美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

禁止訪問

大宅

認識瑞士牛牛第二回

我想減肥!!

上個月按照fd 給我的運動plan..
一個月減得1kg..

(平均每1.5日 45min 踩單車+60min舉重)
Kindness is like a key,which rusts if we put it aside.Use it frequently not only could help others but also could help ourselves.

禁止訪問

大宅

好媽媽勳章 畀面勳章

我面上有坐瘡~!!有冇D咩辦法~就算清完又再有,,,點解會甘既呢…?

禁止訪問

大宅

想請教有乜運動可以減肚同大脾, 我自己返寫字樓工, 好少做運動, 家陣由條腰, PAT PAT同大脾越來越粗同大, 著D褲好似臘腸咁, 好驚呀...

男爵府

我是混合性(T-位油, 鼻頭毛孔大), 近來又有暗粒和酒米粉刺(下巴, 面朱最多, 一群群, 很嚇人), 請問應該怎麼處理, 現在臉上有很多印(做FACIAL的後遺症)問題:

1. 請問怎樣去印?
2. 怎樣防止出暗粒及油米粉刺?
3. 我應該用那類型護膚品呢?

謝謝

P.S. 我是不是一定要定期做FACIAL呢.

october

民房

回覆 1# heichunmum 的文章

點先可以除蚊爛呀thx

禁止訪問

禁止訪問

男爵府

Thanks, so details.

原帖由 heichunmum 於 10-1-12 21:29 發表

去印要先多做磨砂,可有去角質同幫助血液循環,之後再塗用去印的美白精華,如一些有左旋c成份,熊果甘成份的美白產品,一些含甘醇酸的產品都可去印,不過要小心選擇

要防止出暗粒最好係定期去角質層,同要按摩,定期去美容院按摩 ...

男爵府

我想問..我有d斑响兩額, 由細到大都有, 而年紀大d, d斑又好似多咗同深咗,..加埋生埋bb, 仲深d, 大達咗..
我應該揾d咩laser做呢..

男爵府

我自己本身有d baby fat..依家生完都有5個幾月喇..
雖然體重同未有果時咁上下..
不過我個肚..手脾..大脾..仲有pat pat都勁大..

有咩運動可以修返靚個身型呢??

禁止訪問

禁止訪問

男爵府

生完幾年,pat pat位變得好深色,有冇方法可以白番?

禁止訪問

大宅

你好叻呀, 我坐寫字樓真係成日”簥”腳, 或者真係有影響, 試下戒左睇下會唔會好D, 如果想通淋巴, 有乜好介紹...

大宅

請問FACE CRIE呢部機係電器鋪有冇得賣?

此機係清潔皮膚?有冇效?

重有咩巧能?

我有買SEQULENE, 請問有咩作用?點用? 41YRS, 啱用嗎?TKS

複式洋房

Hi Heichunmun,

我本身都有戚眉既習慣,加上年紀又大,最近見額頭啲紋越來越明顯。有見此及,我現每星期做一次磨沙,隔日就做水份mask,但效果都不太顯著。

另有啲媽咪話打補濕針、做RF...等等,但係我又唔係太清楚係嘜,又驚哂錢得唔到我要既效果,想你能給我一些意見

首頁

尾頁

跳至