親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

公爵府

Buchen 發表於 19-1-8 23:00
每次見到你啲分享都搞到我好想即刻走轉日本

去啦,日本對我來説可以一個月去一次,行百貸貨公司已經可以半日,仲有藥戶,電器,風景,食物,唯一酒店就真最傷荷包

伯爵府

回覆樓主

大阪有冇新餐廳或cafe 值得去?

我下個weekend 出發去滑雪,之後留大阪,今次又任Hilton, intercon grand front 太貴

男爵府

trin527 發表於 19-1-8 23:10
去啦,日本對我來説可以一個月去一次,行百貸貨公司已經可以半日,仲有藥戶,電器,風景,食物,唯一酒店 ...

我反而酒店搵d平嘅,住連鎖below $800晚果d…因為留喺酒店時間唔多,最緊要乾淨就得。留返d錢食野買野

wcpcelia    發表於 19-1-9 09:55

男爵府

trin527 發表於 19-1-8 22:53
原來有上限,我去12日仲有好多相

多D、多D、再多D

公爵府

gzilla 發表於 19-1-8 23:31
大阪有冇新餐廳或cafe 值得去?

我下個weekend 出發去滑雪,之後留大阪,今次又任Hilton, intercon grand ...

我本身8月時訂咗Hilton同Vischio (Granvia group), 因inter做90000 yen 1晚,不過11月時朋友通知我佢毛lala做winter sale (可能個市太差)我去時除咗星期五同六6xxxx yen, 星期日至五33000 Ambassador member’s rate包早餐,平到你唔信,咁咪住佢的6晚,Vischio 5晩

我推介三番街Food Court,Hilton 附近shabu
Shabu, tempura嗰間

公爵府

龍貓車 發表於 19-1-9 02:31
我反而酒店搵d平嘅,住連鎖below $800晚果d…因為留喺酒店時間唔多,最緊要乾淨就得。留返d錢食野買野 :ha ...

我本身都冇乜所謂,但我公主好多要求,冇偈,我搵佢陪我去就要就佢,做阿媽冇偈

用戶要求終止服務

HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 開心吸收勳章

侯爵府

2024年龍年勳章

回覆 trin527 的帖子

正!! 好掛住樓主d靚相同美食

禁止訪問

公爵府

trin527 發表於 19-1-9 06:10
我本身都冇乜所謂,但我公主好多要求,冇偈,我搵佢陪我去就要就佢,做阿媽冇偈
...

其實今次又主要攞袋,8月訂製其實可以10月攞,但10月去東京,咁12月先攞,阿囡新baby tailor made ga haha

wcpcelia    發表於 19-1-9 15:08

琥珀宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子探索遊 畀面勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

水晶宮

2018父親節勳章 2018母親節勳章

trin527 發表於 19-1-8 14:11
先講最近12月第一餐三番街平靚正tempura,必吃

最鐘意追妳posts
吃喝玩樂濕平巧開心
Hello...

男爵府

好掛住樓主嘅遊記 又有靚野睇

瑪瑙宮

親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

日本真係一個食玩買嘅好地方

公爵府

Day 3 Sunday, 1045已經去Lucua Restaurant street 食brunch, Sunday 梅田超多人. 人龍第二長係台灣店所以食咗佢,晚餐就同朋友一齊食Toraji

公爵府

食飽囡話悶自己番酒店我咪係大阪站影下相!星期一下午行swissotel next個商場,冇野睇,順便去心齋橋食鐵板燒

公爵府

這間宮崎牛基本每次都去食下,因為平哈哈又有point card低

公爵府

有朋友一齊就可以叫多D野食,喜歡去冲繩料理,grand front Osaka restaurant street 5人6500 yen乍仲有5杯氣水

wcpcelia    發表於 19-1-10 08:41

子爵府

trin527 發表於 19-1-10 01:06
這間宮崎牛基本每次都去食下,因為平哈哈又有point card低

樣樣嘢都好正

雲母殿

虎到金來勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 DHA勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

樓主的分享, 真係勁吸引

首頁

尾頁

跳至