自由報料

跳至

首頁

尾頁

大宅

pls pm me ~~~~~thx

別墅

Pls pm to me, thanks !

洋房

pm me

大宅

please pm me

大宅

I gained 20 lbs after delivery too. I got the following info from another bk topic. I followed the soup for 7days, but I only ate this at lunch, eat less portion in dinner. Seems it helps reducing my water in my body. At last, I lost 10 lbs.

You can try http://www.mantraco.com.tw/tao/diet.html

水晶宮

好媽媽勳章 畀面勳章

3日瘦4磅,會死人架

禁止訪問

大宅

畀面勳章

pm me pls.

禁止訪問

水晶宮

熱血勳章 好媽媽勳章 hashtag影視迷勳章

sales?? mouth:

男爵府

好媽媽勳章 畀面勳章 親子王國15週年勳章

3日輕4lbs
pls pm to me, thanks ~

複式洋房

PLS PM ...THANKS

大宅

樓主:
你好,我已收到你pm,亦係yahoo睇過此中藥丸,
此藥我係淘寶見過有得賣,但你都係岩岩先開始食呢隻藥幾日,
就介紹人去買,會唔會衝動左D呢??
你食左冇副作用,唔代表其他人冇副作用嘛?
side左百幾蚊是少,搞到身體有事就大鑊(唔好話我黑心),
我知你好心上黎同BK mami分享,個人覺得快左D囉,

我自己亦係淘寶買左另一隻中藥丸,價錢比你隻平少少(以淘寶價),
又係3個月1療程,而家我食左1個月減左15 lbs,有幾個部位明顯瘦左,我亦諗過post 出黎同其他BK mami 分享,最終我冇咁做,因為每個人體質唔同,唔係個個都受得,也有朋友表姐試過出現心跳加速反應,而我乜反應都冇,最緊要唔好害到其他人身體有事,到時可能會出post,[[XX媽咪,之前介紹隻中藥丸黎食,又話冇副作用,e+我食完磅數又右冇變過,身體仲差過未食個陣.(sorry,我會諗到最負面後果)]],講真,到某君可以話,車!關我咩事呀,冇人夾硬叫你買架?你食左身體有事就黎賴我,你冇野呀,{認為自己咁做係岩,對方是錯}
問心,我眞係會過意唔去,勁唔開心個隻,係咁自責自己,我個心會唔好受.........
你唔好誤會我,抬高自己踏低你(hardsell 隻藥),
你要 ,我亦唔會介意

以上是個人意見,唔喜勿看

男爵府

原文章由 MountainView 於 08-8-2 22:57 發表
I gained 20 lbs after delivery too. I got the following info from another bk topic. I followed the soup for 7days, but I only ate this at lunch, eat less portion in dinner. Seems it helps reducing my ...

我都想試下呀, 有咩要注意架?

首頁

尾頁

跳至