跳至

首頁

尾頁

大宅

http://www.chipmunks.com.hk/

我有朋友話俾我知, 已開左, 小朋友重玩緊啦!

禁止訪問

大宅

星期六, 日 要 120蚊, 不便宜呢.....

別墅

回覆:協和廣場花栗鼠寶堡 playhouse終於開左啦 !

佢有好多野都未整好

大宅

回覆:jfma 的帖子

今日經過,整天收費為hkd 100 for 一大人一小朋友。

洋房

荃灣廣場嗰間好啲!至小唔洗經過樓下啲街市...

大宅

jfma 發表於 11-12-10 12:59
佢有好多野都未整好
所以我都打算等佢搞掂哂先去玩。

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 HiPP勳章(1) HiPP勳章(2)

thanks

但我會try左荃灣廣場果個先,近呀

大宅

sasa0208 發表於 11-12-12 08:39
thanks

但我會try左荃灣廣場果個先,近呀

我都係咁諗.

大宅

小小車厘子 發表於 11-12-12 14:21
我都係咁諗.

荃灣廣場幾多樓呀, 有無網址呀...

複式洋房

同黃埔playhouse比較,荃灣廣場我覺得一般,個波波池好細,唔算太多野玩,不過勝在方便住荃灣既家長+小朋友,我星期日去$90大人連小朋友

子爵府

環保接龍勳章 畀面勳章

伯爵府

協和廣場花栗鼠寶堡 playhouse終於開左啦 !

好失望呀~呢間野又大又貴又冇野玩,最吸引凈係得電動車好玩d之外,但我囝囝兩歲唔啱玩,d屋仔同有幾間車好舊好似二手,d入token會郁果d遊戲(如轉轉馬)好大陸feel~到幼兒區,地下係公園果d席地,跌到會好痛(但佢catalog係膠地?!?),有三,四個反斗地有得買果隻滑梯同鞦韆,我亞囝都冇興趣玩;行入d到果個又大又高既滑梯架,條滑梯又高又直,滑到中間仲要拋一拋,我都唔咁玩第二次,下面係波波池,但滑落去衝力好大絕對唔適合小朋友停留向度玩波波(仲要係全埸得一個波波池)另外仲有條仲高d既滑梯有兩層樓高,我同行朋友既女12歲都唔敢玩,仲有佢話我囝太細唔玩得呢個,個場又熱又焗,囝囝又冇野玩,又要驚佢撞親,唔同其他playhouse,週圍碌都唔驚,全程感覺很不C服(包括黎果段路程),捱到兩粒鐘頂唔順要去番荃灣廣埸玩,在此呼籲各媽媽如你小朋友在8歲以下就唔好去,除非你小朋友膽色過人唔怕高或你唔介意比成舊水入去玩電動車的話,我今日當跌左$$算 $120玩兩個鐘p.s冇mood影相

伯爵府

協和廣場花栗鼠寶堡 playhouse終於開左啦 !

我朋友個女凈係入黎射槍,由於新開所以token係送比你玩既

大宅

我同幾個媽媽都分別試過協和哩間,小朋友都係分别只係2-3歲,但個個都超讚喎!仲要大家嘅小朋友都玩到好開心唔捨得走添!有個2.5歲嘅仲自己sir你講嗰條滑梯sir得好開心sir咗好多次(但佢係連鞦韆同彈床都唔係好敢玩嗰隻架喎,所以佢唔係膽色過人嘅小朋友),我都有同我嗰個一齊sir,但我又唔覺你講到咁得人驚。但我都同意你話嗰度唔啱停留玩波波,因為會俾sir落嚟嘅其他小朋友撞親。

另外你話個場又熱又焗,反而我就覺得一d都唔熱,仲要有好幾個位都好大風唔知由邊度吹出嚟,我仲驚佢吹親冷親添呀。

你講起個地下,真係硬咗少少,不過去公園都係咁所以我又冇特別話覺得好大問題,總之都係要小心睇住小朋友唔可以由佢自己玩,我見佢地D相初初係黃藍色地墊嚟嘅,唔知點解依家變咗哩隻全藍色嘅地,俾我揀咁我都覺得之前咁用地墊好D,但裝修完唔知點解改哂。

我只係用咗$40 HAPPY HOURS玩咗兩個鐘,因為$120太貴,但2HRS都唔夠時間玩埋出邊戶外嘅嘢,所以會再HAPPY HOURS去過。

大宅

回覆:協和廣場花栗鼠寶堡 playhouse終於開左啦 !

我都覺得場內設備唔安全,基本上d地墊太硬,我個女3歳玩約成人高度高D嘅滑梯,落地位滑梯跟地面距離成呎高,只多加幾片四方形地墊,個女成個飛起再達落地墊,勁危險!玩車的地方大形佈景版角位又唔包邊,總結係安全問題!比錢小朋友玩,都係想有個安全適合的地方,令我好失望!

珍珠宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

基本消毒設施都無, 入場著唔著襪無人理....
這方面實在有點失望!!!

大宅

我剛剛上星期第一次去了玩, 安全方面真係唔係好得, 玩車仔那邊地好滑, 外面地墊太硬....要自己好小心睇實...mouth:

男爵府

2018復活節勳章 最關心BB問題熱投勳章 畀面勳章

我個仔兩歲, 波波池唔適合停留有d失望

呢個場我覺得大個少少會好玩d, 有個優點就係有室外充氣個種d玩, 但個度係無職員看管, 同埋清潔衛生好一段

要去我會選擇荃灣廣場個間

伯爵府

引用:我個仔兩歲,+波波池唔適合停留有d失望呢個

原帖由 kingbbsam 於 11-12-29 發表
我個仔兩歲, 波波池唔適合停留有d失望

呢個場我覺得大個少少會好玩d, 有個優點就係有室外充氣個種d玩, 但 ...
非常同意

首頁

尾頁

跳至