自由講場

跳至

首頁

尾頁

男爵府

BB防敏心得分享勳章

現年37歲菊梓喬(HANA)宣布離開TVB Music Group!菊梓喬為前老闆何哲圖的愛將,自2017年加盟星夢起便受重用,不時獲青安排唱TVB劇主題曲,由此取代吳若希成「星夢一姐」,可是隨何哲圖在2021年離任,情況便逆轉,頓失靠山的菊梓喬一姐地置立即不保,地位完全被新挖起的炎明熹(Gigi)取締。菊梓喬在個人IG以Story方式宣布離巢,以黑背景寫道:「感謝這2555天終於來到這一天這段時間,一直回憶著過去,很不舍(捨),有喜有悲,百感交集。」隨後她又再發文稱:「還是需要時間來消化……」

佢唱歌悶咗D

男爵府

回覆樓主:

佢唱黎唱去都係哭腔,怨婦唱歌咁

零食狂    發表於 24-1-13 01:41
babycam    發表於 24-1-12 12:36
maggie.tang    發表於 24-1-11 14:43

子爵府

2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(1) 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

哦,原來背後大老闆離職,唔怪得之咁耐唔見佢蒲頭

la_source    發表於 24-1-11 14:40
家有寳貝囡晴晴

公爵府

有幾分似劉亦菲個格

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

cacandy 發表於 24-1-11 14:04
現年37歲菊梓喬(HANA)宣布離開TVB Music Group!菊梓喬為前老闆何哲圖的愛將,自2017年加盟星夢起便受重 ...

bye
不要從別人的嘴裡去認識我

男爵府

BB防敏心得分享勳章

加菲貓3 發表於 24-1-11 14:16
有幾分似劉亦菲個格
你一講開又真係有D似

男爵府

仲以為佢好細個喎!乜年紀咁大!

琥珀宮

現年37歲菊梓喬(HANA)宣布離開TVB Music Group!菊梓喬為前老闆何哲圖的愛將,自2017年加盟星夢起便受重 ...

同卓A拉埋啦,兩個都唔細啦

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 玩具勳章 畀面勳章 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章 笑得好勳章

都預咗啦... 而家約滿,過去跟返何老闆囉...

男爵府

醒目開學勳章 畀面勳章

好怨婦感重,去到邊間公司都係一樣

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

好消息, 好怕睇佢, 個樣苦dell dell!

瑪瑙宮

從來無比佢吸引到我聽佢 d 歌

寶石宮

大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

sunkiss 發表於 24-1-11 14:29
仲以為佢好細個喎!乜年紀咁大!

係喎

珍珠宮

牛年勳章

回覆樓主:

仲以為退出樂壇添,原來只係離開tvb, 好奇佢仲可以去到邊度?

男爵府

2024年龍年勳章

回覆樓主:

係咪比吳唱k私有化?

Wongbuddy    發表於 24-1-11 16:03

伯爵府

不要再只唱主題曲

子爵府

2018復活節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子王國15週年勳章

回覆樓主:

其實佢都幾慘,一早比人定左形,套套劇都係搵佢唱,仲要都係嗰d風格,佢唱咩歌其實都係公司決定,但就個個都只話佢又係唱悲情同低沉

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章 最關心BB問題熱投勳章 我的育兒心得勳章 2011精緻種植勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

其實唔關歌曲類型事,而係佢個樣成日無笑容,長期唔開心咁款,邊有觀眾中意睇

男爵府

當年我覺得吳若希恥笑佢好衰,不過性格決定命運,佢失勢冇咗靠山更突顯冇實力,又唔識埋堆,真係冇立足之地。
都叫紅極一時過,或者考慮參加中3搵返初心,應該有啲noise。

珍珠宮

2024年龍年勳章 玩具勳章 冬日勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章

唔好話我衰,佢個樣成日都好慘咁,
點做娛樂圈呀?知架啦,比心機工作,你努力觀眾會見到,唔好成日賣慘啦。

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊