自由講場

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

2024年龍年勳章 畀面勳章

請問有冇好介紹?

翡翠宮

2018復活節勳章 認識瑞士牛牛第一回 玩具勳章 畀面勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

回覆樓主:

買過這間的廁板,我買無緩降的,坐上去很實在,不會輕飄飄,不會移動。

【淘宝】https://m.tb.cn/h.5IBqQJiWizgCZzF?tk=k1LgWjJ9cWS CZ0000 「树脂马桶盖通用座便盖海洋沙滩画缓降坐便盖通用UVO型老式加厚」
点击链接直接打开 或者 淘宝搜索直接打开
一杯香茗,一卷書,偷得半日閒散;一抹斜陽,一壺酒,願求半世消遙。

珍珠宮

呢d 成塊現成的拎去旺角配啦唔係貴

太多 size淘好高機唔啱 size

太慳最後會仲貴識人淘左唔啱要成塊掉

珍珠宮

https://mobile.yangkeduo.com/goods1.html?refer_share_id=D3DNw7NkyyXkUCfw2w99NcqAZCEoFdjF&refer_share_channel=copy_link&_oak_share_detail_id=3535551258&pxq_secret_key=V5PWNFXQLDRNL2JQRR6ONTD57PNDBT3OBOM7XH3EL6VYC3H6UNAQ&_wvx=10&_oak_share_time=1706952133&_wv=41729&share_uin=I5QXE46R4D3D6WQ6WIVVCZMUJA_GEXDA&_x_query=%E9%A9%AC%E6%A1%B6%E7%9B%96%E5%AD%90%20%E9%80%9A%E7%94%A8%E5%9E%8B%20%E4%B8%87%E8%83%BD%E5%9E%8B&page_from=23&refer_share_uin=I5QXE46R4D3D6WQ6WIVVCZMUJA_GEXDA&goods_id=132288930645&_oak_share_snapshot_num=12825&_x_org=2

我拼左個緩降,都OK,佢而家啲厠板真係要買個實淨啲,好鬼容易裂…
attach1/tmp/phpZNY1og

珍珠宮

2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章

https://m.tb.cn/h.5H4GsAdAAQ3MRUV CA6496 惠梦莎卫浴旗舰店
珍惜 感恩
You got this!!

翡翠宮

回覆樓主:

我嘅係roca,一定買呢間,原裝品質!之前買過其他亂七八糟嘅牌子都唔掂!

69微之好么和个她得要天她时啊 https://m.tb.cn/h.5IBzU2ghP0eOkRs MF7997 我分享给你了一个超赞的内容,快来看看吧

珍珠宮

2024年龍年勳章 睛靈勳章

bb560 發表於 24-2-3 17:07
請問有冇好介紹?

淘寶用咗兩三年緩降壞咗
而家當普通厠板用

伯爵府

lyh80115 發表於 24-2-3 17:42
我嘅係roca,一定買呢間,原裝品質!之前買過其他亂七八糟嘅牌子都唔掂!

69微之好么和个她得要天她时啊 h ...

你依條link我入唔到,可唔可以俾幅相(有公司名及商品形容詞)我?我自己係淘寶搵,唔該,唔該

瑪瑙宮

Anka 發表於 24-2-3 17:44
淘寶用咗兩三年緩降壞咗
而家當普通厠板用

买返两件缓降零件换了就用得

珍珠宮

tkop 發表於 24-2-3 18:54
买返两件缓降零件换了就用得

唔識拆出嚟換

瑪瑙宮

Anka 發表於 24-2-3 19:12
唔識拆出嚟換

你影你嗰只来睇下

水晶宮

回覆樓主:

用開冇聲廁板,去人哋屋企照大力蓋廁板,好大聲嚇死人

侯爵府

2024年龍年勳章 牛年勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

ddkaka 發表於 24-2-3 19:22
用開冇聲廁板,去人哋屋企照大力蓋廁板,好大聲嚇死人

搞破壞呀

翡翠宮

bb560 發表於 24-2-3 18:08
你依條link我入唔到,可唔可以俾幅相(有公司名及商品形容詞)我?我自己係淘寶搵,唔該,唔該
...

呢間店
attach0/tmp/phptPD1wf

伯爵府

lyh80115 發表於 24-2-3 20:02
呢間店

唔該晒

珍珠宮

tkop 發表於 24-2-3 19:15
你影你嗰只来睇下

推唔到出嚟
attach0/tmp/phpulYxtv

象牙宮

andyman 發表於 24-2-3 17:13
買過這間的廁板,我買無緩降的,坐上去很實在,不會輕飄飄,不會移動。

【淘宝】https://m.tb.cn/h.5IBqQJ ...

自己更換?
想不開、就別想. 得不到、就不要.  失去了、繼續笑.  擁有了、要珍惜。
快乐不是拥有的多,而是计较的少。  

生悶氣,發脾氣,煩躁,焦慮,失眠.   是指因生气(生闷气、怒气、着急上火生成的火气、思虑生成的郁气)。
理性討論交流者。

瑪瑙宮

Anka 發表於 24-2-4 11:22
推唔到出嚟

看看尾部有没有孔推向银色那方向

翡翠宮

2018復活節勳章 認識瑞士牛牛第一回 玩具勳章 畀面勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

333s 發表於 24-2-4 11:25
自己更換?

C6換的,我不會。
一杯香茗,一卷書,偷得半日閒散;一抹斜陽,一壺酒,願求半世消遙。

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 王國教室勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 Poo得好勳章

BKFinder 發表於 24-2-3 17:13
呢d 成塊現成的拎去旺角配啦唔係貴

太多 size淘好高機唔啱 size

啱啱先淘一塊比家人用,賣家教要度咩尺寸比佢,非常簡單
放下自在

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊