自由講場

跳至

首頁

尾頁

公爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

我都係大緊肚個時睇!我又唔驚喎!其實電視已cut咗好多,睇碟仲核突呀!
我要記得幸福......

侯爵府

好媽媽勳章

原文章由 BB2000 於 08-10-12 01:10 發表

我都鍾意睇恐怖片
last sat已睇左一套,今晚又一套.
next sat 好似又有得做.

我樣樣恐怖片都岩.
我讀小學,已經睇"666"3集睇晒.
重有"x鬼街",我重記得last一輯,要用"3d"眼鏡睇. ...

me too~~~~

伯爵府

原文章由 p_o_m_a_n 於 08-10-11 23:41 發表
好好睇, 係戲院睇左都買埋碟

me too~不過電視播剪左好多鏡頭,無咁恐怖....
大b駿逸細b駿晞

王國長老

好媽媽勳章 醒目開學勳章 王國長老

原文章由 BB2000 於 08-10-12 01:12 發表

hi!荷媽,
重未sleep????

係呀,你都咁夜????

我個女都勁鍾意睇咖,
佢成日同我c6一齊睇呢D戲呀,
''無頭谷''佢都話好睇,
今日我c6不在家,
我咪陪佢睇,
嚇死我,
呢套佢都話好變態!!!!!!

[ 本文章最後由 ZZdaphne 於 08-10-12 02:08 編輯 ]

男爵府

好睇, 不過好變態, 無線都cut左好多鏡頭

大宅

唔係鬼片, 但都幾恐怖, 又血腥
全新hp officejet printer~只售$1250 有意者請pm我!

男爵府

冬日勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

我之前都買左碟睇, 而家再睇都沒太大感覺了

大宅

我睇過幾次都仲覺得恐怖, 特別係最後入番個蠟像館見到坐係鋼琴嗰個朋友, 最初睇套戲係因為paris hilton
另外有一套叫the hill has eyes(第一集), 比呢套更變態更恐怖, 唔怕既係值得推介!

王國長老

至尊種植勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 wyeth冷知識勳章 陪月勳章 爸B勳章 王國長老 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 魅力王子 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

原文章由 貞貞 於 08-10-12 00:35 發表
呢套戲係好恐怖架, 根本唔適合小朋友睇。 頭先同去街食完飯老公仲催小朋友快d返屋企, 有恐怖片睇, 畀我鬧
(以前租過碟睇過)

象牙宮

牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 玩具勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

我都係, 不過我覺得我好變態...我鍾意睇D殺人呀, 將D人手手腳腳斫落黎呀, 好似hostel呢D, 又要驚但係又想睇...呵呵, 呢套戲我睇過啦, 唔恐怖呀

好變態呀我

原文章由 mrsdoh 於 08-10-11 22:27 發表
我好鐘意睇恐怖片, 但又唔敢睇

[ 本文章最後由 stkyo 於 08-10-12 09:47 編輯 ]

珍珠宮

趣教勳章 畀面勳章 貢獻勳章 大廚勳章 遊學勳章 冬日勳章 春季勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 月餅勳章 開心吸收勳章

yes ar ~~ really

But when Paris died, I
Please do not quote any information posted by fungwongphie.
不誠實使用電腦會構成罪行,切勿以身試法。
何謂不誠實使用電腦??

禁止訪問

回覆 #31 fungwongphie 的文章

男爵府

睇到好驚片段, 我真係好驚...!!!

就即克轉去無線睇小小亞叻d悶片, 平服吓,
再轉返去睇..., 又驚過

禁止訪問

回覆 #33 PoohBB 的文章

翡翠宮

我睇過好多次囉!!!

其實,我個人覺得一d都唔恐佈,不過,佢係賣弄血腥,同埋劇情+節奏都幾緊湊,令人睇得好緊張,睇左咁多次都仲覺得好好睇~~~

其實,我覺得無線唔係cut左好多咋!!!
佢只係cut個女仔比個男人搽左d萬能膠係個咀度,個男人仲要幫佢吹乾佢;仲有之後個女仔伸隻手上地面想佢哥哥睇到,點知比個男人剪左隻手指頭;仲有paris死個幕都cut左少少........我留意到呢d咋!!!

大宅

水晶宮

醒目開學勳章 畀面勳章

係啦, 有D核突D的鏡頭已cut, 要原汁原味就要睇碟喇, 不過其實都有好多疑點架:
1) 如果唔拿去內臟, 屍身數天後必會發漲, 薄薄的腊應該會爆的
2) 腊於液態時溫度應該好熱, 主角冇可能能在上面爬動
3) 連政府都遺忘了此小鎮, 那為何會有電力供應

[ 本文章最後由 Giant 於 08-10-12 21:54 編輯 ]
孩子之心有如泥膠,當它還是柔軟可塑時,請好好把握時間,塑造你心中所愛。「忙碌」、「疲倦」永遠不是好借口,孩子大得很快,今日拿不出時間會變成明日的遺憾!

禁止訪問

回覆 #9 arale1668 的文章

侯爵府

2024年龍年勳章 牛年勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

細個睇猛鬼街真係好驚, 一路都想搵碟買, 搵左好多年, 啱啱先出返碟我就即刻買左喇, 但感覺上無咁驚. 我記得細個時仲有套叫"生人勿近"好似好驚架.

原文章由 BB2000 於 08-10-12 01:10 發表

我都鍾意睇恐怖片
last sat已睇左一套,今晚又一套.
next sat 好似又有得做.

我樣樣恐怖片都岩.
我讀小學,已經睇"666"3集睇晒.
重有"x鬼街",我重記得last一輯,要用"3d"眼鏡睇. ...

子爵府

我好驚,但亞仔好鍾意睇。 哩套太恐怖, 我連廣告都即刻轉台﹐費事亞仔又話要睇。
「多元社區,和諧並存;你我出手,聾健共融 」

首頁

尾頁

跳至