀!

男爵府

好媽媽勳章

呢兩日真係好好玩呀!thank you dragonpork幫我地訂曬所有飛同安排曬所有野。

首頁

尾頁

跳至