想生BB

跳至

首頁

尾頁

大宅

NIL

大宅

真係大頭蝦啦, 原來自己擺咗大烏龍 ... 今朝再用棒棒驗 ... bingo咗啦, 頭先再用萬x雷敦, 都係顥示bingo呀 ! 原來上次我未等到佢出結果, 只見到一條橫線就以為唔中, 嬲一濟所以即時掉咗佢落垃圾筒, 如果當時等多陣應該見到bingo結果. 不過唔緊要, 最重要係結果係bingo咗 ! 聽日約見醫生啦 !

大宅

恭喜你呀!!!而家唔洗煩,可以安心養胎啦女

侯爵府

大廚勳章 好媽媽勳章

咁峰回路轉﹖
anyway
恭喜晒!
多休息!

原帖由 mleung0729 於 09-8-25 21:23 發表
真係大頭蝦啦, 原來自己擺咗大烏龍 ... 今朝再用棒棒驗 ... bingo咗啦, 頭先再用萬x雷敦, 都係顥示bingo呀 ! 原來上次我未等到佢出結果, 只見到一條橫線就以為唔中, 嬲一濟所以即時掉咗佢落垃圾筒, 如果當時等多陣 ...

瑪瑙宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

原帖由 mleung0729 於 09-8-25 21:23 發表
真係大頭蝦啦, 原來自己擺咗大烏龍 ... 今朝再用棒棒驗 ... bingo咗啦, 頭先再用萬x雷敦, 都係顥示bingo呀 ! 原來上次我未等到佢出結果, 只見到一條橫線就以為唔中, 嬲一濟所以即時掉咗佢落垃圾筒, 如果當時等多陣 ...

真係可喜可賀

子爵府

哈哈...
你好搞笑, 嬲得濟即時掉左枝棒.....
而家仲開心!! 以為無機,原來有左... 恭喜晒....
老虎囡2010年2月10日於嘉諾撒出世喇, 早過預產11日~ 重6.71磅

別墅

congrat.
請問您睇邊位ec做iui

別墅

好媽媽勳章

民房

congr!!!

禁止訪問

回覆 8# mleung0729 的文章

男爵府

真替你高興,iui 一次就得真係好難得呢.

複式洋房

恭喜你呀!!!

大宅

多謝大家既祝福, 我會照單全收架.哈 ! 諗返轉頭真係幾大頭蝦, 不過突然間有個驚喜比預期中更開心啦 ! 尋日見咗醫生, 佢話我係4週3日, 暫時未照得,因為我仲有肚漲, 懷欵我有可能係孖胎添, 約咗下次9月10號照, 到時就揭盅係咪孖胎. 其實係咪孖胎對我來講一d都唔重要, 最重要係... 有咗BB其實係一種福氣, 要有好大緣份先做到佢媽咪, 所以無論男女我一D都唔介意. 雖然醫生曾經話過我多囊卵巢症少產機會大D, 要我繼續食D藥安胎, D藥食完好反胃, 但無論幾辛苦我都一定會捱過, 全為咗我肚裡個BB ....:)

子爵府

你呢個媽咪咁正面, 你0既BB(s) 一定會好乖姐....
開心0的輕鬆0的, bb 會大得好快....
食多0的好野, 過多陣好快就照到喇....
原帖由 mleung0729 於 09-8-27 20:40 發表
多謝大家既祝福, 我會照單全收架.哈 ! 諗返轉頭真係幾大頭蝦, 不過突然間有個驚喜比預期中更開心啦 ! 尋日見咗醫生, 佢話我係4週3日, 暫時未照得,因為我仲有肚漲, 懷欵我有可能係孖胎添, 約咗下次9月10號照, 到時就 ...
老虎囡2010年2月10日於嘉諾撒出世喇, 早過預產11日~ 重6.71磅

彩鑽殿

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

恭喜恭喜.

男爵府

恭喜晒你呀~~~bb一定會好鍚你~~聽聽話話架

禁止訪問

大宅

9月10號等我見完醫生照到之後, 我會同你地分享架啦 ....

別墅

原帖由 mleung0729 於 09-8-29 12:20 發表
9月10號等我見完醫生照到之後, 我會同你地分享架啦 ....

恭喜妳.

別墅

congratulation!

首頁

尾頁

跳至