影視娛樂

跳至

首頁

尾頁

翡翠宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 開心吸收勳章 分享愛 wyeth冷知識勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

haileymama 發表於 14-9-25 18:32
落左套,感覺安全左少少

不過拎上手都係5好啲

打卡~
今朝我好叻喇~ 我去到入HKID 位喇, 跟住又係話俾我聽無貨~

不過係16GB, 其實我想買64GB~

係呢係呢, 係咪話APPLE 新機有問題呀?

攪到我呢D 買唔到機, 又1516喇~

水晶宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 hashtag影視迷勳章

打咭先

我有些少問題,有無識既IT人可以幫我問下啊

今日係電腦用自己Apple ID入,照比我入code,不過收唔到return

話我到上限.....ok,我明

再係ipad用其他Apple ID入,code係一模一樣,一send無回頭

又做唔到下一步

咁其實係咪同一IP都唔可以訂??

水晶宮

2018復活節勳章 玩具勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

Queenie_0012 發表於 14-9-26 08:08
打卡~
今朝我好叻喇~ 我去到入HKID 位喇, 跟住又係話俾我聽無貨~
你唔係換note 4咩 就出喇wor~

水晶宮

2018復活節勳章 玩具勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

haileymama 發表於 14-9-26 08:26
打咭先

sms 冇回頭? 應該唔關ip事.....因為我老公都收唔到sms

水晶宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 hashtag影視迷勳章

fatdenden 發表於 14-9-26 09:42
sms 冇回頭? 應該唔關ip事.....因為我老公都收唔到sms
今日我身邊無一個收到回頭啊

水晶宮

大廚勳章 BK Milk勳章 畀面勳章

haileymama 發表於 14-9-26 08:26
打咭先

收唔到code 係人個network 問題, 你等下
今日你仲要幫人買?

水晶宮

Queenie_0012 發表於 14-9-26 08:08
打卡~
估唔到你個3 叔fans 都轉種哇
禾就係見出面有人講話有問題,

有個直頭係smartxx 一開盒已經有問題,

所以禾都無等過埋呢一浸先.

你買6+?

水晶宮

fatdenden 發表於 14-9-26 09:38
note 4 好似話只不過比note3 快少少,
其他茅咩大改動,

但又係要$6xxx

Queenie_0012  咁咋?!  發表於 14-9-26 11:27

水晶宮

其實呢....呢浸ip6 係有好多貨架.....係ip6+唔夠貨jar, 等多一排好d~~

我公司都要sell ip6 staff plan去貨

水晶宮

雪菜肉c 發表於 14-9-26 11:11
note 4 好似話只不過比note3 快少少,
其他茅咩大改動,
佢用返note先用到佢隻3星gear fit錶

翡翠宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 開心吸收勳章 分享愛 wyeth冷知識勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

haileymama 發表於 14-9-26 10:37
今日我身邊無一個收到回頭啊
咩叫回頭呀?

我SEND SMS, 佢有SMS BACK TO ME.

咁我入CODE, 入埋HKID. 果陣先話無~

因為我又太忙, 佢竟然俾到我入ID, 我第一次有得入, 又呆左好多秒先曉入~

結果又係無~

翡翠宮

fatdenden 發表於 14-9-26 09:38
1516 囉~
如果有APPLE, 我可能換APPLE 架.

因為依家我成日用WEIBO 儲相, 貼相,

成日都要按好多個掣先出到個BK POST. (都係4隻嘢累我啦, 攪到我上埋WEIBO~)

所以我諗, IPHONE 會唔會好D囉.

翡翠宮

fatdenden 發表於 14-9-26 11:19
佢用返note先用到佢隻3星gear fit錶

呀~~~~~~~~~~~!!!!
係喎~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~!!!!!

我真係唔記得左隻GEAR 呀~~~~~~~~~~~~~~~!!!!!!!!!!!!!!!

咁我C 心啦, 隻GEAR 我老公送架.........

水晶宮

引用:Quote:fatdenden 發表於 14-9-26 11:19 佢

原帖由 Queenie_0012 於 14-09-26 發表
有冇搞錯

Queenie_0012  無左回事....  發表於 14-9-26 15:36

水晶宮

fatdenden 發表於 14-9-26 11:18
其實呢....呢浸ip6 係有好多貨架.....係ip6+唔夠貨jar, 等多一排好d~~

我公司都要sell ip6 staff ...
禾係就想要ip6咋,
到晚禾老公先問禾出左機未?

禾話出你個頭, 日日上網都話茅貨,

佢叫禾攞smatone 比plan 出部啦,

但禾又唔捨得比幾舊水一個月費上網.

水晶宮

引用:Quote:haileymama+發表於+14-9-26+08:26+打

原帖由 雪菜肉c 於 14-09-26 發表
收唔到code 係人個network 問題, 你等下
今日你仲要幫人買?
我多多都仲要架

尋日一擺上fb,已經有幾個老死打黎轟炸我,話唔公平喎

所以咪應承佢,抽到都讓個quota出黎囉

雪菜肉c  夠2 氣  發表於 14-9-26 11:49

水晶宮

雪菜肉c 發表於 14-9-26 11:36
禾係就想要ip6咋,
apple d marketing 真係好勁......全世界都以為冇貨.....

等下啦, 快架喇~~~ 呢排咁多人cut單

水晶宮

引用:Quote:fatdenden+發表於+14-9-26+11:18+其

原帖由 雪菜肉c 於 14-09-26 發表
禾係就想要ip6咋,
你自己計下數

我用3做例子

要用498蚊plan,仲要加多56唔知咩野

話0機價出機,24月約

當你買16G iPhone 6

扣左原機價5588,再除返24個月

即係每個月要俾320蚊月費

如果你用開200幾嘅plan

係出得過

但你用開幾十蚊,就要諗下肉唔肉赤喇

水晶宮

fatdenden 發表於 14-9-26 11:47
apple d marketing 真係好勁......全世界都以為冇貨.....

等下啦, 快架喇~~~ 呢排咁多人cut單
禾公司12號訂到個果同事,
琴日2 部ip6 已經送左來公司喇,

其實禾都信apple 係大把貨,

不過見今次舍勢咁快燶,

所以her her 聲送貨過數.

水晶宮

引用:+本帖最後由+Queenie_0012+於+14-9-26+11:3

原帖由 Queenie_0012 於 14-09-26 發表

咁換note 4啦

首頁

尾頁

跳至