自由講場

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

我覺得都幾好行~可能因為唔係太迫人,又有好多我鍾意既品牌~
大家有冇去行過呀~名牌outlet商場都不錯

子爵府

以前有吉吉島就鐘意D,E+無左就冇咁鐘意行LU!

原文章由 思樂冰 於 08-5-28 21:37 發表
我覺得都幾好行~可能因為唔係太迫人,又有好多我鍾意既品牌~
大家有冇去行過呀~名牌outlet商場都不錯

水晶宮

叻叻勳章 畀面勳章

東薈城...喺東涌架喎...冇左吉吉島果個...應該係...東港城~

原文章由 JJA 於 08-5-28 21:40 發表

珍珠宮

原文章由 JJA 於 08-5-28 21:40 發表

係呀?以前有jusco既~?咁又唔知道呀^^
不過我鍾意行睇BB衫同埋運動品牌~
仲有間taste係到~總之行果到既感覺就好好,
好relaxing

珍珠宮

原文章由 貝貝 於 08-5-28 21:54 發表
東薈城...喺東涌架喎...冇左吉吉島果個...應該係...東港城~

係呀..............東涌呢.........................

子爵府

Arrrrr............. 係wor!
我記錯左將軍澳果個tim, 差1個字
將軍澳果個東"港"城
丫!都係走唔過你喱個東涌友ge法眼

原文章由 貝貝 於 08-5-28 21:54 發表

水晶宮

叻叻勳章 畀面勳章

對於唔喺東涌住既人...間唔中入黎行下outlet...飲下茶...食下tea...甚至睇埋場戲...夜晚去酒店食番個自座餐...or上大食代食番個東南亞快餐...睇下燈光噴水池...都幾relax既~

不過對我地住東涌...成日都行or經過東薈城既人黎講...就冇咩特別咁囉~

原文章由 思樂冰 於 08-5-28 21:58 發表

係呀..............東涌呢.........................

[ 本文章最後由 貝貝 於 08-5-28 22:18 編輯 ]

水晶宮

叻叻勳章 畀面勳章

原文章由 JJA 於 08-5-28 22:05 發表
Arrrrr............. 係wor!
我記錯左將軍澳果個tim, 差1個字
將軍澳果個東"港"城
丫!都係走唔過你喱個東涌友ge法眼

...

珍珠宮

講起東薈城..諗起有一次入大嶼山去camp... 順個便去下.. 睇下有冇平野執...點知... 真係有d失望, 價唔算平, 款仲舊過長沙灣, 葵涌d開倉貨...mouth:

禁止訪問

珍珠宮

原文章由 貝貝 於 08-5-28 22:13 發表
對於唔喺東涌住既人...間唔中入黎行下outlet...飲下茶...食下tea...甚至睇埋場戲...夜晚去酒店食番個自座餐...or上大食代食番個東南亞快餐...睇下燈光噴水池...都幾relax既~

不過對我地住東涌...成日都 ...

係^^因為平時我鍾意行又一城, 因為我真係好怕迫人~
西田個d好多野行但係多人到得人驚, 我想去迪士尼玩,
之後再係個頭既酒店住番晚再shopping先番屋企~
有冇個邊既酒店介紹下?
香港諾富特東薈城酒店?食埋buffet走會唔會幾開心呢?

珍珠宮

原文章由 20070101 於 08-5-28 22:19 發表
outlet D貨正唔正?
我都好想去行下

我就主要睇BB野多~我買BB波鞋啦~BB衫~
d款一定唔係新~不過我都唔係追款既人~
行下enjoy個環境都唔錯

珍珠宮

原文章由 tkkmama 於 08-5-28 22:19 發表
講起東薈城..諗起有一次入大嶼山去camp... 順個便去下.. 睇下有冇平野執...點知... 真係有d失望, 價唔算平, 款仲舊過長沙灣, 葵涌d開倉貨...mouth:

我又唔係太抱住執平野心態~又唔介意款新定舊,
行得舒服囉但係~

水晶宮

叻叻勳章 畀面勳章

東薈城平日可能會少人dd...不過一到假期都會好多人...有時真係有人山人海既感覺...因為東涌係去好幾個地方既必經之路...尤其係去昂坪...亦有好多人搭mtr到東涌過機場...亦有好多行山團體喺東涌集合...如果博覽館有大野搞...又有好多人喺東涌等or轉車過去...所以...如果你想假期入黎...就要諗諗喇...香港諾富特東薈城酒店 d buffet...一般啦...不過加埋一...一個人都係二佰蚊樓下...一試無妨...如果住...住番晚迪迪呢...順便過黎行好過囉~

原文章由 思樂冰 於 08-5-28 22:24 發表

係^^因為平時我鍾意行又一城, 因為我真係好怕迫人~
西田個d好多野行但係多人到得人驚, 我想去迪士尼玩,
之後再係個頭既酒店住番晚再shopping先番屋企~
有冇個邊既酒店介紹下?
香港諾富特東薈城酒店?食埋buffet走會 ...

[ 本文章最後由 貝貝 於 08-5-28 22:49 編輯 ]

水晶宮

叻叻勳章 畀面勳章

如果你係抱住呢個心態行...真係唔錯架

原文章由 思樂冰 於 08-5-28 22:29 發表

我就主要睇BB野多~我買BB波鞋啦~BB衫~
d款一定唔係新~不過我都唔係追款既人~
行下enjoy個環境都唔錯

珍珠宮

原文章由 貝貝 於 08-5-28 22:45 發表
東薈城平日可能會少人dd...不過一到假期都會好多人...有時真係有人山人海既感覺...因為東涌係去好幾個地方既必經之路...尤其係去昂坪...亦有好多人搭mtr到東涌過機場...亦有好多行山團體喺東涌集合...如果博覽館有大 ...

仲想假期帶埋亞爸亞媽一齊去行下~
太多人的話我都係頂唔順~仲要人山人海

別墅

I live in Tuen Mun, I like going there sometimes to walk around the shops...and I found the environment very relaxing there.

洋房

麻麻地,價錢唔算平,款舊.無乜野做可以去行下

禁止訪問

寶石宮

2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

價錢唔平, 款式唔吸引

首頁

尾頁

跳至