論盡家傭

跳至

首頁

尾頁

男爵府

我以前個賓踩爛我地張床! 整過要2星期,我地留舊屋訓.
她驚到震晒,所以我地冇話佢啦~

現印將成個「針板」劈開左! 嘩! 有雷入屋劈野呀!
可惜我冇影低做紀念, 比踩床難度更高.
我地都冇話佢啦,因為我地都識驚架嘛~~
執著帶來痛苦、學習放下煩惱  

男爵府

BK Milk勳章

原文章由 060228 於 08-4-23 23:20 發表

我地都冇話佢啦,因為我地都識驚架嘛~~ : ...

睇怕係個<針板>得罪啊印姐好耐,所以先會俾人先斬後分呢! 都咪話唔得人驚!

男爵府

可能以前亞姐要佢挅「豬」肉,
現在我見佢買攪左既豬肉啦~

原文章由 LADYMAMALEI 於 08-4-23 23:36 發表
睇怕係個<針板>得罪啊印姐好耐,所以先會俾人先斬後分呢! 都咪話唔得人驚!

男爵府

咁攪笑 你工人係咪係鄉間要劈柴o架

原文章由 060228 於 08-4-23 23:20 發表

男爵府

破壞力咁強

男爵府

BK Milk勳章

原文章由 060228 於 08-4-23 23:40 發表
可能以前亞姐要佢挅「豬」肉,
現在我見佢買攪左既豬肉啦~

咁好彩妳係排排地骨咋 ,以後有無事都係練好EQ and IQ穩陣,唔係點同佢地鬥腦力,我係話唔激傻都激到癲. 到時痴痴呆呆坐埋一檯,水車屋都唔收

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

你工人咁勁嘅 劈欄個針板
我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

大宅

你家姐姐其實想比太太你知, 你小心d呀, 咪鬧我呀, 唔係.....

子爵府

我以前個印姐都試過踩爛我地張床, 佢成隻腳踩落去床人面既底板, 成塊板爆左, 好彩唔係面板jar, 唔係要買過張!

你個塊是否係圓形舊款木針板呀, 如太乾同已有裂口都好容易劈開ga!

大宅

唔通佢同你一樣係黑帶?或者你都搵次表演踢板佢睇,咁佢知你係同門會做好d

大宅

你個姐姐攪到我係公司kit一聲笑咗出黎

你有無話俾佢知針板係咩同點用架?

男爵府

嗱!嗱!嗱!話咗你轉菲姐啦.印姐家下俾功夫你睇啦!你有條鑽石腰帶都唔夠佢打. 睇黎228,你要學埋神打.刀槍不入.
快樂的甜芋快樂的甜芋

大宅

虎到金來勳章

你學神打

佢出降頭

點夠鬥?

已刪除用户

BK Milk勳章 畀面勳章

禁止訪問

別墅

等我又講下先, 話說上個姐姐有晚我同老公帶咗阿女出街差唔多返到屋企時打比佢叫佢開定奶等我地返, 點知返到屋企留下見佢傻傻地咁企係度等我地問佢係度做乜, 佢話我地叫佢落樓下喎
Ah B

珍珠宮

都唔知點解D工人咁大力架! 話晒都係女人黎架~~ 仲大力過男人都有既....

男爵府

又有一次屋企播緊「踢踏小企鵝」卡通片,
佢話鵝識講人話既?
我話卡通片黎架~

個心冷左一節,可以交個女俾佢嗎?

公爵府

醒目開學勳章

Wa..ha....ha.....笑 c 我......

原文章由 060228 於 08-4-24 13:15 發表
又有一次屋企播緊「踢踏小企鵝」卡通片,
佢話企鵝識講人話既?
我話卡通片黎架~

個心冷左一節,可以交個女俾佢嗎?

男爵府

細 b 響滿月酒中途嘔奶, 我叫姐姐拎套乾淨衫比細 b 換.
亞姐佢拎套衫過黎擺低比我, 然後理所當然地返黎自己位繼續食飯.

首頁

尾頁

跳至