自由講場

跳至

首頁
12345...13

尾頁

男爵府

荃灣果頭少外國人住, 唔係都有得諗放租.

複式洋房

引用:係咪講荃灣嗰間呀?我去揾樓時地產講咗d野

原帖由 KAKAMAMAKAKA 於 15-12-31 發表
係咪講荃灣嗰間呀?我去揾樓時地產講咗d野比我聽
咩事!

伯爵府

原帖由 KAKAMAMAKAKA 於 15-12-31 發表
經紀講咩 講嚟聽下啦

男爵府

好想聽~~

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 王國教室勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 Poo得好勳章

引用:Quote:原帖由 my005 於 15-12-31 發表買黎

原帖由 櫺囹桼 於 15-12-31 發表
點都做到三四成(市值三百五十萬計),如按到百三四萬,租俾阿差七千蚊,有得諗!

...
呢d按唔到架, 要自己full pay!

放下自在

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 王國教室勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 Poo得好勳章

引用:荃灣果頭少外國人住, 唔係都有得諗放租.

原帖由 F2008 於 15-12-31 發表
荃灣果頭少外國人住, 唔係都有得諗放租.
係囉, 老公尋日先話租比外國人唔怕, 因為佢唔識聽d三姑六婆既鬼古

放下自在

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 醒目開學勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

剛查到,09年有人35萬買入。

不過,凶案96年發生,每十年至十二年一運回轉,2016年就到,即惡運可能又

黎,唔怪得要急售。

風扇    發表於 15-12-31 18:42
pomanlife    發表於 15-12-31 12:36
DonnieBB    發表於 15-12-31 11:34
這個世界上所有的愛都是以聚合為最終目的,只有一種愛以分離為目的,那就是父母對孩子的愛。 父母真正成功的愛,就是讓孩子盡早成為一個獨立的分個體﹗

珍珠宮

育兒性格勳章 睛靈勳章

引用:Quote:原帖由 my005 於 15-12-31 發表買黎

點都做到三四成(市值三百五十萬計),如按到百三四萬,租俾阿差七千蚊,有得諗!

...
我驚啲茶煲交差星多過\0驚鬼

magiee    發表於 15-12-31 20:13
pomanlife    發表於 15-12-31 12:37

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 hashtag影視迷勳章 開心吸收勳章

...
係咪㗎。銀行都有張凶宅list, 未必肯按。尤其而家樓市開始跌,美國加息,hk雖然未跟隨,但始終勢頭不妙,賓架會更加審慎,寧願做personal loan, 都唔敢立亂批按揭。

象牙宮

引用:剛查到,09年有人35萬買入。不過,凶案96年

原帖由 my005 於 15-12-31 發表
剛查到,09年有人35萬買入。

不過,凶案96年發生,每十年至十二年一運回轉,2016年就到,即惡運可能又
市向下時, 呢d樓唔值錢, 早賣早著啫!

放下自在

翡翠宮

醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

回覆:六屍凶宅$4492-呎求售

租俾南亞人分分鐘租都無得收

pomanlife    發表於 15-12-31 12:37
香港撒瑪利亞防止自殺會熱線:23892222
撒瑪利亞會熱線(多種語言)︰28960000
生命熱線︰23820000
東華三院芷若園熱線︰18281
社會福利署熱線︰23432255
醫院管理局精神健康專線(24小時精神健康熱線諮詢服務):24667350
明愛向晴熱線:18288

子爵府

回覆:六屍凶宅$4492/呎求售

老實講,就算無乜錢都唔會買佢,有錢嘅更加唔會買

珍珠宮

引用:Quote:原帖由+my005+於+15-12-31+發表剛查

原帖由 cattz288 於 15-12-31 發表
市向下時, 呢d樓唔值錢, 早賣早著啫!
係啦,早排升到吧吧聲,呢啲盤都好多人搶架

侯爵府

買黎租比d自由行香港民居

係post到傾下好啦,不接受加好友同打招呼謝謝!

珍珠宮

好媽媽勳章 BK Milk勳章

E間係咪出晒名嗰間

唔好點評我,電話睇唔到點評

男爵府

想聽

水晶宮

買黎租俾新香港人。

不過如果間屋重怨氣,租客都會feel到/更有機會精神錯亂下再出事。

珍珠宮

恐怖熱線好多人打上去報料。

象牙宮

2024年龍年勳章

引用:Quote:原帖由 Sumyeema1 於 15-12-31 發表

煤氣集體死亡慘劇,老婆三子女兩表弟死,男判無限期精神病院!
吓……好恐怖……

伯爵府

引用:Quote:原帖由 Sumyeema1 於 15-12-31 發表

煤氣集體死亡慘劇,老婆三子女兩表弟死,男判無限期精神病院!
坦白講, 幾平都唔會買, 呢d屋可以發生咁既野, 某程度氣場問題, 即點都唔係吉屋, 買入收租都要睇住客住成點

lojo11    發表於 16-1-1 01:14

首頁
12345...13

尾頁

跳至