自由講場

跳至

首頁
12345...9

尾頁

侯爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011精緻種植勳章 親子達人勳章

今朝去左機場 expo 果個farm 喇 ...

唔好去呀 ......
搵苯呀.......

話有得喂動物
佢用d gate 圍住左d動物有4-5個
圍住d 烏龜 / 羊仔 / 兔仔...
個gate都幾大, 但每個gate裡面既動物都無10隻 ..
食多2野都飽啦 ... 食得幾多 ..
同埋因為太小動物, d 小朋友聚左係有動物既地方, 跟本好難迫埋去 ..
喂羊仔飲奶 $80
同馬仔影相 $50, 離遠想影張都會有人鬧, 唔比影
騎馬仔好似 $120
有d吹氣彈床 ... but 要比錢 $30, 每個計, 同埋要over 100cm先比玩
另有d無聊攤位遊戲, 搵苯 $20玩一次, 玩完安慰獎貼紙仔都無張 ...
有d什麼工作坊, 全部要比錢
摺個紙 $30, 整朱古力 $120, 畫畫 $120 ...

乜都係比錢 ...
我11:15入到去
12點唔夠走左
總知就不知所謂, 阿女入去都唔知做乜 ..
浪費我車錢 + 時間

同埋入去可以搭 A車
但走就只可搵巴士搭去機場先再轉得返 A車
可以搭機鐵, 但好貴, 去青衣都要 $40幾1個大人

大宅

畀面勳章

嘩! 都好搶錢下.....

多謝報料!

原帖由 zoesychan 於 10-7-30 14:44 發表

唔好去呀 ......
搵苯呀.......

話有得喂動物
個gate都幾大, 但每個gate裡面既動物都無10隻 ..
食多2野都飽啦 ... ...

男爵府

好媽媽勳章

原帖由 zoesychan 於 10-7-30 14:44 發表

唔好去呀 ......
搵苯呀.......

話有得喂動物

嘩,聽你咁講,真係好浪費時間,心機同金錢喎,多謝你報料 ,仲諗住聽日請半日假帶個女去添~mouth:

水晶宮

2024年龍年勳章 wyeth冷知識勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011至尊種植勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

多謝報料~~~ 慳返唔水去, 本應仲想上星期買定票, 好彩 C6 過... 到時先算啦!

大宅

差d買咗票...搶媽咪$$$$

男爵府

2024年龍年勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

本來都plan 左帶亞女去,依家可以慳返lu!!!

水晶宮

畀面勳章

唉....香港攪親既呢啲活動都係搵錢多過乜.
好商業化.....
我返屋企後面公園餵吓貓好過.

公爵府

嘩 多謝你報料

唔好去呀 ......
搵苯呀.......

話有得喂動物

翡翠宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章

唔好去呀 ......
搵苯呀.......

話有得喂動物

嘩, 佢搶錢不突止, 仲吓吓百百聲架喎, 真係當d家長傻.

水晶宮

畀面勳章

弊在真係有好多人去呢~~

原帖由 kc_01k 於 10-7-30 14:56 發表

嘩, 佢搶錢不突止, 仲吓吓百百聲架喎, 真係當d家長傻.

子爵府

開心吸收勳章 分享愛 hashtag影視迷勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

多謝報料, 好彩我做了保險, 買了機場4d立體戲院的戲票, 本想帶囝囝睇完戲再決定去不去睇動物, 現在可以叠埋心水在2號大堂玩算了.

侯爵府

真係好, 有人報料, thanks

唔好去呀 ......
搵苯呀.......

話有得喂動物

男爵府

好媽媽勳章

哇...簡直同搶錢冇分別wo..多謝報料

男爵府

認識瑞士牛牛第二回 好媽媽勳章 醒目開學勳章 陪月勳章

主辦機構可能以為我地d家人好捨得使錢

又可能

以為我地山長水遠入左去, 點都會俾錢去喂, 去影相, 去玩

大宅

好媽媽勳章

唔怪之反斗城咁好死送tickets啦, 呢個世界無free lunch~

多謝媽咪報料!

子爵府

慳返

水晶宮

玩具勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 有「營」勳章 貢獻勳章 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 hashtag影視迷勳章

我仲好想去tim:;pppp:
多謝報料~
要傳開去先得

彩鑽殿

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

慳番唔駛去.

複式洋房

係喎...免費飛...咁好

好彩要去到機場咁遠,
我先無去攞贈券...
如果唔係, 連去xx反斗城程車都蝕埋!

伯爵府

幫你推!!!!!!

首頁
12345...9

尾頁

跳至