自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

sorry, 我係政治白痴 mouth:mouth:

但見到佢當選, 個樣好有誠意, 仲有白姐姐係隔籬支持佢~
佢地好多年,見到都幾 sweet~

佢律司應該罰完停牌 lu 卦?

[ 本文章最後由 小泳 於 08-9-8 13:17 編輯 ]

珍珠宮

趣教勳章 畀面勳章 貢獻勳章 大廚勳章 遊學勳章 冬日勳章 春季勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 月餅勳章 開心吸收勳章

Oh, he has a travel agent company ma ~~ 超人旅運or ~
Please do not quote any information posted by fungwongphie.
不誠實使用電腦會構成罪行,切勿以身試法。
何謂不誠實使用電腦??

超級版主

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 超級版主 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 KMALL特別版勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

謝 偉 俊 擊 退 旅 遊 業 猛 人 董 耀 中 , 當 選 立 法 會 旅 遊 界 議 員 , 他 表 示 過 往 曾 協 助 在 菲 律賓 被 判 囚 的 區 永 祥 、 成 功 返 港 , 近 年 亦 於 旅 遊 界 活 躍 , 相 信 是 得 到 業 界 支 持 的 原 因。

謝 偉 俊 表 示 , 自 己 雖 然 是 律 師 , 亦 有 開 辦 旅 行 社 , 不 擔 心 旅 遊 業 經 驗 不 足 , 反 而 其 律 師 專 業 知 識 , 在 旅 遊 業 相 關 法 例 改 革 上 , 可 提 供 更 多 意 見 。
唵嘛呢叭咪吽      
ॐ मणि पद्मे हूँ
ༀ་མ་ཎི་པད་མེ་ཧཱུྃ

水晶宮

我初頭聽新聞仲以為只係同名同姓,完全無諗過真係佢

遲D會唔會變左"立法超人"呢

珍珠宮

趣教勳章 畀面勳章 貢獻勳章 大廚勳章 遊學勳章 冬日勳章 春季勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 月餅勳章 開心吸收勳章

原文章由 sandylaw 於 08-9-8 13:29 發表

Please do not quote any information posted by fungwongphie.
不誠實使用電腦會構成罪行,切勿以身試法。
何謂不誠實使用電腦??

已刪除用户

BK Milk勳章 畀面勳章

男爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

真係估到估唔到佢可以做立法會議員mouth:

水晶宮

原文章由 ANDREAMLEE 於 08-9-8 13:33 發表
嘩!好激呀!正!

佢著住條底褲去立法局開會就"該燴"囉

侯爵府

原文章由 sandylaw 於 08-9-8 13:38 發表

著住條底褲去立法局開會就"該燴"囉

禁止訪問

超級版主

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 超級版主 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 KMALL特別版勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

律師即係律師,開間空殼公司superman travel consultant就過骨!

原文章由 fungwongphie 於 08-9-8 13:22 發表
Oh, he has a travel agent company ma ~~ 超人旅運or ~
唵嘛呢叭咪吽      

禁止訪問

超級版主

原文章由 Reximom 於 08-9-8 13:49 發表
最好佢學上次咁拍番張裸照, 今次就用本香港旅遊書遮住重要部位, 一定好搞笑!
唵嘛呢叭咪吽      

男爵府

好想見識下喎

原文章由 sandylaw 於 08-9-8 13:29 發表

珍珠宮

原文章由 sandylaw 於 08-9-8 13:38 發表

佢著住條底褲去立法局開會就"該燴"囉

又或者開開下會企起身,打開件西裝褸: 各位有野睇呀

[ 本文章最後由 webjen 於 08-9-8 14:15 編輯 ]
我把平安留給你們,我將我的平安賜給你們;我所賜給你們的,不像世界所賜的一樣。你心裏不要煩亂,也不要膽怯。(若 14:27)
Happy moments, praise God. Difficult moments, seek God. Quiet moments, worship God. Painful moments, trust God. Every moment, thank God!!!

男爵府

好媽媽勳章

不過我都 like 佢既. 恭喜恭喜

禁止訪問

男爵府

今朝聽電台訪問佢,都講得有板有眼,我初時仲以為係另一個同名同姓的人。

大宅

我第一次聽都以為係同名同姓~

大宅

我有預感未來衣四年,佢會幾出位

佢可能會拆穿好多事實的真相,小數人維護小數利益果d掩眼法

原文章由 幻想曲 於 08-9-8 14:42 發表
今朝聽電台訪問佢,都講得有板有眼,我初時仲以為係另一個同名同姓的人。

首頁

尾頁

跳至