自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

Re: "緣來自有機" - 伍姑娘

其實係tvb別有用心....知道lee套戲係接近回歸時做, 想提醒大家....就黎有新的'熊貓'睇了
:wave:  :wave:  :wave:

大宅

見倒 江太 同 伍太o甘既樣
我真係一集都無look過

日日都化個去晚宴樣出來, 唔好話唔得人驚.

可能佢地都一把年紀, 所以o甘化

大宅

我見過伍姑娘真人,都 ok 的,不過唔係算靚同 sharp 囉…
可能好少擔正做女主角,無咩信心所以重手左?
不過我見哩套劇個個女角都幾濃粧下個喎~ 唔止佢一個!
不過哩種角色、劇種、鋪排咪同上次郭可 ying同陳 ho果套 咩 "心花放" 一樣,tvb 真係無新意~

水晶宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章

Panny8856 寫道:
伍姑娘太濃妝la

上鏡都覺得好濃妝,真人唔知似mug...

大宅

Kristy555 寫道:
見倒 江太 同 伍太o甘既樣
我真係一集都無look過

日日都化個去晚宴樣出來, 唔好話唔得人驚.

可能佢地都一把年紀, 所以o甘化

正確

子爵府

一集都無睇

民房

伍詠薇最後會同陳錦鴻一齊, 所以根據劇情, 我估伍詠薇最後會淡妝, 作比較.

等待驗證會員

up88 寫道:
簡直同江欣燕個妝一樣可怕,MJ上身,唔明點解對眼要化成咁
做京劇或大戲嗎?好恐怖,見鬼! [/quote]
我都係想做個好人''遮''

公爵府

畀面勳章

咪同學警一樣囉, 又係玩好人個個表面好挑剔, 對人好衰, 等人誤解佢, 慢慢先知佢係好人, 又係有幾個衝動魯莽既後生仔, 好悶...

darbie 寫道:
我見過伍姑娘真人,都 ok 的,不過唔係算靚同 sharp 囉…
可能好少擔正做女主角,無咩信心所以重手左?
不過我見哩套劇個個女角都幾濃粧下個喎~ 唔止佢一個!
不過哩種角色、劇種、鋪排咪同上次郭可 ying同陳 ho果套 咩 "心花放" 一樣,tvb 真係無新意~
歡迎參觀『文。穎之家』
文文小公主Corliss出生於28/9/2006, 重2.99kg, 31/12/2008重13.4kg, 高85cm
小穎小王子Wayne出生於01/11/2007, 重3.5kg, 27/2/2009重11.8kg, 高78m, 頭圍49cm

禁止訪問

伯爵府

畀面勳章

我覺得佢個妝太濃喇
日本の平安を祈ります

別墅

嘩...見到佢即刻轉台啦又作狀好難頂.

水晶宮

畀面勳章

係啦....我都覺呀
catmummum 寫道:
我覺得佢個妝太濃喇

侯爵府

伯爵府

2018復活節勳章 育兒性格勳章 畀面勳章 hashtag影視迷勳章

作狀到死,講嘢又挎張,仲有個(李亞男)個樣勁恐佈,主題曲亞(古先生)D假音聽到就想死,仲走岀黎唱。
:-) :hammer: :verycold: :chair: :sm:

公爵府

畀面勳章

好鬼憎無記近排咁多呢d講野唔正既藝人, 陳法拉都話個樣算四正, 呢個李亞男, 簡直係醜樣

kittyChing 寫道:
作狀到死,講嘢又挎張,仲有個(李亞男)個樣勁恐佈,主題曲亞(古先生)D假音聽到就想死,仲走岀黎唱。
歡迎參觀『文。穎之家』
文文小公主Corliss出生於28/9/2006, 重2.99kg, 31/12/2008重13.4kg, 高85cm
小穎小王子Wayne出生於01/11/2007, 重3.5kg, 27/2/2009重11.8kg, 高78m, 頭圍49cm

首頁

尾頁

跳至