跳至

首頁

尾頁

子爵府

終於拎左造型相片CD...可以POST 出黎俾大家睇..

4月10日造型相片

別墅

Re: 終於拎左造型相片CD...可以POST 出黎俾大家睇..

好 cute 呀! 你響邊間影架!係咪 MyBB.com 呀?

Angelbaby
芹樂園[img align=left]

男爵府

好媽媽勳章

Re: 終於拎左造型相片CD...可以POST 出黎俾大家睇..

嘩!好cutie呀..
你去邊間影和幾錢呀..我都想帶Henry去影..

大宅

好多正造型啊~~~黑白張LY好高水準...參加映B比賽呀~!!!
LY媽個靚樣公開左~~比BK papa 昅呀~hahahaha....

蛋蛋好羨慕longyinB同小芊芊都映左靚相相啊~~
你地D三口圖好冧ar~

蛋蛋都plan下月出擊!!!

禁止訪問

子爵府

哎呀~~~~~~~~~~~~
一言驚醒夢中人,我唔記得左係太太個樣度打格仔tim,
蝕底晒~~~~
不過朗言媽話應該係朗言爸個樣打格仔先o岩,
可能佢驚我個樣嚇親細路 :-( :-( :-(

d 相係bxby house 影架。
鴨仔蛋 寫道:
好多正造型啊~~~黑白張LY好高水準...參加映B比賽呀~!!!
LY媽個靚樣公開左~~比BK papa 昅呀~hahahaha....

蛋蛋好羨慕longyinB同小芊芊都映左靚相相啊~~
你地D三口圖好冧ar~

蛋蛋都plan下月出擊!!!

男爵府

Long Yin Ba,

你就好啦!!!緝相影得好靚,而Long Yin又肯轉咁多造型,小芊個plan有10個造型+自己衫3套,但佢去到第4個己經開始扭計,軟硬兼施都只肯轉多2個造型,加埋自己衫都係得8個,所以冇乜變化!!!

另外,值得一讚係Bear Bear Yin 個造型,好Q好正呀

但有個問題影相期間Long Yin有冇換過片呀!點解條片既尿濕顯示咁藍既 ?-(

男爵府

好媽媽勳章

我覺得芊芊都影得很靚, 很cutie..

子爵府

Joann,
咁都俾你留意到朗言條片既尿濕顯示係藍色
無計啦,唔可以俾個佈景搶晒鏡丫嘛,
咁米唯有係條尿片度加d 色彩囉
之後影黑白影米幫朗言換番條片囉。

唔係爆左筆,仲會影多幾個造型tim 呀 :-( :-(
無影到飛機師呀~~~~ :-(

複式洋房

好正啊∼
唔怪得爆筆啦∼見到LY笑得咁開心,真係爆筆都值∼

LY媽326當日我第一個見到O既父母,因為我認得LY
反而LY爸我就冇印象∼

大宅

樂爸爸 寫道:
好正啊∼

反而LY爸我就冇印象∼

耳耳耳.....題外話....樂樂妹妹有兩隻牙仔既~~~生左拿.....

大宅

正!十分正!!!
影了多久??
Daniel Cheng is my lovely boy.11/9/2005 is his brithdayWelcome to Daniel Cheng

子爵府

朗言爸~
d 相超正呀..搞到我有d 心郁郁想帶隻趴地熊去影..不過好貴
世家才俊凌宵揚,然諾有禮人敬仰。 多謝Joycelyn 贈予的詩

子爵府

咁你326果日有無見到有個"男知客"係門口張枱到派禮物呀?
我米係果個"男知客"囉。
樂爸爸 寫道:
好正啊∼

反而LY爸我就冇印象∼

禁止訪問

睛靈勳章

男爵府

果然好搶鏡喎 ,唉!唔好話你爆左筆,我都係(不過冇爆得咁勁),開頭諗住$788個plan,點知睇到d相就張張都鐘意,即刻轉$1388個plan :-(

子爵府

蝕晒啦,用左一個鐘頭影相,坐左9個字等攞相。
mrs_snoopy 寫道:
正!十分正!!!
影了多久??

男爵府

Long Yin ba,

"男知客"有冇開高义先 [quote]
LongYin 寫道:
咁你326果日有無見到有個"男知客"係門口張枱到派禮物呀?
我米係果個"男知客"囉。 /[quote]

子爵府

著褲好難開义架喎。 ?-( ?-(
Joann 寫道:

"男知客"有冇開高义先

男爵府

唔緊要照開啦
LongYin 寫道:
著褲好難開义架喎。 ?-( ?-( [quote]
Joann 寫道:

"男知客"有冇開高义先
[/quote]

首頁

尾頁

跳至