自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

琴晚個集 "塘心風暴"好好笑

你哋有冇睇呀, "李思節"同佢呀媽到鮑魚店個場,笑到我死.

王國長老

好媽媽勳章 王國長老

Re: 琴晚個集 "塘心風暴"好好笑

仲有細佬同亞哥拍短片嗰場都好好笑,
尤其是係公廁拍嗰場,笑到死!

公爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

我尋日第1次睇,真係好好笑.

子爵府

2024年龍年勳章

yes...really funny...

侯爵府

珍珠宮

畀面勳章

Moises is really very good

男爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

燥狂症嘛

珍珠宮

環保接龍勳章 hashtag影視迷勳章

我上tvb睇, 原來關菊英係衰人黎架, 原本全家都好融洽, 就係佢喺度搞風搞雨
一個人之所以快樂,不是因為她擁有得多, 而是因為她計較得少

伯爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

好好笑
但係覺得陳豪個角色好怪
好似有d傻傻哋咁

寶石宮

2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

阿燥狂症鬧架個part
moses 又好

公爵府

好媽媽勳章 2011精緻種植勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

其實我想知...佢話而家講緊 5 年前...應該未有 '浮誇', 亦未有 oxim 條減肥腰帶

洋房

麟媽媽 寫道:
仲有細佬同亞哥拍短片嗰場都好好笑,
尤其是係公廁拍嗰場,笑到死!

係呀係呀

公爵府

畀面勳章 環保接龍勳章 hashtag影視迷勳章

我睇完第一集...我已經覺得MOSES好好笑...好搞野...

昨晚第二集...我好鍾意MOSES一朝早瞓醒時候唱 "浮跨" 然後同大鮑個段..."食飽無憂米侯群症" 我同老公聽到之後笑左出黎...

夏雨/李司祺 戲功真係一流...

伯爵府

照咁樣開開心心攪下笑咪好law, 但又係要攪d勾心鬥角, 係樹爭爭鬧鬧咁, 好鬼煩

王國長老

王國長老

catobaby 寫道:
你哋有冇睇呀, "李思節"同佢呀媽到鮑魚店個場,笑到我死.

係呀,好好笑,一講躁狂,佢就好似有聲控功能咁撲入黎,笑到我肚痛!
後尾李思棋同馮素波講既野好touching.
我唔係經常上BK, 想搵我嘅朋友請email: [email protected]

王國長老

好媽媽勳章 王國長老

就係最初個家咁和諧美好,
之後為錢反目先夠大對比嘛!
唔係邊可以令我地追落去喎?!

karencircle 寫道:
照咁樣開開心心攪下笑咪好law, 但又係要攪d勾心鬥角, 係樹爭爭鬧鬧咁, 好鬼煩

王國長老

王國長老

仲有關菊英唱左幾句歌,真係好好聽,聽出耳油
我唔係經常上BK, 想搵我嘅朋友請email: [email protected]

王國長老

好媽媽勳章 王國長老

主題曲都係佢唱架!
我老公都話佢keep 得好,
把聲又唔老土,
有D 上一代歌手,
唱歌仲留住D 小調腔,
好似亞姐咁,真係聽到打冷震!

edea 寫道:
仲有關菊英唱左幾句歌,真係好好聽,聽出耳油

男爵府