2012年媽媽會

跳至

首頁

尾頁

男爵府

bb d 厚衫唔夠替換, 大家有無好介紹邊樹買, 平靚正呀?

若不是耶和華建造房屋,建造的人就枉然勞力;若不是耶和華看守城池,看守的人就枉然警醒。詩篇127:1

大宅

引用:bb+d+厚衫唔夠替換,+大家有無好介紹邊樹買,

原帖由 Oh!Baby 於 12-11-29 發表
bb d 厚衫唔夠替換, 大家有無好介紹邊樹買, 平靚正呀?
我之前淘寶買左件抓毛外套,50人仔,不過如果你開暖爐唔好著太多,我囡淨係著呢件,入面短袖都出汗

大宅

回覆:下星期13度咋

早期baby gap 大减價,我買左好多啊

男爵府

回覆 winds2000 的帖子

唉今日上去Check心儀既無呀女size啦!早知早D入貨啦D外套去日本都夠暖咁又唔貴。

若不是耶和華建造房屋,建造的人就枉然勞力;若不是耶和華看守城池,看守的人就枉然警醒。詩篇127:1

男爵府

回覆 CHIAKI1219 的帖子

傍晚去九龍城入左兩件絨毛既$29及60,今晚立即洗,下星期頂住先。

複式洋房

深水埗有啲夾錦衫,都好暖㗎!又唔貴,約$40件包全身,買多幾件粗著都唔怕。另外果度仲有日本制羊毛底衫仔,都係買$70-$80,平過百貨公司呢!呢排阿仔著咗仲出汗添,所以應該頂得到呢個冬天。

男爵府

回覆 percyleung 的帖子

底衫仔咁平好有興趣喎, 請問深水埗幾多号呀? (大概no.得啦), 我女好興漏屎架, 所以一定要考慮替換問題.

大宅

引用:回覆+winds2000+的帖子 唉今日上去Check心

原帖由 Oh!Baby 於 12-11-30 發表

唉今日上去Check心儀既無呀女size啦!早知早D入貨啦D外套去日本都夠暖咁又唔貴。 ...
係啊,算平,質地又唔錯,好在我買得快,後尾去到好多款都無左,我之前買左件冷衫幾十蚊咋(有相),隔幾日想去買多兩件都無曬貨啊

男爵府

好靚好底呀!!!頭先再上gap 個web , 佢件厚褸有size啦, 立即訂左, 有概幾多日送到架?

別墅

係.可以比條link 我嗎 等我see 下 thx

男爵府

www.gap.XX
www.XXX.hk

複式洋房

回覆 Oh!Baby 的帖子

在深水埗港鐵站D2出口轉右行,街邊有幾檔㗎!應該係福華街

大宅

引用:回覆+winds2000+的帖子 好靚好底呀!!!頭先

原帖由 Oh!Baby 於 12-11-30 發表

好靚好底呀!!!頭先再上gap 個web , 佢件厚褸有size啦, 立即訂左, 有概幾多日送到架 ...
上網訂有折嗎?我65折嗰時買架!仲係特價嗰啲都有折!

男爵府

無拆架, 3 舊幾呀, 比呀女箸一季, 肉痛架!!!!!!! 你係shop買架 ?

男爵府

認識瑞士牛牛第二回 BK Milk勳章

有興趣齊齊淘宝,質地都不錯
桐桐bb出生2003-5-5 嵐嵐bb出生2012-7-20

大宅

引用:回覆+winds2000+的帖子 無拆架,+3+舊幾呀,

原帖由 Oh!Baby 於 12-12-03 發表

無拆架, 3 舊幾呀, 比呀女箸一季, 肉痛架!!!!!!! 你係shop買架 ? ...
係啊,有一次無意中行行下見到,銅鑼灣有!

男爵府

我近呼完全唔行街, 尤其cwb , 大人bb野都網購, 有筍野真係要通知聲.

男爵府

美國果邊同GAP廠, 有個品牌叫 Old Navy, D 衫仔都好靚, 定價好吸引, 唔知寄過嚟要幾$$$

大宅

引用:回覆+winds2000+的帖子 美國果邊同GAP

原帖由 Oh!Baby 於 12-12-05 發表

美國果邊同GAP廠, 有個品牌叫 Old Navy, D 衫仔都好靚, 定價好吸引, 唔知 ...
你喺邊度睇到啊?我都想睇下!我每日都出街!風雨不改!我囡每日都扭出街架!

男爵府

回覆 WAILAI_CAT 的帖子

點解你明明講淘寶但條link係fb既?

首頁

尾頁

跳至