自由講場

跳至

首頁
12345...7

尾頁

珍珠宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 牛年勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

原文章由 RonicaKwok 於 08-11-7 10:03 發表
唔係~

不過我地叫佢 daddy 之麻

原來係眾人老豆~

男爵府

daddy 自己去坐(艇)船, 剩番我地係度
Imagine me and you, I do
I think about you day and night
It's only right
To think about the girl you love
And hold her tight
So happy together ........

Me and you
And you and me
No matter how they tossed the dice
It had to be
The only one for me is you
And you for me
So happy together

子爵府

原文章由 山SANDRA渣 於 08-11-7 10:10 發表
daddy 自己去坐(艇)船, 剩番我地係度

佢今日去賭場喎, 你重叫佢坐 x, 你真係作死啦....

男爵府

原文章由 chinghomama 於 08-11-7 10:11 發表

佢今日去賭場喎, 你重叫佢坐 x, 你真係作死啦....

sh......唔好話俾佢知

I think about you day and night
To think about the girl you love

Me and you
No matter how they tossed the dice

複式洋房

風高浪急,睇定D至入貨.

伯爵府

虎到金來勳章

唔知daddy會否回來check post 喎

大宅

我個囝囝得2歲半, 諗住過多2年先生多個囡囡, 點知意外有左, 仲要打孖嚟, 真係唔想生架

今日等緊隻1898, 如果趺到去3蚊就好喇

原文章由 chinghomama 於 08-11-7 10:07 發表

你都好'狠勇'喎, (係好狠同好勇既意思, 簡积好狠勇 ), 原來己經有個仔, 而家又孖b, 你真係好生養架姐....
:-D

禁止訪問

伯爵府

虎到金來勳章

恆生指數:13502.67 287.37 2.08 % (成交金額: 60.01億) 10:20

大宅

e+趺223點
:-D

侯爵府

八八... 你問得禁 pro... daddy 唔響到... 點答你呀...

原文章由 臭八婆 於 08-11-7 10:20 發表

其實我想問野
#66不嬲都係收現金息,點解今次佢寄以股代息既?
寄D碎股比我有鬼用咩 你地係咪咁架

子爵府

原文章由 jj2006 於 08-11-7 10:19 發表
我個囝囝得2歲半, 諗住過多2年先生多個囡囡, 點知意外有左, 仲要打孖嚟, 真係唔想生架

今日等緊隻1898, 如果趺到去3蚊就好喇

...

仔女都係天賜既, 比得你一定有原因, 好好比心机湊大啲仔女啦....你一定得既....

1898好肯定今日無机會去3.00, 有既我大手掃....

男爵府

原文章由 pakyumama 於 08-11-7 10:19 發表
唔知daddy會否回來check post 喎

daddy, 你要間廠番嚟呀!!!!

Me and you

伯爵府

虎到金來勳章

果然轉得快
原文章由 山SANDRA渣 於 08-11-7 10:26 發表

daddy, 你要贏間廠番嚟呀!!!!

侯爵府

daddy 贏間廠 咪仲大 wok..

原文章由 山SANDRA渣 於 08-11-7 10:26 發表

daddy, 你要贏間廠番嚟呀!!!!

水晶宮

早晨, 大家姐
今日跌跌下又企住左

子爵府

原文章由 臭八婆 於 08-11-7 10:20 發表

其實我想問野
#66不嬲都係收現金息,點解今次佢寄以股代息既?
寄D碎股比我有鬼用咩 你地係咪咁架

我試下答啦 (其實係估)....
講真, 市道5好, 你重望佢有錢比你 ?? 有息派都算執到啦, 但佢可能又5想咁益你地班老散, 但又驚5派息, 你地又一窩蜂走去沽, 到时咪重死, 所以咪係咁易派啲碎股比你地, 叫做比小小甜頭你地咁囉....
正所謂餓你5死都5會比飽飯你食.....

水晶宮

今日報紙講高盛栽百人
開始現形啦

禁止訪問

子爵府

原文章由 上校車 於 08-11-7 10:28 發表
早晨, 大家姐
今日跌跌下又企住左

早晨, 拉.....妹
我都留意到, 估可能有部份老散想低吸, 但無大戶支持, 想止跌回升都好難....
估 ~~ 大戶而家等緊睇好戲, 睇你地班老散玩下先, 佢先出手都未迟....

首頁
12345...7

尾頁

跳至