自由講場

跳至

首頁

尾頁

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 玩具勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章

Macau茶餐, 初初開, 好好食, 越食越差, 無食好耐

翡翠宮

好媽媽勳章 畀面勳章

js1204 發表於 15-12-6 10:05
全碗得一粒?去 openrice 寫食評兼放相。
openrice 多數唔 post 呢 d. 我好耐冇 post 野上 去. 一來多數唔批. 我亦覺得冇乜意思. 反正大把 "食家" 收 $ 做. 我地呢 d 師奶,. 算吧.

翡翠宮

好媽媽勳章 畀面勳章

adacheung1972 發表於 15-12-6 12:00
係咁的,應該唔止一粒,係食個湯底,好濃,好香牛肉味,我個人就覺得好咸,lunch time 好好生意,返tst的人 ...
真係得一粒

伯爵府

開心吸收勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

大宅

回覆:樂道「澳 _ 茶餐廳」茄腩通粒腩好似粒骰咁細.

得一粒真係好離譜,仲好意思擺係面

男爵府

呢間野超貴又唔好食。N年冇去!

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 笑得好勳章

源靜香 發表於 15-12-6 18:07
得一粒真係好離譜,仲好意思擺係面
唔擺面怕你一啖食左都唔知,再嘈沒有牛腩,一粒都叫做「有腩」。

翡翠宮

2018復活節勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

總有離別的時候

伯爵府

2024年龍年勳章 2018父親節勳章

好多茶記都係咁既喇…勁呃$!!

珍珠宮

子爵府

好媽媽勳章

一粒真係接受唔到,點解呢間野可以生存到咁耐

子爵府

好似 羅宋湯 + 通粉

首頁

尾頁

跳至