自由講場

跳至

首頁
12345...18

尾頁

大宅

各位老師想要佢真名,地址同電話既pm我
要幫大家避免再俾佢厄!!!更新: 佢BK ac係:Janet0709

上個星期三幫佢個仔補完習,佢話夜D入數俾我 我信左佢 我話好咁結果當然冇入到俾我啦,
我星期五再問佢,佢話呢個星期內入俾我
到我今日(星期日)再問,
佢竟然話「你好等錢洗啊?我宜家係大陸,11月7日前入俾你,唔好再追)
我火都黎埋!
我答佢「 我唔係等錢洗,只係覺得做人要守信姐,我又唔係等你個100蚊開飯
如果你連100都唔想俾,我只可以話覺得你cheap同我信錯人,
我唔覺得我係限定日子內拎番我應得既野有錯」
之後仲話我問佢拎學費係騷擾佢,又叫我即刻上佢屋企拎
低能!我仲要好似乞衣咁上黎乞食啊?
大家要小心呢個家長啊! 嬲死我!!!

--------------------------------------------------------------------
更新: 條友仲叫我得閒去義工啊
我心諗咁你係咪覺得我可以like當飯食啊? 好嬲啊好嬲好嬲!!!
border=0 />

border=0 />

border=0 />

border=0 />

border=0 />

border=0 />

錄音內容大致上係叫我唔好追佢錢,
叫我得閒去做下義工,又問我點解咁緊張個100蚊,點解驚佢唔入俾我
問我係咪有咩不可告人既秘密
同埋鬧鬧鬧,無理取鬧個隻鬧

呢條友啊,係未開始正式補習之前,
whatsapp我問佢個仔D功課tim啦
cheap精行為有前科!

border=0 />

border=0 />

咸蛋三寶飯    發表於 15-11-2 02:44

琥珀宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 育兒性格勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

咁衰!!! 一舊都無?

子爵府

回覆:教育王國搵既補習唔俾錢啊,$100都厄

開名開電話

男爵府

7日內唔出糧去勞工處告佢

rose_bibi007    發表於 15-11-5 11:22
funfun759    發表於 15-11-3 16:45
la_source    發表於 15-11-1 18:20

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 育兒性格勳章 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

引用:上個星期三幫佢個仔補完習,佢話夜D入數俾

原帖由 Sandyestelle 於 15-11-01 發表
上個星期三幫佢個仔補完習,佢話夜D入數俾我 我信左佢 我話好咁結果當然冇入到俾我啦,
我星期五再問佢,佢 ...
咁架,呢d應該一補完現金即俾架喎

flowerrain    發表於 15-11-1 17:18

侯爵府

補習一般係即pay, $100都冇要過數?

翡翠宮

2023年兔年勳章 減齡達人勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 玩具勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章

回覆:Sandyestelle 的帖子

咁cheap

琥珀宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 育兒性格勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

你好細個? 蝦你?

男爵府

真係咩人都有欠人錢,重聲大大。

水晶宮

果100蚊, 點解家長唔可以一早預備, 老師補完, 家長即比, 咪唔洗煩囉.

禁止訪問

大宅

kecyc2003 發表於 15-11-1 17:13
開名開電話
開左會唔會del post?

子爵府

開心吸收勳章

點解唔係即比? 連$100 都冇,要夜D先入數? 之後仲要拖???

伯爵府

咁你要開名先小心到

大宅

cy101 發表於 15-11-1 17:16
你好細個? 蝦你?
讀緊大學,仲話要我俾我全名佢佢先肯入數低能架!我私穩同佢出糧完全唔關事

大宅

回覆 Ericmo 的帖子

本身話星期三晚入,之後星期五問佢佢話呢個星期之內入,今日問佢佢就鬧我
不停打電話俾我,反轉願話我騷擾佢,
我cap緊圖俾大家睇

琥珀宮

Sandyestelle 發表於 15-11-1 17:21
讀緊大學,仲話要我俾我全名佢佢先肯入數低能架!我私穩同佢出糧完全唔關事
...
而家用機入數都係得 CHAN TXX MXX , 駛鬼俾全名!!

rose_bibi007    發表於 15-11-5 11:22
wbrenda    發表於 15-11-2 10:56

伯爵府

BK Milk勳章

點解啲人咁㗎?真過分,好cheap。辛苦錢黎㗎

大宅

回覆 halthepooh 的帖子

同佢講左 「法律途扇解決 唔好再騷擾我講廢話」其實講真,100對我何足掛齒? 我只係拎我應得既野
我會由法律途徑解決呢件事

水晶宮

2018復活節勳章 畀面勳章 叻叻勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

回覆:Sandyestelle 的帖子

重要等7號,$100都拖咁耐,討厭!

首頁
12345...18

尾頁

跳至