自由講場

跳至

首頁

尾頁

禁止訪問

好媽媽勳章 畀面勳章

雲母殿

虎到金來勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 DHA勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

不過不失啦...
希望來年身體健康,事事順利啦

伯爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

我都過得幾好, 但2009年11月尾我爸爸過左身, 2010年11月中老爺又過左身, 連續兩年

所以今年希望我媽咪同奶奶都身體健康.
,

水晶宮

2018復活節勳章 wyeth冷知識勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

年頭都OK既,係年尾先開始身體差,希望黎新一年身體健康,事事順利

感激遇上你~

禁止訪問

好媽媽勳章 畀面勳章

琥珀宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章

魚魚,我又唔係好差,但多病痛囉!做野亦都唔係幾順利﹐希望兔年會好啦!感情事好難講嘅,隨緣啦!

禁止訪問

好媽媽勳章 畀面勳章

伯爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

過得一d都唔好~
因為老公有病~
成日都要出入醫院~
希望黎緊新一年屋企人可以身體健康~
老公可以順利做到骨髓移植~
【WING】◤[幸福]慢慢接近﹏°我要永遠留不住它〤..╭ 》〃"'。你會為我去學慬 ︴珍惜嗎???↗°° ] || 對你真的.有期望]] ┌我!!!"不管一切**只要有樂怡❤已經心滿意足!!┐期待你快高長大=]

男爵府

唔好, 一年內做左6份工, 好煩

琥珀宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章

雖然唔知你咩事,但你都幾正面呀!唔好諗咁多啦,明天會更好!

原帖由 魚生 於 11-2-2 17:42 發表

婆婆,我無野,有D野早D睇清楚先知以後應該點行,都係好事黎既!

禁止訪問

好媽媽勳章 畀面勳章

男爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

預左自己健康唔好....

阿仔今年病多左, 希望來年老公同阿仔都健健康康.....自己可以KEEP住就OK...
施比受, 更有福

男爵府

都幾好.
生左隻老虎仔
老公開始有自已既生意.
不過同c6多左嗌烚
同埋媽咪身體唔係幾好

水晶宮

2018復活節勳章 wyeth冷知識勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

thanks

原帖由 魚生 於 11-2-2 05:36 PM 發表

我知道你有大件事,好翻機會好高架,俾心機!心想事成!
感激遇上你~

水晶宮

生左個女...體重創新高...亞仔讀小學...老公依舊聽話...

一切安好...
少奶奶的身份,丫頭的命...

男爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

您好快會好返...祝來年身體健康..

原帖由 kiko_mami 於 11-2-2 17:32 發表
年頭都OK既,係年尾先開始身體差,希望黎新一年身體健康,事事順利
施比受, 更有福

水晶宮

回覆 1# 魚生 的文章

希望樓主明天新的開始, 事事順利!
我家整體都幾好, 非常感恩!
最滿意係年尾揾到份好part time; 同阿囡遇到兩個好有心教佢既好老師

若沒有忙碌, 你便不會懂得善用閒暇; 沒有痛苦, 便不會明白快樂的得來不易; 沒有失去, 我們更不會懂得珍惜--是苦是甜也好, 是時間太多或太少也好, 最重要的, 還是請不要浪費你的人生! (純粹分享 ^0^)

琥珀宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

都好滿意,希望年年都咁好

伯爵府

畀面勳章 BK Milk勳章

唔好......

水晶宮

我都祝願您身體健康,加油!
原帖由 kiko_mami 於 11-2-2 17:32 發表

若沒有忙碌, 你便不會懂得善用閒暇; 沒有痛苦, 便不會明白快樂的得來不易; 沒有失去, 我們更不會懂得珍惜--是苦是甜也好, 是時間太多或太少也好, 最重要的, 還是請不要浪費你的人生! (純粹分享 ^0^)

首頁

尾頁

跳至