夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

係呀,如果c6有本事一炮過比1億我,我都一定肯接受唔會嘈佢!男人天生係咁喎,好笑喇,我夠天生發錢寒啦,有money有talk,no money no talk!我當賣身……佢個身詐!哼!

樓主,你小心你c6蘊釀呢d咁賤格既思想喎,只要你姐夫有成功例子,你都有危險呀!我個衰老豆去滾,咪又話我亞媽既兄弟們一樣係咁!姓賴!

原文章由 mastergirl 於 08-10-31 16:11 發表
只係我昨晚同老公吵大架就係因為e 個話題, 唔係佢有外遇.

佢講咗一句好難聽但又好似好有道理

如果個d 老婆肯接受, 個29又肯接受, 咪相安冇事

男人不樓天生都係鐘意多女人係身邊, 但係又唔鐘意離婚的動物

有本事 ...

洋房

如果我c6真係有一億係比我,我都唔介意佢有

男爵府

原文章由 火星撞地球 於 08-11-1 00:59 發表
如果我c6真係有一億係比我,我都唔介意佢有

如果一億, 我賣斷C6俾佢都無問題

珍珠宮

好媽媽勳章 大廚勳章

原文章由 小小太陽 於 08-10-31 16:24 發表

你唔問佢, 咁雲南女兒國盧梭族果d 多妻多夫群交生活會唔會再好d呀? 公平d 丫, 我都唔使對住你一個男人咁寡....

me too公平d好...

珍珠宮

好媽媽勳章 大廚勳章

原文章由 hellolal 於 08-10-31 18:38 發表

如果咁巧恰個老公同時鐘意第二個,個老婆又同時揾個第二個,又或者再延續更多個男男女女,咁咪好混亂?

甘玩法...我怕生愛滋

水晶宮

令我諗起爛gap

點解男人可以咁
女人唔可以..(well, 唔係唔可以, 好少咁做)

anywayz,
因為男人射出, 女人接收

大佬, 男人一下唔該發射左就ok, 有錢仲可以養埋佢,,
女人,,又要擔心有冇病, 又要擔心有冇仔,,邊得閒搞呢d野丫!

只可以怪 男女結構大不同!

伯爵府

畀面勳章

原文章由 星人mama 於 08-11-1 10:08 發表

生從何來?死往何去?
萬般帶不走,唯有業隨身。

伯爵府

好媽媽勳章

原文章由 小小太陽 於 08-10-31 16:24 發表

你唔問佢, 咁雲南女兒國盧梭族果d 多妻多夫群交生活會唔會再好d呀? 公平d 丫, 我都唔使對住你一個男人咁寡....

咪係囉~~

公平D好喎~~

男爵府

好媽媽勳章 BK猜猜猜慶中秋

其實而家已經有好多一夫多妻啦, 睇下班男人有嘜本事令到冇爭議, 男人, 反省下啦, 成日想享齊人福

大宅

之後搵個靚仔同我享受人生~

原文章由 星人mama 於 08-11-1 10:08 發表

禁止訪問

男爵府

hashtag影視迷勳章 BK Milk勳章

原文章由 yoko_hau 於 08-10-31 17:50 發表
因為個個男人都幻想自己係"皇帝"

後宮佳麗3千...

佢地只會睇到風流的一面,但後宮三千背後如何明爭暗鬥,我毒死你個仔,你害死我個女,仲唔計背後比咗幾多頂green hats佢帶......呢點就諗都無諗過!!!

複式洋房

其實如果個老婆係好既, 做老公仲駛搵多個?搵多個既原因只係想填補老婆既不足o者

大宅

人無完人,要追求更好更理想的對像永遠都有無限理由!!

若感到身邊那個不能滿足自己,想當初又為何與他/她結合?問到底,都只是因為不反省自己之餘為人貪心又放縱!!

子爵府

原文章由 飛車小流氓 於 08-11-1 14:37 發表
其實如果個老婆係好既, 做老公仲駛搵多個?搵多個既原因只係想填補老婆既不足o者

我覺得你呢個真係一個歪理~因為好多時~好多男人都俾自己一個藉口~就算連佢自己都無可能做到個老婆對自己好既野都好~佢都會有個原因俾自己~試問呢個世界點會有完美既人丫?兩夫妻一齊就係要包容同體諒架喇~你地o的男人好好呀?咁我地o的女人係咪都要搵第二個呀?呢個世界係相對架...如果你覺得你老婆唔好..點解唔離婚?要一腳踏兩船呀?咪叫多餘囉

男爵府

咁不如唔好結婚,當你結婚時唔係已經諗清楚對住佢一世一生
原文章由 ABBC 於 08-11-1 23:43 發表

我覺得你呢個真係一個歪理~因為好多時~好多男人都俾自己一個藉口~就算連佢自己都無可能做到個老婆對自己好既野都好~佢都會有個原因俾自己~試問呢個世界點會有完美既人丫?兩夫妻一齊就係要包容同體諒架喇~你地o的男 ...

大宅

小流氓:

你呢d 咪錯lor, 你未結婚就好d, 結左婚我都替你老婆慘呀.

"老婆既不足" 就可以俾你去滾喇! 你結婚前未想清楚就一齊架咩? 結左婚就要有承擔, 要忠於老婆.

咁你又好完美呀? 唔完美你老婆又出去搵lor, 係咁咁呀!! - - 睇到我眼火爆呀 - 竟然有d 咁既人

人緊係不會完美啦, 係你自己揀架嘛, 結左婚之後先話佢不足, 你個人肯定好自私啦, 只是顧自己啦! 有問題唔識一齊去解決呀!! 老婆既不足唔好隨便講呀, 你老婆實 hurt c 呀.

大宅

如果社會係一公多妻, 是會小爭議...因為風氣係咁, 女人亦會為此而認命.....

如果老公要娶多個, 大婆只有暗地裡傷心, 原來個個老公都是一樣. 只有鬱鬱不歡

複式洋房

其實如果個老公係好既,做老婆仲駛揾多個?搵多個既原因只係想填補老公既不足o者

大宅

to be fair,what about 一妻多夫?

首頁

尾頁

跳至