跳至

首頁

尾頁

大宅

我係西貢區媽媽會copy 過黎!我岩岩留左位!如果夠人可以快D開班!

2歲半-3歲親子芭蕾舞班

$320/4堂,要5組先可以係TKO開班.如有興趣,請直接打去留資料.聲明,我只係想開上堂,跟佢無.
http://www.edu-kingdom.com/modules/course/coursedetails.php?applyid=11452

別墅

好媽媽勳章

I'm interested in the ballet class. But depends on the time & place of the course.

原帖由 shadowray 於 09-10-21 16:28 發表
我係西貢區媽媽會copy 過黎!我岩岩留左位!如果夠人可以快D開班!

2歲半-3歲親子芭蕾舞班

$320/4堂,要5組先可以係TKO開班.如有興趣,請直接打去留資料.先聲明,我只係想開上堂,跟佢無關.
http://www.edu-kingdom.co ...

大宅

原帖由 期待寶寶 於 09-10-22 14:13 發表
I'm interested in the ballet class. But depends on the time & place of the course.

我打左去留位!佢地話最好係星期日下午.不過仲要睇下其他家長既意向!你可以打去留位先,再話比佢知你意向.

民房

回覆 1# shadowray 的文章

我都好想參加.不過星期日下午小朋友在啟智島學拼音.早上要學enopi.

別墅

好媽媽勳章

I reserved a place but the centre told me the time is Sat morning at TKO. Already have 3-4 kids lar, can start the course when 5 enrolment. Any other kids have interest?

原帖由 shadowray 於 09-10-22 17:35 發表

我打左去留位!佢地話最好係星期日下午.不過仲要睇下其他家長既意向!你可以打去留位先,再話比佢知你意向.

大宅

大家好! 我係0707媽媽, 都好想比囡囡學芭蕾舞, 如還有一個先兩歲半, 可否參加呢???

同埋, 想問下是否需要買芭蕾舞裙上堂, 地點響將軍澳邊度呢??? 可否 PM 資料給我呢??? 唔該哂.

大宅

有關芭蕾舞班, 我已經打左電話去問詳情啦, 比d資料大家睇下有無興趣~

日期 : 逢星期六, 11-12 a.m.
(暫定由2010年1月2日, 星期六 開始上第一節)

地點 : (暫定)寶琳體育館 (或可自行book會所)

服飾 : 不一定要穿芭蕾舞服飾 (自己決定), 老師建議買一對便宜的芭蕾舞鞋便可, 或脫鞋跳

費用 : $320/4 節 (每節一小時)

人數 : 5個小朋友

*** 如有興建, 請留名, 夠人即成團 ***
1. phoebe37 (小魚媽)
2. 期待寶寶
3. 熊貓女

大宅

有關芭蕾舞班, 我已經打左電話去問詳情啦, 比d資料大家睇下有無興趣~

服飾 : 不一定要穿芭蕾舞服飾 (自己決定), 老師建議買一對便宜的芭蕾舞鞋便可, 或脫鞋跳

2. 期待寶寶
3. 熊貓女
4.PY

為左見多您地幾面, 十卜十卜
天生一對大電眼,仲有立體 4D 勁長鬈捷毛 HAHA  ~
Welcome to PY's Blog      

大宅

哎呀..無理由叫仔仔去跳舞, 仔仔亦都唔肯跳ballet, 哎呀..媽咪好想join架..不過無緣呢.... 妳地玩得開心點呀~~ (好耐無見妳地啦 TKO mama)

別墅

好媽媽勳章

Tinajapan, 俾仔仔試吓啦, 反正學費唔太貴, 亦有好多男仔學ballet, especially when they still young. 我都有打算等仔仔大d (8 months now), 俾佢學吓, 乜都試吓嗎.

原帖由 tinajapan 於 09-12-16 00:47 發表
哎呀..無理由叫仔仔去跳舞, 仔仔亦都唔肯跳ballet, 哎呀..媽咪好想join架..不過無緣呢.... 妳地玩得開心點呀~~ (好耐無見妳地啦 TKO mama)

大宅

Let's Marcus try then. So good to dance with so many pretties.

But I may not be able to join the first class because I may go for a holiday durind New Year.

服飾 : 不一定要穿芭蕾舞服飾 (自己決定), [url=http://ads.baby-kingdom.com/www/delivery/ck.php?n=a136fd19&cb=11224479]老師[/url]建議買一對便宜的芭蕾舞鞋便可, 或脫鞋跳

2. 期待寶寶
3. 熊貓女
4.PY
5. Marcus

別墅

好媽媽勳章

Phoebe, class form la, congratulations.....

原帖由 piggy2007 於 09-12-16 09:46 發表
Let's Marcus try then. So good to dance with so many pretties.

But I may not be able to join the first class because I may go for a holiday durind New Year.

有關芭蕾舞班, 我已 ...

大宅

原帖由 piggy2007 於 09-12-16 09:46 發表

服飾 : 不一定要穿芭蕾舞服飾 (自己決定), [url=http://ads.baby-kingdom.com/www/delivery/ck.php?n=a136fd19&cb=11224479][url=http://ads.baby-kingdom.com/www/delivery/ck.php?n=a136fd19&cb=11224479]老師[/url][/url]建議買一對便宜的芭蕾舞鞋便可, 或脫鞋跳

2. 期待寶寶
3. 熊貓女
4.PY
5. Marcus

呢個MAMI 好會為 MARCUS 打算, 貢多個女舞伴
天生一對大電眼,仲有立體 4D 勁長鬈捷毛 HAHA  ~
Welcome to PY's Blog      

別墅

I miss all TKO pretty girls/ladies too!! But the time crashes with Raphael's schedule. Should we find something to do so that we could meet each other?

大宅

2. 期待寶寶
3. 熊貓女
4.PY
5. Marcus
6. mablewong2003

大宅

原帖由 mimimomo6 於 09-12-12 22:32 發表

服飾 : 不一定要 ...

星期六我joint唔到添.因為阿女星期六要上音樂班!!!

大宅

眨下眼就一月咖啦! 咁點樣交學費??? 係咪第一堂先比, 好期待呀!

同埋, 響邊度有得買芭蕾舞鞋呢??? 大約幾錢左右???

大宅

搞掂, 成團喇

已經book左個期架喇, 至於詳情遲些通知你地啦!

mable : 我會call你或者pm你留詳情, 網上虛擬世界唔方便透露咁多野

原帖由 mablewong2003 於 09-12-17 01:37 發表
2. 期待寶寶
3. 熊貓女
4.PY
5. Marcus
6. mablewong2003

大宅

Phoebe

Ok! 等你消息, 多謝你做聯絡!

子爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 BK Milk勳章

My daughter is 0706 girl, any chance have another group, if have any information please pm me.

Or can share the class information after 1st class, I live in Yau Tong.

首頁

尾頁

跳至