自由講場

跳至

首頁

尾頁

男爵府

好媽媽勳章 2011精緻種植勳章

想問下, 點解史x福而家既班, 好似貴咗咁多既,要150一堂,一期成13堂, 大啦啦成2千蚊呀?
而家真係教得好過以前???

joannewu_0302  你可以講價的.  發表於 11-11-1 16:52

侯爵府

tabolau 發表於 11-11-1 12:52
想問下, 點解史x福而家既班, 好似貴咗咁多既,要150一堂,一期成13堂, 大啦啦成2千蚊呀?
而家真係教得好過以 ...

我2個女都係響LEE間學mouth:係架....佢真係好死貴....教得好唔好就好睇你彩數...遇唔遇到個好教練.......鬼叫佢係室內專池(夏天D女唔會變黑豬)......好過響公眾泳池同人迫......冬天又要轉室內池咁LAW...

大宅

5年前阿仔學過太商業化,玩一期後冇學.

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 開心吸收勳章 認識瑞士牛牛第一回 想生BB熱投 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

仲諗住比囡囡係呢間學添, 就係貪佢室內池, 又有shuttle bus又有親子班.

唉, 咁仲有邊間比較好又係室內池呢???

侯爵府

Sallyb1a 發表於 11-11-1 13:44
仲諗住比囡囡係呢間學添, 就係貪佢室內池, 又有shuttle bus又有親子班.

唉, 咁仲有邊間比較好又係室內池呢 ...

南華會....

Sallyb1a  Thanks! 太遠了, 家姐女女係九龍灣小太陽學都OK, 但又係唔近屋企囉. 再諗諗.  發表於 11-11-1 13:58

侯爵府

rkk88 發表於 11-11-1 13:43
5年前阿仔學過太商業化,玩一期後冇學.

佢E+都係咁商業化架....
因為我D女...游得好(教練惡)....我走左9年啦....

男爵府

回覆 QUINCY121HK 的帖子

南華會, 室內池呀?

大宅

史X福,我岩岩先投訴完......

男爵府

回覆 tiggertigger 的帖子

咩事要投訴??

大宅

說來話長啦.....

我囡轉左教練2堂,第一堂已經見到個教練好惡,面部表情又唔係好,更加扭小朋友耳仔紅左,果一刻,小朋友既屋企人又無出聲,我估可能係姐姐帶去。

因我女都係同一GROUP,當然我就留意佢地啦,到完堂,我問阿囡佢係咪好惡,阿囡話係呀! 不過就無對我囡動手。

第2堂,我無去睇阿囡,由奶奶睇佢,返家門時,我見阿囡雙眼通紅,奶奶話佢一路游一路喊,我即刻問係咪同上堂既阿SIR教,佢話係呀! 我即刻醒起啦,今次無跟埋去,就出事。

我囡話個阿SIR 鬧佢,我囡只有4歲半。

所以我就寫封EMAIL投訴佢,主要講,教練好差,以前阿囡一直上堂都無事,轉左呢個阿SIR,我囡唔想上,而家我去SWIM唔係游奧運,只係培養小朋友興趣!!

佢地今日覆我,話係阿SIR 同小朋友玩,我話玩到扭耳仔紅哂,加埋喊呀?

佢地根本就係包庇!!

水晶宮

my sister ge son 係 c xx 學左半年了
very good and very happy ( her son )

I think case by case la

男爵府

嘩~~
我而家學緊既泳班都有你類似經驗, 不過就有出手。 係冇心教, 小朋友做唔做教練既要求, 就捉我仔回去池邊, 叫另一個教練去教我仔~ 唉!
所以我要找間好d既泳班~~

子爵府

回覆:史x福

學平曰平好多,而且少人d,如果近,學平曰啦,大約$80 - $90 一堂。跟著過好教練我覺得抵!當然要自己去留意那個教練好心機!同埋要就下佢,因平曰可能不是曰曰教。

伯爵府

嘩, 咁都得, 咁細小朋友要比d耐性, 愛心 慢慢教

男爵府

回覆 Pekkle_bon 的帖子

可惜平日最多係星期5晚, 不過又5係到到都平喎!!

男爵府

Tiggertigger, 你係邊區學架?睇下會5會同區~~

大宅

學乜都要搵個好老師/教練

男爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

我小朋友係大力學又幾好喎但好多人囉

yiu_mimi  聽聞大力都OK wor  發表於 11-11-1 16:34

男爵府

回覆 hh-mum 的帖子

係架, 去學野學一個鐘, 又5單對單, 一堂可能只教自己個小朋友15分鐘, 學5到野之餘, 又晒錢~~

禁止訪問

回覆:史x福

首頁

尾頁

跳至