自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

牛年勳章

就是這套木顏色筆。它有500種顏色!當你買了這套木顏色筆,你要等上25個月,每個月只能收到一盒(20支)木顏色筆,經過將近400天,你才算完整地得到了它

你會唔會買?

tsung    發表於 19-3-7 13:47

琥珀宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子探索遊 畀面勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

唔會買

侯爵府

yymaa 發表於 19-3-7 12:54
就是這套木顏色筆。它有500種顏色!當你買了這套木顏色筆,你要等上25個月,每個月只能收到一盒(20支) ...

唔會囉

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

就是這套木顏色筆。它有500種顏色!當你買了這套木顏色筆,你要等上25個月,每個月只能收到一盒(20支) ...

嘩!!
睇到我色盲

不要從別人的嘴裡去認識我

彩鑽殿

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 好媽媽勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 HiPP勳章(1)

珍珠宮

用就唔會 店舖用嚟display就會買, 當一個牆上裝飾好吸引人

伯爵府

我唔會,不過知道真係有人會訂,個個月咁收到20枝,其實係產生一種期待,盼望的感覺,會令人著迷。
購買的,一單只是商品,還有這種玩味。

男爵府

大廚勳章 hashtag影視迷勳章

jarjane 發表於 19-3-7 13:01
用就唔會 店舖用嚟display就會買, 當一個牆上裝飾好吸引人

Good idea

男爵府

回覆樓主:

畫家可能會買架

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 好媽媽勳章 BK Milk勳章

花都眼埋

公爵府

醒目開學勳章 畀面勳章

唔會
講真,睇相覺得有啲色根本一樣咁

珍珠宮

你講真架?正常都吾會買啦

水晶宮

牛年勳章 hashtag影視迷勳章

25個月先收齊? 真係有排等哦

咁多枝, 係咪真係用得著呀? 叻既畫家, 自己用唔同力都出到唔同色調啦!

大宅

回覆 yymaa 的帖子

唔會買太貴了而且要等25個月咁耐,沒有這個耐性如果係畫畫愛好者應該會買吧!朋友讀設計單係買鉛筆畫畫成套架餐都幾千蚊以上,每張畫紙/畫框都係錢。不過既然鐘意畫畫的話唔會覺得貴既
歡迎歡迎

琥珀宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 育兒性格勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

從事藝術嘅, 或者會!!!

珍珠宮

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

每個月收20支唔會買!

$6000一盒颜色筆,立即速遞專人送上門就差唔多

珍珠宮

吳會囉,除非係從事相關工作的人/學生

公爵府

2024勳章

唔會, 就算買左都唔捨得用

珍珠宮

虎到金來勳章 畀面勳章

即係12元一枝,用得著的人買買下都可能買左好多技, 最麻煩係買咁大套筆,又要分批收,等齊先用定點?何況木顏色可能某d色常用,用完有無得單買?

珍珠宮

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

要視乎甚麽牌子

我果盒120色都要$1xxx, $6000 500色的話,價錢上差不多,但要分多次才有一整套就真係唔會買啦

首頁

尾頁

跳至