自由講場

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

到!!

▒░░ PET SOCIETY ░░▒ Part 2

BK名 / FB Login / Pets Name / Level / Email

(1) haileymama / Joyce / MOMO / 33 /
[email protected]

(2) winniewongpy / winnie / Chu B / 34 / [email protected]

(3) square72 / Square Cheung / Renee / 29 / [email protected]

(4) Mui_Mui / Sharon / Cupcake / 2X / [email protected]

(5) 茶葉蛋 / AK / akka / 33 / [email protected]

(6) emknman / Katrina / kn / 29 / [email protected]

(7) kwan0520/ Joe / Hugo / 23 /

(8) 小草/ Shirley Ng / mimi / 27 /

(9) mander888 / Mander / Wuchun / 34 /

10) peggy / peggy shum / ball / 28 /

11) tonyip / zoe yip / angel / 24 /

12) franceco / francesco yip / mickey / 24/

13)xo_cat/catherine li/ cat / 19 [url=]/ [email protected][/url]

子爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

haileymama,

想請問點樣可以好似你咁個post到見到你隻pet的資料.? thanks !

水晶宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 hashtag影視迷勳章

係咪簽名檔果d??

你去頂頭搵 觀看帳號 > 編輯個人資料 > 個性化資料

係個人簽名果一欄度打字就ok,打晒就click「提交」

男爵府

陪月勳章

我係新手,請問可否ADD我呀

pet: vivi

如果add我,請話係玩Pet Society。謝謝

我家有毛豆,毛毛家姐長長的,豆豆妹妹圓圓的,我愛毛豆。

洋房

各位~午安!

我都係偷偷上嚟啦...哈哈

emknman~

ABCD媽咪覆o左我啦~佢同我換呀~不過要等佢online先~收到的話我第一時間通知你丫!!!

大宅

我都報到先!!

BK名 / FB Login / Pets Name / Level / Email

(1) haileymama / Joyce / MOMO / 33 /

(2) winniewongpy / winnie / Chu B / 34 / [email protected]

(3) square72 / Square Cheung / Renee / 29 / [email protected]

(4) Mui_Mui / Sharon / Cupcake / 2X / [email protected]

(5) 茶葉蛋 / AK / akka / 33 / [email protected]

(6) emknman / Katrina / kn / 29 / [email protected]

(7) kwan0520/ Joe / Hugo / 23 /

(8) 小草/ Shirley Ng / mimi / 27 /

(9) mander888 / Mander / Wuchun / 34 /

10) peggy / peggy shum / ball / 28 /

11) tonyip / zoe yip / angel / 24 /

12) franceco / francesco yip / mickey / 24/

13)xo_cat/catherine li/ cat / 19 [url=]/ [email protected][/url]

14) lekoleko/ bell bell/ bababa/ 33

子爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

Thanks haileymama...等我試下先...:lol:

原帖由 haileymama 於 09-2-4 12:58 發表
係咪簽名檔果d??

你去頂頭搵 觀看帳號 > 編輯個人資料 > 個性化資料

係個人簽名果一欄度打字就ok,打晒就click「提交」

子爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

zoie88...今晚等你好消息...

多謝ABCD媽咪及Zoie88...

原帖由 Zoie88 於 09-2-4 13:12 發表
各位~午安!

我都係偷偷上嚟啦...哈哈

emknman~

ABCD媽咪覆o左我啦~佢同我換呀~不過要等佢online先~收到的話我第一時間通知你丫!!!

洋房

新post :::等我更新我個trade list 先:::

我有:

鋼琴
電話
水晶燈
心心地毯
LUCKY RUG
黃色Toxic Barrel
古老大鐘Old Clock
新款PINK電話
藍色床Metal Bed
魚缸
King size 雪櫃
Robot visor
嘴唇梳化
公主裙
武士帽
木乃伊公仔MUMMY <<<只限換monster 公仔^^
PINK JELLO <<< 只限換monster 公仔^^
PIGGY 豬公仔 <<< 只限換monster 公仔^^

****想要:

八爪魚公仔 squitty ***

金屎*
黑色DUCK
聖誕鹿仔RUDOLF
機械人ROBOT
TEDDY
Turkey Doll
Monster Doll*<<< 好想要呢個^^
木乃伊公仔
Pink Jello
黑色CAT

星星燈
小火爐
黑色Pool Table
市長相Mayor Picture
Art Deco Lamp
聖誕五款Greetings Card
聖誕襪
聖誕蠋Holiday Candle
聖誕花
鹿仔
雪人...
halloween 各式各樣物品eg.jack o'lantern
新年龍公仔

***新年旗袍,聖誕衫裙<可換this week only o既太空衫+shades

大家可以PM 傳私人信息俾我or add我msn:[email protected] 容易傾d .

ADD 埋我PET SOCIETY一齊玩丫!

Thanks

洋房

原帖由 emknman 於 09-2-4 14:32 發表
zoie88...今晚等你好消息...

多謝ABCD媽咪及Zoie88...

好丫~今晚見 ^^

珍珠宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

點解你有木乃伊公仔又想換木乃伊公仔既

原帖由 Zoie88 於 09-2-4 14:58 發表
新post :::等我更新我個trade list 先:::

我有:

鋼琴
電話
水晶燈
心心地毯
LUCKY RUG
黃色Toxic Barrel
古老大鐘Old Clock
新款PINK電話
藍色床Metal Bed
魚缸
King size 雪櫃
Robot visor
嘴唇梳化
...

大宅

好媽媽勳章 醒目開學勳章

kkllws / lingsamkit / R R / 26

完來可個 game 係 行得好快 架.....不過我家電腦 舊 ~ 所以 超慢....

禁止訪問

好媽媽勳章 畀面勳章

版主

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 版主 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

我想要銀色多士爐/白色廚櫃/鐘

我有鋼琴

侯爵府

原帖由 小草 於 09-2-4 16:00 發表

我有鋼琴

藍色圓形果個鐘你要唔要AR??

公爵府

好媽媽勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

2heiBBmama / Irene / Orange Baby / 32 / [email protected]

想問魚缸可唔可以抽到嫁? 還是一定要買?
神未曾應許天色常藍;但衪曾應許生活有力!

男爵府

好媽媽勳章

hi,
原來甘快已經開新版...lee几日努力同我隻pet執屋...好開心遇到好人 ....我就lai儲齊晒隻game ga 所有item....只欠几樣,但就無晒d coins ...要努力

禁止訪問

版主

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 版主 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

都好丫~
咁我add你啦~
原帖由 square72 於 09-2-4 16:08 發表

藍色圓形果個鐘你要唔要AR??

水晶宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 hashtag影視迷勳章

原帖由 小草 於 09-2-4 16:00 發表

我有鋼琴

我有白色廚櫃,送一個俾你啦

首頁

尾頁

跳至