親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

侯爵府

NaughtyKids 發表於 15-7-2 00:23
請問Tim 做唔做一日遊包車?想搵佢包車去open zoo

我唔知佢做唔做一日遊包車, 如機場來回芭提雅停open zoo 佢有做, 我上年去都係芭提雅出曼谷時停open zoo, 司機車埋我入zoo, 門票自己俾, 入zoo前俾錢司機就可以, 上年我4大3小 ( 7, 5, 3yrs) , 司機話只係買4個大人票, 小朋友唔駛買, 問我拎左好似1200 baht , 入zoo 每去到一個動物點就停車俾我地去睇/餵動物,餵完上車去下一個點, 司機自己都買野餵埋一份, 見我d 小朋友餵哂, 佢將自己果d 俾埋佢地餵, 入園第一站係餵鹿, 我細女好鍾意, 係zoo 遊完一園, 要走時, 我細女話想去多次睇鹿, 司機又車我地去( 咁樣走時要兜多個大圈) 無不悅表現。同埋book tim 佢無限我地入zoo 幾耐, 玩都我地想走為止。 而Wendy 就限2小時, 個價又貴過tim。我知tim同wendy 都有做其他景點遊架, 你可以email quote 價時叫佢send俾你睇, 不過我自己就無join過佢既活動。

男爵府

引用:Quote:NaughtyKids+發表於+15-7-2+00:23+請

原帖由 esther_fong 於 15-07-02 發表
我唔知佢做唔做一日遊包車, 如機場來回芭提雅停open zoo 佢有做, 我上年去都係芭提雅出曼谷時停open zoo, ...
想問open zoo 玩左幾耐?

男爵府

回覆 esther_fong 的帖子

Thanks.因為book左Tim, 費事cancel.
有兩程想試 Mr T, 由Novotel to chocolate villie, science centre to asiatique,Tim吾做市內。

複式洋房

請問Tim Leung & Mr Ttaxi可否wtsapp佢地問價錢?
因為send email to Tim, but failed.
Mr Ttaxi email 就未覆....

侯爵府

mango22 發表於 15-7-2 13:18
想問open zoo 玩左幾耐?

唔太記得啦, 都玩左2-3個鐘。我兩個女都好鐘意, 想再去

侯爵府

phoebew124 發表於 15-7-2 16:09
請問Tim Leung & Mr Ttaxi可否wtsapp佢地問價錢?
因為send email to Tim, but failed.
Mr Ttaxi email 就 ...

我唔知佢地有冇WHATSAPP, 我上年都係EMAIL QUOTE 價, 都覆得好快, TIM 既資料我PM 左俾你, 或者你可以去泰友X 問佢

侯爵府

monreve888 發表於 15-7-2 13:53

Thanks.因為book左Tim, 費事cancel.
我前年問MR. T, BANGKOK HOTEL 去DMK AIRPORT 佢都唔做, 唔知E家有冇改。

複式洋房

esther_fong 發表於 15-7-2 16:17
我唔知佢地有冇WHATSAPP, 我上年都係EMAIL QUOTE 價, 都覆得好快, TIM 既資料我PM 左俾你, 或者你可以去泰 ...

Thanks Esther, I have received it.

男爵府

我Send了EMAIL 問Mr T Taxi, 我問5條問題, 只答3條, 咁另外兩條, 做吾做吾知, 又無QUOTE價錢.
1) 新機場去Novotel, 吾做.
2) Novotel 去 Chocolate villie, 吾做
3) Science Centre to Asiatique, 吾做.
4) Pattaya to Airport, 無Quote 價.
5) Novotel to ZOO, then Pattaya, 無Quote 價.

都係搵TIM, 費事擔心.

複式洋房

請問wendy啲車坐得舒服嗎?準唔準時同交帶ok嗎?我5大5小,有老有嫩,坐得辛苦就麻煩囉

大宅

Wendy 雖然貴少少,我去5日用左3次,佢真係好有交帶,
一定接電話,掛住玩忘記了每日下午2點前book 車,夜晚
11點打比佢,一樣幫我安排到明天準時接送

侯爵府

2024年龍年勳章

回覆:Wendy,tim定mr,t taxi

我用左Wendy 4年 每次去pty都是找她 超有交帶 準時 用車前一日例必send司機張相、車型、車牌給我 有問必答
wendy可能係貴D 但我覺得佢嘅服務 態度好好 車內乾淨舒適

子爵府

畀面勳章

我問左呢三個機場去pattaya,Wendy最平喎

侯爵府

2024年龍年勳章

引用:我問左呢三個機場去pattaya,Wendy最平喎

原帖由 Ming_shirley 於 15-07-14 發表
我問左呢三個機場去pattaya,Wendy最平喎
我估係不同車型不同收費 可能wendy給7人車 其他是私家車 米會有收費差異
平心而論 我用左wendy咁耐 我覺得價錢合理

子爵府

畀面勳章

引用:Quote:原帖由 Ming_shirley 於 15-07-14 發

原帖由 my-baby 於 15-07-14 發表
我估係不同車型不同收費 可能wendy給7人車 其他是私家車 米會有收費差異
平心而論 我用左wendy咁耐 我覺得 ...
so far我問佢咁多野,都好細心答我,又影哂相比咩車我反而呀tim答得我比較hea...lo...

我星期日出發喇

子爵府

畀面勳章

同埋我6月去果次無book車,直上機場的士入pattaya個價錢同wendy報果個差唔多,其他都over 2000

侯爵府

2024年龍年勳章

引用:Quote:原帖由 my-baby 於 15-07-14 發表我

原帖由 Ming_shirley 於 15-07-14 發表
so far我問佢咁多野,都好細心答我,又影哂相比咩車我反而呀tim答得我比較hea...lo...

我星期日出 ...
玩得開心D
我8月中先出發 今次都係wendy接我

複式洋房

想問Wendy email,thanks

侯爵府

2024年龍年勳章

引用:想問Wendy email,thanks

原帖由 DONBON98 於 15-07-15 發表
想問Wendy email,thanks

複式洋房

Many thanks