跳至

首頁

尾頁

大宅

嘩, 咪玩啦! 我啱啱想講唔該你安排晒所有嘢呀! 等我地兩手fing fing 自由玩!

原帖由 pomanc 於 09-12-29 22:52 發表
呢兩日真係好好玩呀!thank you dragonpork幫我地訂曬所有飛同安排曬所有野。

複式洋房

希望大人小朋友昨天晚上都瞓得分外香甜。雖然返到屋企散嗮,但真的玩得很開心。允賢成日問住D小朋友呢?

別墅

呢兩日真係玩得好開心呀, Bosco返到屋企仍然情緒高脹, 不停狂跑、狂笑、狂跳, 姐姐仲問佢係咪食o左好多朱古力o忝

別墅

我哋仲去咗圓方食埋飯11點幾先返到屋企,WingWing攰到一瞓落床就瞓著咗lu!!

唔該哂各位朋友!!

大宅

我地個個都是孝順的父母
只要小朋友開心, 我地點辛苦都話, 唔攰呀唔攰呀

返到來先醒起我地冇大合照呀!!!
淨係小朋友有幾張咋

子爵府

我都同朋友去了長隆, 不過係26&27,
好cool!
原帖由 dragonpork 於 09-12-30 13:44 發表
我地個個都是孝順的父母

淨係小朋友有幾張咋

男爵府

好媽媽勳章

下次再搵其他地方玩~~~he!he!

男爵府

我會一月去呀, 想請教下先:

1. 有無睇馬戲? 小朋友驚唔驚?
2. 係咪全程都係起酒店食野?
3. 酒店叫的士出去方便嗎?
4. 你地第一日去完動物園, 第二日仲有無再去呀?

唔該晒.

別墅

係呀, 我尋晚都諗起無影大合照呀...
係動物園時唔知係咪太攰, 一直好肚痛, 當時都幾驚..., 諗住如果可以平安返到屋企, 真係要好好瞓幾日休息吓, 點知今日又唔忍心阿仔假期要留係屋企悶, 見個肚無咁痛就帶咗佢去工展會睇表哥表演, 結果又搞到條腰痛到坐唔到, 所以我好認同你話只要小朋友開心, 做父母的都會頂硬上呀...

原帖由 dragonpork 於 09-12-30 13:44 發表
我地個個都是孝順的父母

淨係小朋友有幾張咋

別墅

原帖由 pomanc 於 09-12-30 22:16 發表
下次再搵其他地方玩~~~he!he!

好呀

大宅

我地琴日落雨呀... 不過好彩之後有停雨...

26&27應該勁多人喎

原帖由 tpmak 於 09-12-30 14:38 發表
我都同朋友去了長隆, 不過係26&27,
好cool!

大宅

你得唔得架???

原帖由 李做咩 於 09-12-30 23:44 發表

好呀

大宅

原帖由 elmolly 於 09-12-30 23:21 發表
我會一月去呀, 想請教下先:

1. 有無睇馬戲? 小朋友驚唔驚?
個個小朋友唔同反應... 有個坐到好前好大聲都唔驚, 有個未開始已經驚到拖走爸爸媽媽, 有個開始時驚到眼濕濕飲泣, 有個驚到拉住阿媽對手遮住自己對眼...
視乎你自己個小朋友平時驚唔驚大聲, 同埋大唔大膽.

2. 係咪全程都係起酒店食野?
係呀, 原本都打算出去食嘢, 不過冇時間. 同埋覺得係酒店安全d. 酒店d嘢食ok. 有一餐係動物園食.

3. 酒店叫的士出去方便嗎?
未試過, 應該方便掛...

4. 你地第一日去完動物園, 第二日仲有無再去呀?
我地第二日先去動物園呀. 因為第一日驚唔夠時間, 同埋怕小朋友辛苦, 去到動物園就瞓覺咪冇晒意義囉! 第二日去係動物園逼留咗大概五個鐘左右.

唔該晒. ...

大宅

好彩你冇事咋, 唔係我難辭其疚呀!
你好堅今日都咁搏! 我唔掂啦, 今日係屋企成日未出過門口. 等阿仔都調較返自己作息時間.

原帖由 李做咩 於 09-12-30 23:29 發表
係動物園時唔知係咪太攰, 一直好肚痛, 當時都幾驚..., 諗住如果可以平安返到屋企, 真係要好好瞓幾日休息吓, 點知今日又唔忍心阿仔假期要留係屋企悶, 見個肚無咁痛就帶咗佢去工展 ...

別墅

儍啦, 關你咩事喎, 要多謝你幫我哋安排咁多嘢就真呀, 我想去長隆好耐啦, 但c6一直都唔讚成, 如果唔係你, 我好難有機會去玩呀, 今次雖然有點透支, 但真的玩得好開心, 難得幾個家庭咁爽快成行一齊去玩, 平時大家約係香港玩都必咁順利啊

原帖由 dragonpork 於 09-12-31 01:09 發表
好彩你冇事咋, 唔係我難辭其疚呀!
你好堅今日都咁搏! 我唔掂啦, 今日係屋企成日未出過門口. 等阿仔都調較返自己作息時間.

子爵府

見你地玩得咁開心,下次請假都要join你地呀!歡唔歡迎呀?

男爵府

原帖由 dragonpork 於 09-12-31 01:03 發表

唔該晒呀龍豬媽, 咁你地第一日去到玩乜? 起zoo 5個鐘夠唔夠呀?

子爵府

Dragonpor,

馬戲班就好多人, 動物園好小人.
我比錢包車係動物園行一轉, 拉近距離接觸動物,
兩個女同朋友仔好開心.

再玩機動game, 小朋友超開心.

你地有冇去鱷魚公園, 都係長隆,
真係好植得去, 又可以好似去田園,
又好多動物, 又有表演,
係園內拍照超正,
仲可以自己餵河馬, 不過河馬牙好黃. :>
原帖由 dragonpork 於 09-12-31 00:55 發表
我地琴日落雨呀... 不過好彩之後有停雨...

26&27應該勁多人喎

別墅

第一日check-in後都三點幾, 之後大家食個晏就自由活動, 夜晚一齊去睇大馬戲, 五個鐘係zoo夠唔夠真係好睇大家的精力, 我o地去o個日落雨, 有d動物表演無開, 只睇了一場白老虎表演, 無玩機動遊戲, 但已經覺得好夠、好抵玩…

原帖由 elmolly 於 09-12-31 10:08 發表

唔該晒呀龍豬媽, 咁你地第一日去到玩乜? 起zoo 5個鐘夠唔夠呀?

複式洋房

孝順父母都要小心自己身子及肚裏個弟弟呀!

原帖由 李做咩 於 09-12-30 23:29 發表
係動物園時唔知係咪太攰, 一直好肚痛, 當時都幾驚..., 諗住如果可以平安返到屋企, 真係要好好瞓幾日休息吓, 點知今日又唔忍心阿仔假期要留係屋企悶, 見個肚無咁痛就帶咗佢去工展 ...

首頁

尾頁

跳至