論盡家傭

跳至

首頁

尾頁

公爵府

好媽媽勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

原帖由 kineey 於 09-1-23 09:39 發表
佢宜家越攪我,我就好唔like佢,我一於要企硬,我今日就反去同佢講,27/1調去31/1,27/1就唔洗早反黎,攪攪下..我宜家連$10利是都唔想比佢呀!(我本來已封好$200利是打算初一比佢)我叫佢調一日姐,攪咁多野出黎,如果27/1佢留係屋企,我敢寫包單佢利是一定過$200呀!(我有好多親 ...

岩喇, 佢咁衰就通知佢31/1放假, 利是就唔好比$200咁多佢, dd工人貪得無厭, 佢越想就越唔好比佢地得逞, 我今朝都通知咗我工人放星期六, 再放埋初一, 初二, 佢個樣好錯愕, 唔知係唔係諗住想跟我開工逗利是, 不過我唔會理佢.....
神未曾應許天色常藍;但衪曾應許生活有力!

侯爵府

醒目開學勳章

YES, 要俾d顏色(面色)佢地睇的. 同佢抱住一齊死都好(唔駛佢早番, 自己做埋, 但係亦唔益佢有利是逗).

要俾佢知道係呢個屋企, 邊個先至係大佬呀!! 做細既shup up!!! 叫你做就做, 唔好咁多 gee 吉! 俾錢請佢番黎係幫我手, 唔係俾麻煩我的, 仲要耐唔耐先一次半次都咁多野講.

邊個香港打工仔夠膽個老細話公司有野做叫佢番工佢唔番呀?? 而家仲要係調假咋, 無law佢著數的.

唔俾利是佢又唔好, 俾1蚊佢等佢落地有聲law.........呢兩個1蚊係佢應得架, 你唔俾又唔啱!!

原帖由 kineey 於 09-1-23 09:39 發表
佢宜家越攪我,我就好唔like佢,我一於要企硬,我今日就反去同佢講,27/1調去31/1,27/1就唔洗早反黎,攪攪下..我宜家連$10利是都唔想比佢呀!(我本來已封好$200利是打算初一比佢)我叫佢調一日姐,攪咁多野出黎,如果27/1佢留係屋企,我敢寫包單佢利是一定過$200呀!(我有好多親 ...

首頁

尾頁

跳至