自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

古天樂真係進步咗, 我好少睇張艾嘉d戲, 估唔到咁有功力.笑位 - 好笑, 哭位 - 夠感人, 平時d哭戲我好忍得, 多數係我老公哭, 今次連我都失手添.

伯爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

我好想睇, 不過我老公唔陪我去睇, 我同佢到而家4年, 睇過一次戲咋, 成日叫佢陪我去睇戲, 佢話徒錢~~
[img][/img][img align=left

子爵府

原文章由 catobaby 於 08-4-14 08:47 發表
....多數係我老公哭, 今次連我都失手添.

我失手時 我老公通常都係笑緊 -_-

我想問,小朋友睇得嗎?
8 & 4 歲....我見poster 個女女好得意~~

超級版主

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 超級版主 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 KMALL特別版勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

我以前睇過原著"黑社會爸爸"(作者李純恩)很好笑,最搞笑的是因為女兒害怕他的老虎紋身,所以把老虎紋身變為斜眼米奇老鼠!!!笑死我!
雖然拍成電影,我真的很想去看,可惜太貴了!無奈要等出碟喇!!!
原文章由 catobaby 於 08-4-14 08:47 發表
古天樂真係進步咗, 我好少睇張艾嘉d戲, 估唔到咁有功力.笑位 - 好笑, 哭位 - 夠感人, 平時d哭戲我好忍得, 多數係我老公哭, 今次連我都失手添.

唵嘛呢叭咪吽      
ॐ मणि पद्मे हूँ
ༀ་མ་ཎི་པད་མེ་ཧཱུྃ

伯爵府

其實古天樂係 (門徒) 做果個死道友, 真係做得好好, 同樣衰, 可以一洗佢以前成個小白瞼0既形象, 依家都令我對佢印象改觀左好多, 咁真係要去戲院捧吓場, 睇呢套戲至得.

男爵府

原文章由 wong2323 於 08-4-14 09:14 發表
我以前睇過原著"黑社會爸爸"(作者李純恩)很好笑,最搞笑的是因為女兒害怕他的老虎紋身,所以把老虎紋身變為斜眼米奇老鼠!!!笑死我!
雖然拍成電影,我真的很想去看,可惜太貴了!無奈要等出碟喇!!!
...

me too~~~

大宅

夏天玩到顛 熱血勳章

可以帶小朋友去呀! 要支持番本地事業呀!我都好喜歡呢部電影

大宅

唔記得讚埋古天樂阿媽"苗可秀", 我老公唔識老一輩d人, 但佢都讚她做得好好,套戲成兩個鍾,但唔覺悶, 琴晚睇完返嚟,諗住立即上bk同大家分享.但bk好似死死哋.所以今朝一早上嚟話比大家知.

大宅

好媽媽勳章 醒目開學勳章

我好想睇呀,但無人陪我睇

大宅

原文章由 88328mama 於 08-4-14 09:30 發表
其實古天樂係 (門徒) 做果個死道友, 真係做得好好, 同樣衰, 可以一洗佢以前成個小白瞼0既形象, 依家都令我對佢印象改觀左好多, 咁真係要去戲院捧吓場, 睇呢套戲至得. ...

絶對同意~

門徒的古仔D戲仲搶過吳彥祖,佢演得好神似真係入型入格,一路睇一路"O鬧"......。

呢套都想睇
Hi~Hi~大家好,我係家姐Christy抱住細佬佬Brian係媽媽的小樹熊啊 :lol: :lol: [img align=left]http://www.dotphoto.com/SAN1/92/EE/8F/i92EE8F4B-1C48-48B1-87BD-50E0FF12FDBF.jpg[/img]

侯爵府

尋日睇左,覺得幾好睇,不過好普通,相比"生日快樂"會好睇d,成套戲最好係poster個女仔,同古仔媽咪,個女仔係咁多個小朋友中最得意既,而佢亞媽死個度,睇到喊,好感動

侯爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

我都好想睇, 但老公無興趣...
但求順利  

伯爵府

畀面勳章

我睇左兩次
除左套戲好睇,首歌都好好聽。

http://www.edu-kingdom.com/?10928
教育王國個人空間

伯爵府

只是隻歌都巳經很感動
我是4歲的澤銘,我最愛跑來跑去,破壞看得到的一切東西,和最愛車車 ようこそ!ご覧で下さい !

大宅

玩具勳章 畀面勳章 陪月勳章 BK Milk勳章

我又要睇

伯爵府

畀面勳章

比多個網站你睇,係一個好爸爸既官網。

http://blog.pixnet.net/armfilms

入面有幕後花絮睇,好正! 因為戲院睇完冇花絮睇呢.....
http://www.edu-kingdom.com/?10928
教育王國個人空間

男爵府

我都想入戲院睇, 好想睇下古仔做黑社會大佬柔情既一面...但係三口子加埋條數都幾[甘], 都係等佢出碟先睇lu !

子爵府

今晚去睇

別墅

搞到我都想睇

伯爵府

畀面勳章

原文章由 kateyu 於 08-4-15 13:42 發表
今晚去睇

請問而家星期二係咪仲有特價飛賣架? 大約幾錢?
教育王國個人空間

首頁

尾頁

跳至