夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

男爵府

佢兩公婆好似好唔妥我老公咁,但就冇得罪過佢地??

公爵府

2024勳章 2023年兔年勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 認識瑞士牛牛第一回 好媽媽勳章 環保接龍勳章 陪月勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

OK 的, 沒有大問題, 有時帶仔仔過去玩.

珍珠宮

環保接龍勳章 hashtag影視迷勳章

我大伯無乜問題, 但佢老婆成日都有意無意同我作比較咁, 成日喺我面前曬晒 講到自己乜都好過我咁 , 我都費事啋佢
一個人之所以快樂,不是因為她擁有得多, 而是因為她計較得少

王國長老

好媽媽勳章 王國長老

我地同兩個叔仔地好好架,
成日約出黎見面同食飯既。

翡翠宮

咁我又唔會專登約佢地出黎飲茶食飯, 但過時過節有咩聚會大家都傾到下計:)

子爵府

冇溝通
冇爭執
冇說話

just say 'Hi' and "Bye", 比較特別, 因為完全唔同性格, 好在冇問題

珍珠宮

好媽媽勳章 大廚勳章

叔仔未有老婆/女友,but我同叔仔真係吾係甘啱,見到咪hi囉 我好吾鐘意佢(佢亦一樣)

水晶宮

叔仔未結婚,佢話見到佢呀哥比女人食住就唔想結婚喎~
佢叔仔唔夾,亦無需要夾:;pppp:
有人話,人一生要找到四個人1) 自己2) 深愛你的人3) 你最深愛的人4) 共你過一生的人             在你出世一刻,我一次過找到這四個人

大宅

我同我叔仔好fd ga, 我鍾意食乜佢都知, 可能以前一齊住,
就算佢宜家佢有老婆都係咁, 有時佢老婆話佢對我好過對
佢, 响男家家人中, 佢最聽我講, 而且乜都會同我講。

子爵府

好媽媽勳章

無話夾唔夾既...因為大家見面少, 一年都無見一次。 見面時咪客客氣氣算囉

[ 本文章最後由 bibifa1225 於 08-5-8 00:10 編輯 ]
2009年6月3日這天....我失去肚裡的愛女。

マリン媽媽永遠愛妳!!

子爵府

2023年兔年勳章

我大伯既老婆,好無禮貌架,眼角好高,我99成家人都唔鍾意佢!最近佢倆公婆嘈交,大嫂成2個幾月無返過黎屋企了!

相反我同二伯既老婆就好friend,見到面乜都傾一餐~~

[ 本文章最後由 Rose^^ 於 08-5-8 10:04 編輯 ]

禁止訪問

醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

子爵府

夾唔夾有關係嗎 ?
平時無咩兩句的
過時過節見下 "hi" "bye"咁囉 ~~

男爵府

我地都係家庭聚會先見到面,平時都唔會出黎, 佢兩個係好有原則既人, 只要係佢認為對的就唔會理其他人點講,例如:我99見bb點解飲咁少水,叫阿嫂俾佢飲多d啦, 但佢話bb係唔需要飲咁多水嫁,因為係姑娘教的,咁我99雖然覺得佢唔0岩,但都冇再話佢,因為點講佢都唔會聽.

珍珠宮

環保接龍勳章 hashtag影視迷勳章

其實都係架
原文章由 NBMOM 於 08-5-8 13:40 發表
夾唔夾有關係嗎 ?
平時無咩兩句的
過時過節見下 "hi" "bye"咁囉 ~~
一個人之所以快樂,不是因為她擁有得多, 而是因為她計較得少

大宅

我老公無細佬, 得d阿哥...
我同大果對couples都ok既, 有講有笑, 間唔中有約出黎麻雀聯誼, 亦都周圍搵好野食!!

第二果對就.... 問心好多時打招呼同傾計都係比面6299, 佢地諗野有問題, 而且我同佢地完全唔夾!! 無咩好傾

侯爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

我同叔仔見面好小講嘢,因為我返親去我叔仔都係房,就算我叔唔叔去佢都係係房,唔鐘意出廳,食飯都好小,只係間唔中,加上我叔仔都無女朋友,基本上我叔仔對我都算好,我地返大陸,佢見到我拎得多嘢,都會幫我拎啦,我個仔係佢房玩,佢又唔會話咩,就轞我抱返佢,佢都話唔洗啦,可以比我抖下幾好呀.....

大宅

我同大伯,大伯老婆,姑奶 and 姑仔好好架。我地都傾。好似親兄妹甘。

大宅

我同叔仔超級唔夾,因佢係一個只覺人地有$就好以為
個個人好勁...又唔諗下人地要做野辛苦先有$
好幾年前...佢係唔做野..只是我99比$佢洗....
又話要讀書(當然唔係讀個種),考車牌~又係99比$..
好啦,對人又無禮貌有次我同佢講野....好平心同佢講野,
佢就好串地話我,當時我99都係樹,99無反應自此,
我就好小同佢講野...99一家食飯......我係連一句都無同佢講....
呢個都唔重要,最重要係佢個人好有問題,

我叔仔以前有個女朋友大大話話分開又一齊已經有7年啦,
個女仔好好人....對我同亞女99一家都好好,
佢地拍拖分手3次,第1次係個叔仔認識了第2個女仔,就
同呢個女仔分手,個時個個女仔有了bb,個叔仔米叫佢唔好要啦.
個bb無了....好啦之後個叔仔同新女拍拖6個月分手,又同返之前
個女朋友一齊.......之後過了一些時間,又係認識了第2個女仔,
又同呢個女仔分手,個時個個女仔又係有了bb,
呢次個叔仔話無$比個女仔唔要bb.....唉!!
好啦之後過了幾個月個叔仔同新女拍拖又分手,又同返之前
個女仔一齊,加上我同呢個女仔好fd,所以好清楚

最後今次又係認識了個新女,又同之前個個女仔分手,
個c叔仔重話無認識第2個女仔.....+上叔仔同分手3次個個女仔
往的...搬去個時好多野係個女仔比$...佢又唔比返$人.....
d態度重好黑人增~~而佢新個女朋友是知佢有女朋友的......
個叔仔連自己都養唔點...但時時在99面前做好仔,
但d女仔就黎比佢"正"死晒:;pppp:

我都罵了個個女仔好多次.....話佢1次又係2次又係,
個c叔仔搵返你,你就唔好同佢一齊啦.....
重要個時去旅行英國個c叔仔係無$個個女仔同佢比.......
+上99又"重"佢....個c叔仔要比返幾皮野個以前女朋友,
又無$又係我99比....因佢要叫條新女返黎.

好啦現在新女上場,每次上黎就做亞4又同99洗碗(係叔仔點
佢做)又請食飯.....做好多野出黎比人覺得佢好好......
因我99好like個叔仔以前個女朋友.......

重c係我次次去食飯就睇佢地做電影.....+上我又同佢以前
個女朋友好fd的,現在都有時時出去食飯吹水.......

所以我次次見到我叔仔都當佢透明.....食飯個時....
佢地就好sweet sweet 你比下我食....我夾下比你食
重有次我地出去食飯,個地點好近個叔仔以前女朋友
做野個地方,佢條新女同個叔仔講你以前個女朋友係上面wor
你c唔c去搵佢會下呀!!!
我覺得呢個人明知人地有女朋友都去馬.....
好啦個叔仔現在已經同你一齊c唔c重講呢d野呀!!!!!

祝個新女好運啦
http://hk.myblog.yahoo.com/shadowlau15/
make -up shadow photos

男爵府

原文章由 ling00 於 08-5-9 02:18 發表
我同大伯,大伯老婆,姑奶 and 姑仔好好架。我地都傾。好似親兄妹甘。

Congratulations! 幸運地, 我同老公大伯, 2伯, 大嫂, 2嫂都好好感情, 甚至佢d表兄弟, 表姐妹, 姨母, 姨丈. 我老公同我屋'棋'人感情都好好架. 我好好彩!

I love my hubby and my boy. XOXOXO

首頁

尾頁

跳至