自由講場

跳至

首頁
12345...8

尾頁

公爵府

yy_chow1210 發表於 22-6-23 01:09
我平時買開oriental traxxxx, 唔貴又算襟。但款式冇我想要個種。諗過淘鞋,但唔知襟唔襟同岩唔岩著?你哋覺 ...

有 成日

子爵府

我平時買開oriental traxxxx, 唔貴又算襟。但款式冇我想要個種。諗過淘鞋,但唔知襟唔襟同岩唔岩著?你哋覺 ...

唔會

伯爵府

拖鞋就會,其他唔敢,好怕碼數唔啱著得唔舒服

珍珠宮

減齡達人勳章

回覆樓主:

而家返工波鞋,一黑一白,回力, 幾十元勁好著。
之前我買平價line的new balance, k-swiss,adidas做返工鞋粗著用,都唔夠回力舒服。

水晶宮

lanjarbi 發表於 22-6-23 01:51
淘過日本代購converse真係日本直送香港,淘過冇牌子出街拖鞋,非常之ok

淘過沙灘人子拖,又平,又靚,又舒服,夾腳趾不痛,很舒服。

伯爵府

回覆樓主:

淘左對返工鞋,出奇好著

翡翠宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章

回覆樓主:

會淘
而家對波鞋過年著到而家
日日著番工

亦淘過著2個月就唔好著
平均唔使50人仔一對

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 hashtag影視迷勳章 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 15週年勳章

回覆樓主:

會呀

子爵府

回覆樓主:

有。唔計休閒鞋,我有一對返工鞋都係淘,著到差不多要換時,又淘定對同款的備用

水晶宮

虎到金來勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

rosenok 發表於 22-6-23 07:55
淘左對返工鞋,出奇好著

請問有冇link

珊瑚宮

2024年龍年勳章 好媽媽勳章 畀面勳章

我有淘鞋...
一開始係淘以前著過既牌子...
勁平...係2,3折咁既價錢....

後來都淘過冇牌子的鞋...

基本都好好著....質量亦好好..
有D鞋我淘左3,4年了...都重健在..
冇甩底..冇奇怪既變形或爛...

反而之前係HK買過D特價鞋...
重爛得快過淘寶的....

男爵府

回覆樓主:

有淘鞋,大部份都舒服岩碼又多款。

侯爵府

回覆樓主:

有淘,當初都有同樣諗法驚唔啱碼或唔舒服,但睇過香港實體店鞋的價錢越嚟越高,而且實體店試過啱但之後都夾腳損腳,機會率唔見得低過淘嘅,所以依家除波鞋外,差不多全部返工鞋都淘,通常最貴唔過250人仔,反而未試過夾腳,最多係唔鐘意。不過最緊要知自己腳型,知道唔啱款唔會勉強。

彩鑽殿

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 好媽媽勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 HiPP勳章(1)

經常淘

水晶宮

回覆樓主:

經常淘鞋,因為碼數足,我著34號喺香港好難買鞋

子爵府

回覆樓主:

我老公朋友推介的返工皮鞋, 斯文款, 話好著。
老公跟住淘返嚟, 二百零蚊,佢鍾意到不得了, 話好舒服, 著左超過半年, 仲幾好。

大宅

有呀, 阿仔返學鞋, 幾靚款, 吾係出面個D普通款...我自己女裝鞋又有, 淘咁多次都好滿意....係最近個對BALLET FLAT偏少, $60吾肉痛, 阿媽岩著接收左

子爵府

Elenalan 發表於 22-6-23 08:34
經常淘鞋,因為碼數足,我著34號喺香港好難買鞋

我同你差不多, 後生時34, 而家著35。腳細真係要淘, 淘宝都好多34, 多啲選。

公爵府

回覆樓主:

我媽雙腳有骨外翻,好難買鞋,就算千多元都唔舒服,上次去波鞋街搵極唔啱,嬲嬲地上去淘返對,50多人仔,佢話好正好舒服

寶石宮

大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

回覆樓主:

冇得試唔會

首頁
12345...8

尾頁

跳至