自由講場

跳至

首頁

尾頁

別墅

我都係咁諗喎!

原文章由 nanababe 於 08-5-29 13:53 發表
其實係件事太震撼 咁多個女星受害最多係阿嬌 如果佢之前唔係咁扮野我諗d人都唔會踩到佢咁盡囉

大宅

mani真係好叻,佢咁樣講出黎真係想試下大家反應姐

但事實證明,大家都仲未接受到佢再出黎,
包括我

大宅

佢有無力幫手先....無就唔好阻住d 解放軍做事.......
其實佢係件事中係受害者, 但形象變壞係事實.........

大宅

「應往」成班都係假, 無個有 Heart

做生意唔係咁做, 只做門面功夫

要做小朋友偶像, 唔該用「身教」

用個「心」, 用 Heart

唉! 點講你都唔明勒 ...

升久必跌

大宅

好媽媽勳章

你睇阿嬌賣d咩先?有d咩原因會可以留係呢個圈度呢???佢唔拍戲,唱歌對這個圈無損失!!
賣唱就走音( 聽佢唱歌d雞皮 zz)
賣戲就目無表情 (感動唔到觀眾)
佢係賣清純, (唔會比男友拍淫照)
但而家無人再buy佢既清純, 可以收檔.

唔該mani啦, 雖然你無左隻金蛋, 好難再為佢鋪路, 唔好再放料出黎啦!!!
隔耐d先啦, 但隔多幾年, 阿嬌變左中女, 都係死路一條!!!

珍珠宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

點解仲出黎呀,等人忘記件事咪好囉,又出番黎,等人又再記起。

寶石宮

2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

岩喇, 記者黎哂, 霸番成個月頭版

子爵府

畀面勳章

有心做義工唔需要講俾傳媒聽,又唔係做show,但係因為要做俾人睇所以要周圍講,天真嬌私生活點玩完全無問題,大家都會同老公玩,但係因為佢講同做爭太遠,重要經常提自己係小朋友偶像,先會令咁多人反感,如果佢係靜靜咁做義工被人發現,我會對佢改觀添

子爵府

畀面勳章

有心做義工唔需要講俾傳媒聽,又唔係做show,但係因為要做俾人睇所以要周圍講,天真嬌私生活點玩完全無問題,大家都會同老公玩,但係因為佢講同做爭太遠,重要經常提自己係小朋友偶像,先會令咁多人反感,如果佢係靜靜咁做義工被人發現,我會對佢改觀添

子爵府

畀面勳章

子爵府

畀面勳章

男爵府

做義工唔需要唱通街等人知道佢有心mouth:
不過女魔頭唔提起阿嬌嚟個人, 我就真係已經遺忘左阿嬌添

伯爵府

畀面勳章

:;pppp: :;pppp: :;pppp:

男爵府

出來做咪,獻世 ,唔知醜乘地震借機蛇出來

別墅

短期內睇怕D人都未接受返佢啦~出返黎咪盞比人話

禁止訪問

公爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

Agree.......

原文章由 查小恩 於 08-5-29 18:39 發表
短期內睇怕D人都未接受返佢啦~出返黎咪盞比人話

珍珠宮

畀面勳章 BK Milk勳章

原文章由 小樹熊 於 08-5-29 12:50 發表
真係唔好意思,唔係好明亞嬌做過什麼傷天害理的事要淪落到出嚟做意工都唔得???

她有站在石屎堆中舉起V手笑住影相嗎??
她有對四川事件發表一D一負責任言論嗎??

作為一個中國人邊個都可以出分力,唔好理最後結果係乜,想幫 ...

AGREE!!!

大宅

好媽媽勳章

原文章由 happyeveryday 於 08-5-29 17:51 發表
有心做義工唔需要講俾傳媒聽,又唔係做show,但係因為要做俾人睇所以要周圍講,天真嬌私生活點玩完全無問題,大家都會同老公玩,但係因為佢講同做爭太遠,重要經常提自己係小朋友偶像,先會令咁多人反感,如果佢係靜靜咁做義 ...

同意!!!
阿嬌如果想做義工, 唔須要做show咁做出黎!!!!
咁樣令我更加卑視佢!!!!

伯爵府

十分同意!!!!
原文章由 小樹熊 於 08-5-29 12:50 發表
真係唔好意思,唔係好明亞嬌做過什麼傷天害理的事要淪落到出嚟做意工都唔得???

她有站在石屎堆中舉起V手笑住影相嗎??
她有對四川事件發表一D一負責任言論嗎??

作為一個中國人邊個都可以出分力,唔好理最後結果係乜,想幫 ...

首頁

尾頁

跳至