美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

大宅

I want to know whether their New product of CP perfectionist+ is good or not?

男爵府

I tried the sample, not bad wor! After use it, my skin feel very smooth.

子爵府

原文章由 marthana 於 08-9-21 16:50 發表
I tried the sample, not bad wor! After use it, my skin feel very smooth.

agree

子爵府

原文章由 Vanessa_ 於 08-9-21 05:47 發表

advance night repair佢有好多種的,請問係邊隻呀,
同埋有咩好呀,thanks

我用緊Advance night repair protective recovery complex (搽面) + Advance night repair eye recovery complex (搽眼), 勁保濕, 正~ 我介紹左俾我同事用, 佢都話好用~

[url=]Advanced Night Repair Protective Recovery Complex [/url]
[url=]特潤修護露[/url]
95%修護速率,由白天到黑夜,回復肌膚年輕幼嫩。專為修護受損細胞設計的特潤修護露,在白天,SPC Complex 「保護性複合配方」能中和90%以上的自由基;在夜裏,特殊生化科技「醣蛋白複合配方」,提高細胞自然修護速率達95%。日以繼夜持續保濕,還原肌膚光采。

[url=]Advance Night Repair Eye Recovery Complex [/url]
[url=]特潤眼部修護精華[/url]
細紋、浮腫、黑眼圈、眼袋等肌膚問題都能有效改善,內含白樺木精華及RNA斷片,能強化眼部肌膚角質,強健肌膚微血管壁,24小時修護已受損眼週肌膚,同時防護未來肌膚可能受到的傷害,讓雙眼年輕動人。

[ 本文章最後由 芸迪 於 08-9-22 10:11 編輯 ]

子爵府

原文章由 加油 於 08-9-21 10:58 發表
我都想知Estee Lauder係適合乜野年齡用呢? 係吾係比較成熟啲呢?

其實estee lauder有幾條product line, 以我所知:-

粉藍色 (hydra complete) 20+
白色 (future perfect) 30+
粉紅色 (Resilience Lift) 40+

子爵府

原文章由 marthana 於 08-9-19 11:47 發表
永安做減價,有一套補濕的售 $7XX,有無人試過,好用嗎?

唔知入面包咩? 粉藍色(hydra complex) 果套都唔錯架, 好多時買滿$880送既gift係依條product line既洗臉, toner, night cream, eye cream, 我自己覺得唔錯~

男爵府

是一套晚間的補濕用品。

見完你們的回應,我開始有信心去試這牌子啦!

[ 本文章最後由 marthana 於 08-9-22 17:06 編輯 ]

子爵府

9月26日-10月9日, 太古城apita買滿$880又送8件裝禮品啦~

男爵府

雅施售 CP perfectionist+ $580,貨品信得過嗎?

子爵府

原文章由 marthana 於 08-9-26 14:44 發表
雅施售 CP perfectionist+ $580,貨品信得過嗎?

我曾經都有去卓x, 莎x買, 但聽過其他bk媽咪講, 驚係d就過期既貨, 依家都係去返專門店買~

卓x/莎x無gift送, 我會趁專門店做promo先買, 計落條數差唔多, 但就保証係"正"貨~

男爵府

CP perfectionist+ 是新產品,應該唔會過期喎。

子爵府

原文章由 marthana 於 08-9-26 16:54 發表
CP perfectionist+ 是新產品,應該唔會過期喎。

咁又係~ 不過, 買多一件產品就有gift, 可以試埋其他product, 點解唔去counter買?

男爵府

原文章由 芸迪 於 08-9-26 17:28 發表

咁又係~ 不過, 買多一件產品就有gift, 可以試埋其他product, 點解唔去counter買?

都是的! 這幾天在時代廣場做推廣,等我去看看先!

男爵府

醒目開學勳章

芸迪,

想問有冇用個[url=]Advanced Night Repair Concentrate 濃縮特潤修護療程[/url] ,21日後有冇改善肌膚?

子爵府

原文章由 yklee 於 08-10-2 09:48 發表
芸迪,

想問有冇用個Advanced Night Repair Concentrate 濃縮特潤修護療程 ,21日後有冇改善肌膚?

曾經用過一樽, 但沒有明顯改變, 可能我每日都有搽 Advance Night Repair, 所以本身唔太大問題~

用完一樽就無再用啦~

子爵府

原文章由 marthana 於 08-9-27 16:27 發表

都是的! 這幾天在時代廣場做推廣,等我去看看先!

係呢, 最後你有冇買呀?

男爵府

有去到,但無買呀! 因為去到個場 '靜英英',個個 sales 都無生意,加上送個袋無廣告那款咁靚,所以無幫趁。 但仍很想買 CP perfectionist+ ,待再早 promotion 時才購!

別墅

機場會否買平d?

How much from SaSa? [/quote]

子爵府

原文章由 marthana 於 08-10-2 20:28 發表
有去到,但無買呀! 因為去到個場 '靜英英',個個 sales 都無生意,加上送個袋無廣告那款咁靚,所以無幫趁。 但仍很想買 CP perfectionist+ ,待再早 promotion 時才購! ...

ic~ 佢地個袋次次都唔同, 有時都幾ok, 有時就..............不過, 有樣想讚既係佢個袋唔會大大隻字寫住個brand, 通常只係拉錬位印個brand~

可惜, 我好懶換手袋, 之前d袋攞左返黎都係得個放字, 最近我索性唔要個大袋, 如果個sales好人, 就叫佢換一d細sample俾我 (真係好細支架詐, 但都好過無). 不過唔係個個sales都肯咁做~

男爵府

咦,看來你是 Estee Lauder 的 friends 喎!

首頁

尾頁

跳至