嬰兒用品

跳至

首頁

尾頁

男爵府

畀面勳章

有無人知護協買Chu Chu 奶樽買幾錢, 因為依家Jusco 做緊減價 $250/4個. 想睇下邊度平d

民房

護協價唔知到呀, 不過我尋日係吉之島買左

吉之島$56.4 ($250 x0.95 x0.95 / 4)

大圍姿彩$58

我就覺得揀個近既地方買好d...

侯爵府

護協chuchu 玻璃8oz樽$51

大宅

護協chuchu ppsu 8oz樽$62

男爵府

畀面勳章

唔該晒大家, 咁jusco 平d喎買 ppsu

大宅

hello, 請問點解會有2個95折咁多? 尋日唔係感謝日都有折? 係咪用j-card就有???

原帖由 singsing501 於 09-9-2 12:13 發表
護協價唔知到呀, 不過我尋日係吉之島買左

吉之島$56.4 ($250 x0.95 x0.95 / 4)

大圍姿彩$58

我就覺得揀個近既地方買好d...

侯爵府

原帖由 ncls 於 09-9-2 12:53 發表
護協chuchu ppsu 8oz樽$62

護協$62應該係母乳咀... 因為十字咀玻璃都係賣$51.. 無理由膠樽仲貴過玻璃~
jusco 做promo果隻係十字咀定母乳咀ar?
兩隻咀價錢差成$20 ka wor

侯爵府

好混亂添
咁PPSU係咪即係母乳咀呀?
我唔明點解Jusco平d:-
HK$250/4 = HK$62.5each,
咁護協 HK$62each唔係平d嗎?

複式洋房

PPSU 十字咀 同 PPSU母乳咀(肥樽)
Jusco 做BB展, HK$250 4個PPSU 十字咀, 好抵!!!!

大宅

畀面勳章 BK Milk勳章

原帖由 square72 於 09-9-2 15:21 發表

護協$62應該係母乳咀... 因為十字咀玻璃都係賣$51.. 無理由膠樽仲貴過玻璃~
jusco 做promo果隻係十字咀定母乳咀ar?
兩隻咀價錢差成$20 ka wor

I saw Jusco Chu Chu milk bottle is cross one and not breast style one yesterday. However, I bought a set few months ago for $250 for 4 bottles, also on 2 and 20 of each month. No difference compare today.

複式洋房

chuchu十字咀或母乳咀都有PPSU膠樽及玻璃樽,肯定的是膠樽一定貴過玻璃樽. 吉之島是做緊$250,4個大PPSU膠樽十字咀套裝,因為它是嬰兒用品,所以有95折=$237.5,但如果今天感謝日會員咭買即可再95折=$225.6,即平均每個是$56.4, 所以今天買是最平.
除非感謝日之後您有一張全日通,咁就價錢一樣平.

珍珠宮

叻叻勳章 wyeth冷知識勳章 2011至尊種植勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章

大圍姿彩係邊嫁, $58咁平, 係咪玻璃嫁?

伯爵府

好媽媽勳章 BK Milk勳章

想問下PPSU膠樽十字咀,好用嗎?
原本用緊playtax防風瘦樽,但佢唔再出,但我見好多人買呢款(PPSU膠樽),for new born ok ma?

子爵府

好媽媽勳章

PPSU膠樽十字咀
http://japanbabyfood.silver.yp.com.hk/index_topic.php?did=10465&didpath=/10465&charset=big5
原帖由 moonychan 於 2009-9-2 07:39 PM 發表
大圍姿彩係邊嫁, $58咁平, 係咪玻璃嫁?

大宅

畀面勳章 BK Milk勳章

原帖由 cashcash 於 09-9-2 20:07 發表
想問下PPSU膠樽十字咀,好用嗎?
原本用緊playtax防風瘦樽,但佢唔再出,但我見好多人買呢款(PPSU膠樽),for new born ok ma?

I used for my daughter from new born till now, is very good and convenience. However, some ppl prefer to use Dr. Brown and B-free, less wind wor.

珍珠宮

2018復活節勳章 DHA勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

網上卓越價 $58 一個240ML。
我係 8 月會展BB 展卓越COUNTER 買, 都係$58 一個240ML。

複式洋房

我早兩日係卓悅門市買咗8個
240ml 係$56蚊一個喎

別墅

原帖由 catchan1607 於 09-9-3 22:08 發表
我早兩日係卓悅門市買咗8個
240ml 係$56蚊一個喎

係邊間門市有得買呀?

大宅

我買左既 ppsu奶瓶jusco$250(4個1pack) ....一直以為橙色瓶奶咀一定係''十字咀" , 粉紅色肥樽至係"母乳咀" , 好彩,睇左,寫住super cross cut.

複式洋房

原帖由 totoromv 於 09-9-5 01:34 發表

係邊間門市有得買呀?

係將軍澳新都城個間

首頁

尾頁

跳至