美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

大宅

想去cosmax打斑先了解價錢及療程。有冇sis做緊,邊間分店好。预约程序可否分享一下。會hardsell嗎?先謝謝分享經驗!

複式洋房

Marconn 發表於 23-7-14 16:13
想去cosmax打斑先了解價錢及療程。有冇sis做緊,邊間分店好。预约程序可否分享一下。會hardsell嗎?先謝謝分 ...

聽講上市後係hard sell左

複式洋房

Marconn 發表於 23-7-14 16:13
想去cosmax打斑先了解價錢及療程。有冇sis做緊,邊間分店好。预约程序可否分享一下。會hardsell嗎?先謝謝分 ...

我覺得佢地好既醫生同治療師都走哂

大宅

謝謝意見,咁我要考慮再搵邊間好

男爵府

早五年前做得好!但係兩年前再做勁hard sell ,你買得少就hea 做!勁差!冇下次

男爵府

醒目開學勳章

chun521 發表於 23-7-16 14:49
早五年前做得好!但係兩年前再做勁hard sell ,你買得少就hea 做!勁差!冇下次
...

絕對同意

男爵府

回覆樓主:

勁 hardsell

市面甘多選擇 ,吾使揀佢

複式洋房

我而家響呢間打緊,醫生同治療師都ok唔差,第一日上去係有少少hard sell不過做落就無再sell la.
如果想有事時可以見醫生,怕痛有得敷麻藥,都係唔錯既選擇。不過打斑又好少有事既個人覺得
我當時去呢間因為睇見人地去完話有效。實際啲咁諗,呢間打斑比較貴,同埋佢用來打班既機(無記錯是picoway, 1064 laser) 好多間都有,無話一定要揀呢間

複式洋房

hardsell我又覺得還好,前排先上去做完個free consultation,本身都預咗會俾人sell,但最後個staff都係問下我有冇興趣,再講下價錢果d就算,唔會令人有hard feeling~ 而且我最後都冇即刻買

複式洋房

bbbchoco 發表於 23-7-16 21:09
勁 hardsell

市面甘多選擇 ,吾使揀佢

係,市面真係太多選擇,唔同以前

大宅

我依家喺呢間打pico,幫我打果個手勢好好
雖然話出面好多美容院可能都係用緊同樣既機,不過醫美呢d我覺得都係要搵返專業d既,咁樣安全d,效果又好d
黎緊我諗住喺呢間做埋ultherapy,見佢地依家個promo都幾抵

大宅

estherc85 發表於 23-7-18 18:38
我依家喺呢間打pico,幫我打果個手勢好好
雖然話出面好多美容院可能都係用緊同樣既機,不過醫美呢d我 ...
唔好意思可否pm我你大概什麼價$同join前有什麼要注意?謝

禁止訪問

別墅

呢兩年有keep住買佢地唔同treatment做,都試過幾個治療師同醫生既手勢,so far都覺得滿意。至於hardsell就見仁見智,我有興趣自然會問多幾句,冇興趣既會直接reject,佢地都算識做,唔會繼續sell

大宅

Marconn 發表於 23-7-19 15:18
唔好意思可否pm我你大概什麼價$同join前有什麼要注意?謝

我係試做咗先join plan,大約$3萬左右,實數唔記得,我join果個唔止係pico,仲有埋2個treatment係補濕美白既,每次去都做晒3樣野

大宅

C記我JOIN左打ULTHRAPY 及DERMA VEIL.. 體驗真的一般.. 下次不會再JOIN 了。

禁止訪問

大宅

NucokChan 發表於 23-7-25 16:08
點一般法? Ulthea做完冇效?

我個同事本身見我做完咁明顯效果,去左搵我個醫生想做

ultherapy 無咩效果, 可能線數唔夠, 本來JOIN時話不限線, TURNOUT 打左500幾連頸醫生就話OK 了。 另外打DV 買一樽, 只打了一邊法令紋,我事後諗返奇怪點解一支打得甘少,因未打過,當時不為意。之後問CONSULTANT 話我只話想改善法令,所以只打一邊醫生認為要改善的。我問其實我是否一樽有淨,CONSULTANT又唔直接答我,只話可能同醫生溝通有問題,醫生以為我只想打法令所以無做其他。但我有當場問醫生仲有咩要改善,佢話蘋果肌,仲話還有一次,可以下次同CONSULTANT 講下可否轉打其他位。醫生講下次,我就當然以為已打晒一支..... 但其實仲有淨,正常人都會想打埋要可善的地方,買左一樽會想盡打晒,而且醫生話有淨,正常都會幫客打埋要改善的地方啦。成件事感覺將貨就價, C記買時做promotion , 11300 3 樽DV,我以為好抵... 點知原來將貨就價....

大宅

2024年龍年勳章

kiki1016 發表於 23-7-26 17:25
ultherapy 無咩效果, 可能線數唔夠, 本來JOIN時話不限線, TURNOUT 打左500幾連頸醫生就話OK 了。 另外打DV ...

我呢2年都係去呢間打Ultherapy,都係有效果喎,最近仲試埋佢哋另一個新機做保養
不過我去開另一間打針,都係一支打一個部位架

男爵府

tsuitinyan 發表於 23-7-27 11:49
我呢2年都係去呢間打Ultherapy,都係有效果喎,最近仲試埋佢哋另一個新機做保養
不過我去開另一間打針,都 ...

sofwave?

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊