跳至

首頁

尾頁

大宅

上次同JOJO去左PC CLUB玩,又覺得幾好玩,所以申請左個PASS LA!

其實我地未必係好似出面DPLAYGROUP,只不過係個度有個PLAYROOM比大家玩!有時星期六可能會有好多人架!不過我地係可以帶D玩具同樂器比BB一齊玩!如果有LOUDSPEAKER,仲可以播音樂TIM!

大家有無興趣?如果有可以一齊玩!

可以大家下午兩點係個度先飲個茶,跟住比BB落PLAYROOM 玩!

TIME : AROUND 13:00-5:00PM
DATE : 24/1/2008

MAXIMUM 5 BB

唔知有無人有LOUDSPEAKER呀? 如果有其他野,FOR EXAMPLE, 隨道/大波波,都可以帶架!

不過你地要預左我地唔同佢地平日個D,WEEKEND會可能多人架!

1) CHERRYCHRIS

大宅

2) Cleverbb (need to leave at 3:30 p.m. to attend the pre-paid "有料" playgroup)

子爵府

醒目開學勳章 畀面勳章

Chris,

Sat. playgroup 啱晒我呀, 我都想來, 不過, 今個星期要六日要大掃除, 來唔到, 下次記得預埋我.

複式洋房

霖霖又黎呀

男爵府

原帖由 cherrychris 於 09-1-20 01:42 發表
上次同JOJO去左PC CLUB玩,又覺得幾好玩,所以申請左個PASS LA!

其實我地未必係好似出面DPLAYGROUP,只不過係個度有個PLAYROOM比大家玩!有時星期六可能會有好多人架!不過我地係可以帶D玩具同樂器比BB一齊玩!如果有LOUD ...

我都話正架la~~~忍吾住nei~~~希希又吾願走la~~

e...点解出post既?? 不是内部認購ma?? hehe~~
[img]http://www.magicalkingdoms.com/timers/tickers

別墅

我依家無工人 .. 呢個星期六日都係要大掃除呀 ..
唯有下次再去啦 ..

大宅

原帖由 jo@pong 於 09-1-20 10:08 發表

我都話正架la~~~忍吾住nei~~~希希又吾願走la~~

e...点解出post既?? 不是内部認購ma?? hehe~~

直情身痕啦!!

因為d人唔我得閒但我又想玩!哈哈!!

複式洋房

我見到上次的相, 個個bb都好開心, 好想一齊玩. 我今個星期六唔得呀 , 下次再搞記得預埋我! 我想問, 點樣申請PASS?

別墅

ME TOO , 我都想知道點樣申請 pass , 要有乜野資格先可申請, 因為我都係在 facebook 見到那個 palyroom 好正, 可任由 bb 係度爬爬

原帖由 ice_cream 於 09-1-20 12:08 PM 發表
我見到上次的相, 個個bb都好開心, 好想一齊玩. 我今個星期六唔得呀 , 下次再搞記得預埋我! 我想問, 點樣申請PASS?

別墅

原帖由 cherrychris 於 09-1-20 11:13 發表

直情身痕啦!!

因為d人唔我得閒但我又想玩!哈哈!!

我想報名一齊玩呀! 預埋我呀, 只係bb同媽媽係咪? 可以叫老公自己行街, 休息, 佢都不知幾高興呀!
希希媽, sorry呀! 上星期日圓圓曵, 我又眼漏眼, 比阿囡多手拉住希希隻耳仔, 搞到希希喊, 我真係非常十分之唔好意思! 希望希希&希媽唔好嬲啦!

大宅

原帖由 ice_cream 於 09-1-20 12:08 發表

根本上係因為我地老公係察人,所以可以申請到pass..

大宅

原帖由 sqq321 於 09-1-20 09:45 發表
Chris,

Sat. playgroup 啱晒我呀, 我都想來, 不過, 今個星期要六日要大掃除, 來唔到, 下次記得預埋我.

sqq321 & bobo-ma,

唔緊要啦!下次再一齊玩啦!!

大宅

原帖由 水太太 於 09-1-20 16:55 發表

我想報名一齊玩呀! 預埋我呀, 只係bb同媽媽係咪? 可以叫老公自己行街, 休息, 佢都不知幾高興呀!
希希媽, sorry呀! 上星期日圓圓曵曵, 我又眼漏眼, 比阿囡多手拉住希希隻耳仔, 搞到希希喊, 我真係非常十分之 ...

其實連daddy都可以架!不過你放佢去行街又得!

其實我都唔記得呢件事啦!做男仔,比人扭下耳仔無所謂啦!哈哈!!最好笑係我個仔"bear"錯人!!

大宅

2) Cleverbb (need to leave at 3:30 p.m. to attend the pre-paid "有料" playgroup)
3) elaine1211
4) 水太太

別墅

原帖由 cherrychris 於 09-1-20 17:40 發表

其實連daddy都可以架!不過你放佢去行街又得!

其實我都唔記得呢件事啦!做男仔,比人扭下耳仔無所謂啦!哈哈!!最好笑係我個仔"bear"錯人!! ...

係呀係呀, 我掛住教訓圓圓, 錯過咗「黑B得搣, 白B當災」呢個環節添! 好彩希希滴咗2滴眼淚就keep on playing啫, 男子漢, 大丈夫, 氣量係好好多!

大宅

好彩霸到尾位啫!

4) 水太太
5) 灝灝B

大宅

原帖由 灝灝B 於 09-1-20 19:06 發表
好彩霸到尾位啫!

4) 水太太
5) 灝灝B

點呀!成事啦!大家可唔可以pm我你地個手提呀??

複式洋房

pm左啦

男爵府

我都想去,可惜我無你gum幸福,我要大掃除...
[img]http://www.magicalkingdoms.com/timers/tickers

大宅

Ching Ching got fever now, hope she'd recover soon b4 CNY. So need to stay home & can't join.

首頁

尾頁

跳至