自由講場

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

回覆:點解無人話吳若希攞獎時暗串呀姐嘅

夠膽串阿姐

水晶宮

wyeth冷知識勳章 畀面勳章 大廚勳章

一件垃圾,鬧都浪費氣力。

不知所謂的乙陸!!!

男爵府

唔覺佢串喎

luvkaka    發表於 15-12-15 14:16

版主

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 版主 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

唔覺佢串阿姐,反而見佢唱歌時手好震~

男爵府

呢首歌旋律我最鍾意,但佢唱現場真係惨不忍睹
走音唔夠氣,完全冇mood

唔知係咪専登串阿姐,不過度份稿的人和講出口的人,可唔可以先經过大腦呢?

珍珠宮

樓主唔抵得佢無人提起?

禁止訪問

引用:我又唔覺佢串喎,佢只係諗唔到自己首歌會攞

侯爵府

畀面勳章 BK Milk勳章

回覆:skyfree333 的帖子

係囉,我投女皇架

子爵府

完全唔覺串喎,佢以想講呢個獎係應該呀姐攞先岩喎!成日捉人呢樣果樣,真係講句野都唔使講啦!

luvkaka    發表於 15-12-15 14:17

子爵府

引用:Quote:原帖由 jtw_ki 於 15-12-15 發表我又

原帖由 dragonball0301 於 15-12-15 發表
我跟你一樣看法。 她只是認為自己首歌沒有經過那些年、一顆不變的心熱門。

...
原來有同路人

伯爵府

玩具勳章 畀面勳章

回覆:點解無人話吳若希攞獎時暗串呀姐嘅?

我唔覺得佢暗串邊個,佢自己都知未夠班串任何人,佢擦亞姐鞋都嚟唔切,佢應該幾識做人,如果唔係,tbb都唔會係咁比機會佢

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 HiPP勳章(1) HiPP勳章(2)

skyfree333 發表於 15-12-15 07:57
點解唔係容祖兒拎

公爵府

佢唔止講呀姐首歌,嘉欣首歌都有講。
雖然我好想嘉欣BB攞,但唔覺吳若希串佢地,佢只講自己諗法,根本俾個獎佢係害咗佢,可能佢自己都知。

公爵府

2024勳章

引用:個個圍胡田, 但點解無人話吳若希攞獎時暗串

原帖由 十一哥 於 15-12-15 發表
個個圍胡田, 但點解無人話吳若希攞獎時暗串呀姐嘅那些年??
寸阿姐, 未死過????

珍珠宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 牛年勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

kcpak 發表於 15-12-15 10:56
回覆 jtw_ki 的帖子

我都唔覺佢串喎....根本D人唔鍾意佢就放大呢句.......
中POINT!
我搞下笑架咋, 唔好插我呀!!!!!!!!!!

大宅

好媽媽勳章 畀面勳章

我都唔覺得佢串緊任何人!!!連講句咁普通嘅說話,都可以比人放到咁大...咁以後係咪要唔好再講嘢呀??我真心覺得D人真係好煩!!!
明星其實真係好慘!!一言一語都要諗過度過,完全無咗自己...

公爵府

虎到金來勳章

咁點解胡田就俾人圍到咁金呀, 咪又係比人放到咁大....我就係想講, 一個都係普通人, 跟告讀, 但就俾人話到負評哂, 那公平?

大宅

其實佢起邊度出黎?有時話佢唱歌,有時又好似話拍劇,但好似好多人好憎佢我對佢無咩印象,劇無睇,歌無聽,但知佢成日係do姐影相時做攝石人

珍珠宮

2024年龍年勳章 玩具勳章 冬日勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章

咁樣叫串咩?

珍珠宮

唔覺得串。 佢係小妹妹講野直接 點解要曲解佢暗串

首頁

尾頁

跳至