論盡家傭

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

多謝
原文章由 charmmykitty 於 08-11-11 10:10 發表
恭喜您呀!

複式洋房

多謝
原文章由 asc210 於 08-11-11 23:54 發表
恭喜您呀

複式洋房

簡 直啱聽 到不 得了, 勁好 詩, 比NNNN.....咁多 GOOD 你

複式洋房

原文章由 貴花田媽咪 於 08-11-12 13:18 發表
簡 直啱聽 到不 得了, 勁好 詩, 比NNNN.....咁多 GOOD 你

接 校 車 篇
:( :(:( :(:( :(:( :(:( :(:( :(:( :(:( :(
一早落街話接仔 原來約晒Friend傾計
傾到忘記接亞仔 扮嘢話校車甩底
校車媬母立即call 媽咪急到心囉囉
打比工人問怎樣 佢話等咗好耐囉
比佢激到啤啤聲 亞仔落車話好驚
媽咪最後小喇叭 工人
只說Sorry啦
:( :(:( :(:( :(:( :(:( :(:( :(:( :(:( :(

[ 本文章最後由 Abby9528 於 08-11-12 14:58 編輯 ]

別墅

回覆 #1 Abby9528 的文章

你都好, 你工人識講 sorry. 私前三個印印係放學途中唔見咗我個女(仲係兩個月內第三次,不過前兩次俾佢瞞天過海我唔知),我要飛的返屋企,個日仲要黑起塊臉俾面色我睇.所以工人唔好,一定要即炒,否則害咗小朋友.

複式洋房

原文章由 mavisw 於 08-11-12 15:08 發表
你都好, 你工人識講 sorry. 私前三個印印係放學途中唔見咗我個女(仲係兩個月內第三次,不過前兩次俾佢瞞天過海我唔知),我要飛的返屋企,個日仲要黑起塊臉俾面色我睇.所以工人唔好,一定要即炒,否則害咗小朋友. ...

絕對同意

複式洋房

好詩!!!完全感受到!!
原文章由 Abby9528 於 08-11-12 14:55 發表

接 校 車 篇
一早落街話接仔 原來約晒Friend傾計
傾到忘記接亞仔 扮嘢話校車甩底
校車媬母立即call 媽咪急到心囉囉
打比工人問怎樣 佢話等咗好耐囉
...

侯爵府

好媽媽勳章 大廚勳章

原文章由 kwy20082008 於 08-11-8 00:39 發表
今日送走隻瘟神,明天開始接財神。

一家大細樂融融,老公亞仔展笑容。

P K 印印攞錢走,原來冥通的戶口。

明天開始新轉機,永記切勿起雙飛。

一切從新再開始,以後唔會踩狗屎。

包頭印印扮純情,原來"西"痕冇得停。

小佢老母 ...

看來你道火重未下wor! 我都係ah!想起之前兩只豬西就想小爆距.可否借個位relief 下??
[Original song from 尹光"少理阿爸"]

Rap Talk:

阿印呀!你唔做野我唔怪你呀

你呑ト呑到神神化化
口水流到上眼,好心你學下亞M'am
有一技傍身,賺返d錢
咁你界仔都界得爽d呀
有錢就界肥豬肉,無錢就去界碌木

你睇下我嬲到“啤”一聲
週時比你激到彈下彈下
無啖好食,雙眼反白,幾慘呀!

Chorus:

陷家High High High, 無銀用又要呑?
M'am YO YO YO,做你老板
無陰功呀
陷家High High High,同你講野氣都o徒
M'am YO YO YO,少理亞 M'amX

亞M'am當初去個A準道睇下有無機
個介紹人係我住條村既一條茂利
佢阿媽原來放貴利,佢阿爸就幫手做登記
点知佢介紹個dエ人就係唔三唔四

你花名係‘碌葛’,我煮鎹你呢埋一角
鮑魚雞鬼咁香,你似隻雞係咁啄
你免費食一ロ,起初就係咁拍哂手
過多一陣d鎹都唔知点解好似有

呀!印姐你貴姓,做乜電阿賣魚勝?
Sunday圍亞叉黎溝,你都咪話唔“近”
印姐熱愛睇肉,點樣界仔佢最熟
要自我增值,low-cut熱褲夠哂激

Chorus:

我百毒不侵 因為我都好均真
阿印セ你咁笨實架,唔理乜都走去飲既
你有病呀? 昂居居! 呀…原來隊左咳藥水
唔係做裝修 硬係要買天拿水

我未出世係一條精蟲,另一半係卵
估唔到請着你 就做左一粒懵卵
屋企樣樣係咁“ロ徙”,成日呑ト死落街
真係報仇兼還債! Fly High……

你搞到我情緒可以話係Daily natural high

比你激哂,問我借錢去填債
仲要到帶埋三五知己上黎食齋?!
枉我貼錢將你養到成隻豬'拿'咁肥大!

Chorus x2

複式洋房

勁!!!好!!!
原文章由 pollyw 於 08-11-13 13:44 發表

看來你道火重未下wor! 我都係ah!想起之前兩只豬西就想小爆距.可否借個位relief 下??

Rap Talk:

你呑ト呑到神神化化
口水流 ...

大宅

u r the best!!!!!!!

大宅

原文章由 pollyw 於 08-11-13 13:44 發表

Rap Talk:

你呑ト呑到神神化化
口水流 ...

侯爵府

好媽媽勳章 大廚勳章

原文章由 janmama 於 08-11-13 18:48 發表

對住呢d賤人真係要爆粗先襯拒地架!

大宅

可以的話, 希望你攞落背耳文學獎

侯爵府

好媽媽勳章 大廚勳章

原文章由 waisin 於 08-11-14 11:00 發表
可以的話, 希望你攞落背耳文學獎

唉…え前雨只衰印搞到我顛咁濟。但我好少閙,因知到ロ徒氣。於是我毎晩睡前都捉著C6响拒耳邊爆ー倫。搞到拒含笑入睡。

首頁

尾頁

跳至