自由講場

跳至

首頁
12345...22

尾頁

翡翠宮

2023年兔年勳章 減齡達人勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 玩具勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章

引用:我而家人在大6,過左關之後,已經熄左行動

原帖由 haileymama 於 15-02-21 發表
我而家人在大6,過左關之後,已經熄左行動數據

呢2日小朋友有拎過黎玩game
會唔會小朋友玩game時開左

翡翠宮

2023年兔年勳章 減齡達人勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 玩具勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章

引用:Quote:haileymama 發表於 15-2-21 19:00 我

原帖由 sammi88888 於 15-02-21 發表
代SMT 多謝你先!相信你小朋友應該幾滿意服務,玩得開心
樓主已經夠煩,你就唔好咁講野啦

珍珠宮

醒目開學勳章 畀面勳章

haileymama 發表於 15-2-21 19:00

我都試過在家玩推銀機game,吾知要關,去數碼x門市問,佢地話要照收.

試下打去講情況

NNN

珍珠宮

畀面勳章

回覆:求救!數記突然出左sms話我用左9千幾漫遊啊

會唔會係小朋友開左漫遊數據嚟打機你唔知呀9千幾喎好肉赤。試吓打去問問究竟咩事先啦!

男爵府

我而家都係大陸,聽你咁講都好驚喎!我到左深圳先記得熄行動數據,之後都係用wifi的,唔會無啦啦扣我錢掛

珍珠宮

試過小朋友當年2歲在澳門玩我電話,按幾下3要收我四千幾,可以講一半價

男爵府

你上數碼通個網 個人登入睇下自己啲數據用左係邊啦

水晶宮

醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章

打去扮死狗講下, 順便申請埋海外自動停止流動數據

心存正念,接觸的人都會是貴人;
心術不正,接觸的人都會是小人

子爵府

初三赤口, 個個都好好火

水晶宮

熱血勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

引用:我而家都係大陸,聽你咁講都好驚喎!我到左

原帖由 runningma 於 15-02-21 發表
我而家都係大陸,聽你咁講都好驚喎!我到左深圳先記得熄行動數據,之後都係用wifi的,唔會無 ...
記住唔好比小朋友玩部電話,應該安全

lojo11    發表於 15-2-22 09:33

男爵府

引用:Quote:haileymama 發表於 15-2-21 19:00 我

原帖由 sammi88888 於 15-02-21 發表
代SMT 多謝你先!相信你小朋友應該幾滿意服務,玩得開心
嘩,呢d係咪叫幸災樂禍呀!你咁都得既

子爵府

牛年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章

希望樓主妳可以,唔洗比全數數據漫遊費用就好la,9千幾蚊,真喺唔喺一個細數目,睇見都肉赤,嗚嗚....

珍珠宮

hashtag影視迷勳章

好彩你而家睇到通知
如果遲d分分鐘幾萬

水晶宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 hashtag影視迷勳章

引用:Smartone+係好+pk+,你預左要俾全數啦 +

原帖由 ilovexo824 於 15-02-21 發表
Smartone 係好 pk ,你預左要俾全數啦

男爵府

引用:Smartone 係好 pk ,你預左要俾全數啦

比著我係樓主都會心煩同埋想講數,人之常情,但係的確係小朋友玩左game,唔想有意外發生就唔好俾小朋友玩電話啦,同埋我想問,你咁講,係smartone捉住樓主小朋友隻手去開漫遊,再玩game?

大宅

伯爵府

我試過smartone 9百幾,打上去減一半,9千幾真係好誇張......一半都好大獲

子爵府

2024年龍年勳章

試下打去問佢可唔可以幫你轉做$1XX 一日嗰D數據plan, 咁唔使俾咁多?

伯爵府

畀面勳章

引用:Smartone 係好 pk ,你預左要俾全數啦

即時send左sms巳叫好好,如果唔係就天文數字。

水晶宮

回覆:KWHeidi 的帖子

首頁
12345...22

尾頁

跳至