跳至

首頁
12345...26

尾頁

複式洋房

點解咁少港區媽媽ga,我見好多都係九龍.新界既. 香港媽媽入黎吹吓水啦. 或者有興趣我哋約出黎聚吓都得.唔洗下下要過九龍啊嗎!!!!!!!!!!!!:;pppp:

複式洋房

你好呀 ! 我係香港區媽咪呀!我住銅鑼灣ga!
我囡囡10個月喇!唔知係姐姐定妹妹呢?

複式洋房

原文章由 joanna7924 於 08-6-4 06:59 PM 發表
你好呀 ! 我係香港區媽咪呀!我住銅鑼灣ga!
我囡囡10個月喇!唔知係姐姐定妹妹呢?

哈哈.你好呀.終於有香港媽咪啦!我住西灣河ga.我個仔差6日10個月.所以你個囡係姐姐黎!!!

大宅

妳地好!! 我都係香港區媽咪, 我係鰂漁涌的, 而我個仔仲未夠9個半月, 所以你地係哥哥&姐姐啦
係呢, 妳地有無諗點樣同bb興祝1歲生日?

複式洋房

原文章由 pooh_tigger 於 08-6-4 09:48 PM 發表
妳地好!! 我都係香港區媽咪, 我係鰂漁涌的, 而我個仔仲未夠9個半月, 所以你地係哥哥&姐姐啦
係呢, 妳地有無諗點樣同bb興祝1歲生日?

呵呵.你好.又多咗個香港區媽咪.真係開心.我同個仔報咗birthday patry(2),我諗同咁多個一樣大既bb起過生日.應該好難忘既.唔知你哋又會點過呢???

洋房

Hello!! I live in North Point. BB Boy now 10 months old. May be we can arrange a gathering at HK Island ar!!

複式洋房

原文章由 kedywong 於 08-6-5 12:22 AM 發表
Hello!! I live in North Point. BB Boy now 10 months old. May be we can arrange a gathering at HK Island ar!!

係咯.我都係咁話.大家又諗吓有咩地方可去.大家不妨比吓意見

複式洋房

唔知你地會點同BB興祝one year 呢?
原文章由 SzeChit 於 08-6-4 19:50 發表

哈哈.你好呀.終於有香港媽咪啦!我住西灣河ga.我個仔差6日10個月.所以你個囡係姐姐黎!!!

別墅

大家好! 我住中環架! 我隻小魔怪係831仔, 所以應該係最細, 我地參加左birthday party part 1, 不過正日未諗到點慶祝, book左studio 123影1歲相, 如果約出黎玩預埋我.

原文章由 joanna7924 於 08-6-5 02:02 發表
唔知你地會點同BB興祝one year 呢?
[img align=left]http://bd.lilypie.com/SnzSp8.png[/img]

民房

Hello! 我第一次入嚟, 請多多指教, 我bbs係8月28日, 住northpoin,

大宅

HI HI,我bb 8月22日.我住黃竹坑.

複式洋房

原文章由 violetbb 於 08-6-5 10:30 PM 發表
HI HI,我bb 8月22日.我住黃竹坑.

哈哈.咁你有冇興趣過東區玩啊.:;pppp:

大宅

我無參加bk生日會呀, 都唔知點同囝囝興祝好.....
係東區gathering 好呀, 我so far 一次gathering 都未join 過, 不過東區有什麼地方可以容納咁多人呢?

大宅

原文章由 SzeChit 於 08-6-5 22:34 發表

哈哈.咁你有冇興趣過東區玩啊.:;pppp:

O.K. HOW ABOUT TAI KOO??

複式洋房

Nice to meet you all!

I am mother of two, boy 5 yrs old and girl baby 9 months. Live in North Point.

民房

原文章由 pooh_tigger 於 08-6-5 23:31 發表
我無參加bk生日會呀, 都唔知點同囝囝興祝好.....
係東區gathering 好呀, 我so far 一次gathering 都未join 過, 不過東區有什麼地方可以容納咁多人呢?

好, 我們可在東區Gathering 一齊慶祝birthday

複式洋房

如果各位港區媽媽有興趣既.咁就不如6月25.(星期3).太古城1期5樓,pacific cafe.(或者你哋有更好既提議),
1.szechit 1a+1b

別墅

喂喂喂, 我要返工wor, 星期日得唔得呀?

原文章由 SzeChit 於 08-6-6 11:45 發表
如果各位港區媽媽有興趣既.咁就不如6月25.(星期3).太古城1期5樓,pacific cafe.(或者你哋有更好既提議),
1.szechit 1a+1b
[img align=left]http://bd.lilypie.com/SnzSp8.png[/img]

複式洋房

原文章由 rlandrl 於 08-6-6 01:13 PM 發表
喂喂喂, 我要返工wor, 星期日得唔得呀?

呵呵.我其實幾時都冇問題.但又怕有啲媽媽要陪老公.有怕星期6 日多人喔.不過如果有多個返工媽媽,都可以約一個星期日既.其實幾時我都可以就返你哋.最繄要大家玩得開心咋.

大宅

我們一家三口住筲箕灣, 不過我都要返工啊, 星期六或日可以join

首頁
12345...26

尾頁

跳至